gittim aldım eczaneden bir tane kızlar zaten elinde başka seçenek yoktu bir marka dijital vardı 5 liraydı markası elite.
Yarın sabahtan itibaren ölçmeye başlıyorum bende. Yarın sabah adetimin son günü.
hadi bakalım ne çıkacak
içimden bi ses senin de benim gibi hemen hamile kalacağını söylüyor
Ayy Allah razi olsun çok mutlu ettin beni inşallah seninde her ne de dileğin duan varsa Rabbim kabul etsin canım Sağol
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
7,30 da olcuyorum esım o saatte uyanıyo dıkkat etmeye calısıyorum bakalım hayırlsıı :) ınsallah senınde yukselır :)
Sabah doktora gittim kan verdim degerim olculuyor ya) ) pazartesi günü 320.6 tiydi bugün 1138 olmuş ))) ) rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kuzular
ohhhh maaşallah canım :) minnoş büyüyo annesi
Bir gün erken olabilir canım ya bende geçen ay akıntı takibi yaptığımda tam 14. günü bulmadı 28 günde bir oluyorum.
Mogami bende ateş ölçümü yapmaya başlayacağım. En azından hamilelik düşündüğüm ay acemi olmam.
Pettyy canım allah inşallah en kısa zamanda en sağlıklısından bir bebiş nasip eder size. Yavrun sağlıksız olacağına en başından böyle olması daha iyi. Moralini yüksek tut en azından hamile kalabiliyorsun.
Bende bu sabah ateşimi ölçtüm 35.8 di. tablo hazırlayacağım bakalım nasıl devam edecek.
kuzum bana güzel bi haber oldu tam yazıldığı gibi oldu bende de :) teşekkür ederim ayrıca :) zaten o gün akıntım da gelmişti bu ay hamile olmasamda güzel bilgiler edindim bu ateş olayıyla ayrıca yine yazı da olduğu gibi benim adet sabahı düştü ateşim ve 2 saat sonra adet oldum yani ben ateş olayına acayip güveniyorum sen de ölç ve burda paylaş kuzumMogami şurayı okudun mu?
Bu yöntem sayesinde ateşinizin seyrine göre yumurtlama günlerinizi tespit edebileceksiniz. Yumurtlama olduğu zaman ateş normal seyrinden 0.2 derece kadar artış gösterir ve salgılanan progesteron hormonunun etkisiyle luteal faz dönemi içinde ateş bu seviyede devam eder. Eğer hamilelik gerçekleşmediyse, ateşiniz beklenen adet tarihinin bir ya da birkaç gün öncesinde, bazen de beklenen adet sabahı düşer ve eğer hamileyseniz ateş seviyeniz yükseklerde devam edecektir. Unutmayın ki, herkesin bazal vücut ısı seviyesi birbirinden farklıdır; bu nedenle ateşinizi başkalarının ateş seviyeleriyle kıyaslamadan, yukarıda belirtilen koşullara uygun ve düzenli olarak ölçerek kendi ateş seyriniz hakkında bilgi edinmelisiniz.
Kırmızıyla çizdiğim yer seninki düşmüş. Acaba senin 36.03'lere çıktığın dönem yumurtlamanın olduğu gün olabilir mi canım?
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=392878 Burdan alıntıladım. Ateş ölçecekler dikkat etsin diye.
canım bikaç ay ölçünce yumurtlamanla ilgili daha fazla bilgi edinirsin ona göre çalışmalar yaparsın inşallah ilk ayda tutturursun
kuzum bana güzel bi haber oldu tam yazıldığı gibi oldu bende de :) teşekkür ederim ayrıca :) zaten o gün akıntım da gelmişti bu ay hamile olmasamda güzel bilgiler edindim bu ateş olayıyla ayrıca yine yazı da olduğu gibi benim adet sabahı düştü ateşim ve 2 saat sonra adet oldum yani ben ateş olayına acayip güveniyorum sen de ölç ve burda paylaş kuzum
Ayyy hümüş herşeyimiz benziyor bu da benzer inşallah ama ben ağustosta deneyeceğim. Şuan sadece yumurtlama gününü doğru tutturabilmem için önceden başlayım dedim ölçümlere.
kızlar kasığımın sol tarafında pıt pıt atmalar oluyo sürekli bi de sürekli hareket var, gaz gibi adeta..böyle oluyomuymuş acaba bileniniz var mı?
Allah ım yardımcın olsun canım hakkınıza hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?