hımm...ya şöle bi durum varda bu ay doğru adet olmadım ilk 2 gün aşırı dercede ağrılı kanama oldu sonraki günler doğum kont. hapına başlayınca gelen akıntı gibi böle siyah kömür karası gibi akıntım oldu ilginç geldide bi fikirleşeyim dedimyok hiç kullanmadım göğsümde fibrokist var bana yasak o haplar :)
doktorsitesi diye bi site var orda bi uzmana sorabilirsin canım...biz daha çok hamilelik öncesi sıkıntılardan anlıyoruz malum bi türlü beceremedik o işikızlar ya kimse yok mu largopen içen hamileyken doktorun verdiği bir yardımcı olun çok darlandım
hımm...ya şöle bi durum varda bu ay doğru adet olmadım ilk 2 gün aşırı dercede ağrılı kanama oldu sonraki günler doğum kont. hapına başlayınca gelen akıntı gibi böle siyah kömür karası gibi akıntım oldu ilginç geldide bi fikirleşeyim dedim
hayırlısı olsun lovelym neden ayrılacaktın ki yıllık izneBenim içimde öyle bir his yok ya ondan canım. Yoksa kalınabilir tabi. Ayın 3'üne doktor randevusu almıştım yıllık izne çıkıcam diye ama ayın 24'üne verdiler yıllık iznimi randevum iptal yani.
sizin de hayırlı olsun bebiş inşallah sıkıntısız hastalıksız rahat bir gebelik geçirrisiniz ya az önce de sağlık ocağındna aradılar gebe izlem amacıyla takibe çağırıyorlar kan vermemeide istiyorlar zatenn hastayım bu sistem bu şekilde haberdar olup hamişleri arıyorlarmış tek tek varmı bu tecrübeyi yaşayan birde tedirgin oldum ayda bir kan aalcağız gibi bişey söylediler ne maçla gebe izlem diyorlar tüm dosya ile gelin falan filan birde muayene etmezler değil mi
üüüffff iyice pimirikl imi oldum korku mu sardı bilmiyorum
şimdi şöle bi durum oldu evlendikten sonra bir yıl çocuk yapmayalım diye karar alınca ....prezervatifte ilk ilişkilerde acı ve hasar pişik tarzı şeyler yaptığını öğrenince bide balayı hayali falan vardı geri çekilme yolu falan malum pek uygun değildi o yüzden doğ. kont. ilacı kullanmaya karar verdim evlenmeden 3 ay önce başlıyorsun ilaca 3 ayda evlendikten sonra kullandım toplam 6 ay :)aaa çok ilginç evlenmeden önce bazı adetlerde bende de öyle geliyordu bordo renkte katı bi şeyler ama artık öyle gelmiyor bilemedim ki neden ilk 2 gün atamadın o yüzden mi acaba sen doğum kontrol hapını ne zaman ve ne kadar süre kullandın?
şimdi şöle bi durum oldu evlendikten sonra bir yıl çocuk yapmayalım diye karar alınca ....prezervatifte ilk ilişkilerde acı ve hasar pişik tarzı şeyler yaptığını öğrenince bide balayı hayali falan vardı geri çekilme yolu falan malum pek uygun değildi o yüzden doğ. kont. ilacı kullanmaya karar verdim evlenmeden 3 ay önce başlıyorsun ilaca 3 ayda evlendikten sonra kullandım toplam 6 ay :)
Çok ilginçbir tespit yöntemi.. benimde bir dönem göğüs uclarımda fazlasıyla bir hassasiyet vardı.. dokunabilmek mümkün dahi değildiInsallah sonu guzel olur canım dedıgın gıbı elımle bastırıken acıyor canım evet ucu cıkık dur yenı lavabodan geldım bıraz gıderım gıttımde yaparım :) cok gzuelanlatmıssın canım:)
Canım sen geç bile kalmışsın , ben geçen hafta gidip yaptırdım kaydımı... :) merak etme bir şey yapmıyorlar... sana dosya açıyor , kilo takibi , aşı vs yapıyorlar...sizin de hayırlı olsun bebiş inşallah sıkıntısız hastalıksız rahat bir gebelik geçirrisiniz ya az önce de sağlık ocağındna aradılar gebe izlem amacıyla takibe çağırıyorlar kan vermemeide istiyorlar zatenn hastayım bu sistem bu şekilde haberdar olup hamişleri arıyorlarmış tek tek varmı bu tecrübeyi yaşayan birde tedirgin oldum ayda bir kan aalcağız gibi bişey söylediler ne maçla gebe izlem diyorlar tüm dosya ile gelin falan filan birde muayene etmezler değil mi
üüüffff iyice pimirikl imi oldum korku mu sardı bilmiyorum
elisam umarım seni hamiş görürüz bu ayYok canım belırtı aramıyorum bugunzaten canım bırsey yapmak ıstemıyorum hıc tadım yok gıbı az once gogsum sızlamaya basladıda o aklıma geldı ama ben adete yoruyorum canım
zaten başlarken doktor bi yığın test yapıp vucuduma uygun olan doğal bi ilaç vermişti gecen ayda gittim doktora aynı testleri yaptı yumurtalıklara rahime baktı herşey cok güzel çok temiz rahim içi yumurtalıklar dedi ...ama bilemedim korkuyo insan herşeyde bişi arıyo galiba inşallah canım yaaama oo onun üstünden epey geçti o zaman onun etkileri olmaz diye düşünüyorum evlendikten sonra smear yaptırmadın mı ? kontrole gittiğin doktorun varsa bir dahaki bat a olursa doktora git ama tabiii inşallah bat değil bebiş olur :))
Portakal dan gelen vitamin o.. Sevsinler onuu... :)Bende kabızlık gaz derken zaten vardı biraz göbeğim dahada cıktı.:) dahada büyüyünce ne yaparım bilmem.karnının içinde portakal var gibi hissediyorum şuan.
Yuma bir hafta var... 2 gün önce koyuydu... ama yuma var daha ... nasıl oluyor o canım benim... yumun geçmiş demek ki koyuları görmüşsünkılzar yuma 1 hafta kadar var ben ov yaptım 2 gün önce koyu idi dün yaptım silik zaten yuma var daha .. şimdi katı kıvamlı bi akıntım var sebep ?
elisam umarım seni hamiş görürüz bu ay
Çok ilginçbir tespit yöntemi.. benimde bir dönem göğüs uclarımda fazlasıyla bir hassasiyet vardı.. dokunabilmek mümkün dahi değildi
vallahi bana kalırsa her şey benim için bir belirti...
İhtimallerle yaşamak güzeldirbırakın beni boğulayım ihtimaller denizindeneyse öyleyse bugün son çalışmamızı gerçekleştiriyoruz 1.yıl dönümü şerefimize :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?