Bornovadayim canim. Ege unv sini kazanip gelmistim yiilar evvel. Esimle tanisip evlendim yqni anlican burada kaldim :)
Evet canim ya super olur. Ben daha hic gitmedim doktora, gidetsem cinarli ya da karsiyakada bir hastane var ya adini unuttum. Onlara gidicemAaa ne güzel canım süper. Doktor ve bilgi paylaşımlarında bulunuruz bol bol.
medical park hih hatirladimEvet canim ya super olur. Ben daha hic gitmedim doktora, gidetsem cinarli ya da karsiyakada bir hastane var ya adini unuttum. Onlara gidicem
canım benım yumurtlamanın üstünden tam 3 gün geçti bugun 4 .gundeyım bi değişiklik yok bat 30u :) canım ne kadar güzel denk gelmıs tatılde daha bi güzel olur çalışma :) tadını çıkar kesin tutacaktır
Umutsuzum ama ne bileyim hayrlı haberler veririm inşallah
Allahtan ümit kesilmez :)
Evet canim ya super olur. Ben daha hic gitmedim doktora, gidetsem cinarli ya da karsiyakada bir hastane var ya adini unuttum. Onlara gidicem
medical park hih hatirladim
Tatile tek gidiyorum desem 😢 neyse ki dun aksam degerlendirdik nasil bi kasik agrisi var hayir olsun tek swferde zor ama allahtan hayurlisi ☺
üzüldüm canım ya haklısın galiba ama işte içim durmuyo ben her konuda böyleyim sanırım her şeyi bilmek isterim...Afrodit bence bu konularda cahil olmak en iyisi bilme!!! Bildikce okudukça korkuyorsun ve korktugun başına geliyor.bu ay kimyasal gebelik yasamis biri olarak soyluyorum arastirmasan bilmesen daha iyi canim.
Canım sakın araştırma bu dönemde zaten kaygılıyız bir de insan olumsuz şeyleri görünce iyice artıyor kaygısı kafamızda kura kura korktuğumuz şeyi yaşıyoruz. Geçen ay kimyasal gebelik yaşamış biri olarak söylüyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ayy allah korusun valla kötüymüş dış gebelik allah göstermesin canım teşekkür ederim cevabın içinKimyasal gebelik bebegin oluşumunda olan hatalardan dolayı bebegin tutunamayıp düşmesi yani sagliksiz gebelik diş gebelik ise bebegin rahme değil tüplere yerleşip annenin hayatini tehlikeye.sokmaz fark edilmezse ölümle sonuçlanabilir iç kanamadan dolayi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım nasılsın belirtilerin filan varmı ?
kizlar BETIBOOP/UZUM/LOVELYS/CANKUS/MOGAMI ve bana cevap yazip aklima gelmeyenler hepinize tek tek yazamadim ama desteginiz icin cok tesekkur ederim.bu arada petty agrim biraz fazla belim ve kasiklarim cok agriyor inş geçer ve degerim tamamen sifirlanir haftaya gidip kontrol olmak istiyorum parca falan kalmaz inş. Bu arada dualarinizi eksik etmeyin kendimi hem fiziksel hem ruhsal toparlamam icin ruhsal olarak biraz daha iyiyim ama fiziksel de toparlanirom ins.ve Rabbim ins bizlere de hayirli , saglikli, mutlu evlatlar nasip eder.
yok kuzum
aynı ben işte,
sıfır belirti..
ne regl ne gebelik, henüz hiçbişe hissetmiyorum
anladım tatlım bende ilk defa böyle gögüs ağrısı acısı çekiyorum afedersin iç çamaşırım bile çok rahatsız ediyo evde takmadan duruyorum eşim bile diyo neden böyle oldun diye sıksık idrara çıkıyorum bi yarın olsaydı
senindemi bat'ın yarın, ay çok heyecanlı
evet canım ya stres yaptım gögüslerim patlıcak artık dokunamıyorum bilesonuç neyse meraktan çatlıcam
anladım tatlım bende ilk defa böyle gögüs ağrısı acısı çekiyorum afedersin iç çamaşırım bile çok rahatsız ediyo evde takmadan duruyorum eşim bile diyo neden böyle oldun diye sıksık idrara çıkıyorum bi yarın olsaydı
arkadaşlar ben tam bu akıntıyı anlayamıyorum, bi yardımcı olur musunuz:
bugün wc ye gittiğimde tuvaletimi yaptıktan sonra çok özür dilerim ama vajinamdan tee aşağı kadar sarkmış bir akıntı farkettim. Hemen peçeteye aldım rengi sarımtıraktı. yumurtlama akıntısı olabilir mi bu, yoksa şeffaf mı olmalıydı :44: bir de şayet yumurtlama akıntısı ise yumurtam bugün mü çatlamış demek oluyor şimdi
evet canım ya stres yaptım gögüslerim patlıcak artık dokunamıyorum bilesonuç neyse meraktan çatlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?