2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

hadi bakalım ne çıkacak

içimden bi ses senin de benim gibi hemen hamile kalacağını söylüyor

Ayyy hümüş herşeyimiz benziyor bu da benzer inşallah ama ben ağustosta deneyeceğim. Şuan sadece yumurtlama gününü doğru tutturabilmem için önceden başlayım dedim ölçümlere.

Sabah doktora gittim kan verdim degerim olculuyor ya) ) pazartesi günü 320.6 tiydi bugün 1138 olmuş))) ) rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kuzular

7,30 da olcuyorum esım o saatte uyanıyo dıkkat etmeye calısıyorum bakalım hayırlsıı :) ınsallah senınde yukselır :)

inşallah canım :) ov. testim silikleşti zati dün bi koyuydu herhalde bitti artık ovulasyon takipteyim sende yarın koy tablonu

Sabah doktora gittim kan verdim degerim olculuyor ya) ) pazartesi günü 320.6 tiydi bugün 1138 olmuş))) ) rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kuzular

ohhhh maaşallah canım :) minnoş büyüyo annesi

Benim bugun 9.gun ovulasyon testi yapyim.sabah silik bile olsa cizgi yok 21.gunu bekliycem bu ay da son aylarda hep21.gunde oluyor yumurtlama. Ozeniyorum valla 27 28 gunde olanlara sansdaha yyüksek zaman gecmiyo böyle

canım bikaç ay ölçünce yumurtlamanla ilgili daha fazla bilgi edinirsin ona göre çalışmalar yaparsın inşallah ilk ayda tutturursun

kuzum bana güzel bi haber oldu tam yazıldığı gibi oldu bende de :) teşekkür ederim ayrıca :) zaten o gün akıntım da gelmişti bu ay hamile olmasamda güzel bilgiler edindim bu ateş olayıyla ayrıca yine yazı da olduğu gibi benim adet sabahı düştü ateşim ve 2 saat sonra adet oldum yani ben ateş olayına acayip güveniyorum sen de ölç ve burda paylaş kuzum

canım bikaç ay ölçünce yumurtlamanla ilgili daha fazla bilgi edinirsin ona göre çalışmalar yaparsın inşallah ilk ayda tutturursun

Rica ederim canım. Faydalı olmasına sevindim yarın sabah itibariyle bende ölçümlere başlıyorum.

kızlar kasığımın sol tarafında pıt pıt atmalar oluyo sürekli bi de sürekli hareket var, gaz gibi adeta..böyle oluyomuymuş acaba bileniniz var mı?

Çokta kafaya takmak istemiyorum daha bir kere bile denemeden. Okuyanda zannedecek deniyorum da olmuyor. Çünkü oluruna bırakınca oluyormuş kafaya takınca olmuyormuş o yüzden o ay belkide ne ateş ölçerim ne birşey akışına bırakır sadece adetten sonra bir dahaki adete kadar gün aşırı ilişkiye girerim olur biter.

S.aleyküm kızlar :) nasılsınız? Benim bat yarin erken yumurtladigimi tahmin ederek bu gün test yaptım negatif çıktı bir iki gün daha yapcam test bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…