arkadaşlar ben tam bu akıntıyı anlayamıyorum, bi yardımcı olur musunuz:
bugün wc ye gittiğimde tuvaletimi yaptıktan sonra çok özür dilerim ama vajinamdan tee aşağı kadar sarkmış bir akıntı farkettim. Hemen peçeteye aldım rengi sarımtıraktı. yumurtlama akıntısı olabilir mi bu, yoksa şeffaf mı olmalıydı :44: bir de şayet yumurtlama akıntısı ise yumurtam bugün mü çatlamış demek oluyor şimdi
bence sen kendini çok etkiliyosun ya,
her ay kendini hamile gibi hazırlıyo vücudun,
inşallah yanılmıyosundur,
ama olmama ihtimalide var canım bunada hazırla kendini..
bütün o seni heyecanlandıran belirtiler reglden kaynaklı da olabilir..
Canım bu göğüs ağrısı sende ne zaman başladı? Benimde göğüs uçlarım sürekli belirgin ve dokununca acıyla ağrı arası birşeyler hissediyorum.
Canım bugün yumurtluyorsun sen. Adetinden itibaren bugün kaçıncı günündesin ve adetin düzenli mi? Kaç günde bir oluyorsun?
Canım hamişlerde en sık görülen durum göğüs hassasiyetiymiş hadi hayırlısı.
Canım yumurtlama akıntısını gördüğün an anlarsın önceden bende senin gibi nasıl oluyo yaa derdim amaovulasyon günüm geldiğinde şeffaf bir akıntım geldi renkli değildi elime aldığımda çektikçe uzuyordu kopma yapmadan çok barizdi, akıntı yumurtlama habercisidir yani ya çatladı ya da çatlamak üzeredir sen bu 3 günü iyi değerlendir
Canım bu göğüs ağrısı sende ne zaman başladı? Benimde göğüs uçlarım sürekli belirgin ve dokununca acıyla ağrı arası birşeyler hissediyorum.
Canım bugün yumurtluyorsun sen. Adetinden itibaren bugün kaçıncı günündesin ve adetin düzenli mi? Kaç günde bir oluyorsun?
canım 2 haftadır çekiyorum gögüs acısını agrısını
Canım yumurtlama akıntısını gördüğün an anlarsın önceden bende senin gibi nasıl oluyo yaa derdim amaovulasyon günüm geldiğinde şeffaf bir akıntım geldi renkli değildi elime aldığımda çektikçe uzuyordu kopma yapmadan çok barizdi, akıntı yumurtlama habercisidir yani ya çatladı ya da çatlamak üzeredir sen bu 3 günü iyi değerlendir
Mogami katılıyorum canım sana bayağı uzunca bir akıntı bu ve şeffaf renkliydi bendeki akıntı ama kişiden kişiye değişebileceğini düşünüyorum renginin. Kısaca yumurta akı gibi bir kıvamda aşağı doğru epey uzayabiliyor. Benim bu ay tam 11. günde geldi.
rengi şeffaf değildi ama kiiiiof anlamıyom işte genelde çok akıntılıyımdır zaten. 25-26-27 de bi oluyodum geçen 28de oldum. bugün 12.günüm
2 haftadır gögüslerim bu halde canım sürekli hamilemiyim hamile kalacammı derdim buay öyle yapmadı düşünmedm heveslenmedim ama çok kötü bişey ilk defa böyle uzun süre ögüslerim acıyo hayırlısı artık
Canım bende batıma geldiğimde senin gibi 2 haftadır çekiyor olucam eğer ağrım devam ederse. Benim göğüslerimde şişti.
canım benm adetim olmadan 4.5 gün önce şişer ve acırdı ama bu sefer 2 hafta oldu yada geçti fecii acı var
Sana cok soru sordum ama insanim ici icini yiyor benim adet kani gibi normal kanamam basladigina gore artik dis gebelikten soz edilemez değil mi cok az da olsa degerim dusmustu.pelin oyle deyince kafam karisti biraz internete baktim dis gebelikte vajinal kanama ve tek tarafli sanci sikayeti ile hastalar gelir diyor ama vajinal kanama dedigi herhalde lekelenme tarzi kanama ,benim adet gibi 2 gundur devam ediyor ve agrilarim azalmaya basladi sadece halsizlik var.degerimi olcturmeye de hemen bugun gitmek istemiyorum kollarim morardo kan vermektem haftaya kanamam bitince gideyim diyorum.ins dis gebelik degildir benimki
2 haftadır gögüslerim bu halde canım sürekli hamilemiyim hamile kalacammı derdim buay öyle yapmadı düşünmedm heveslenmedim ama çok kötü bişey ilk defa böyle uzun süre ögüslerim acıyo hayırlısı artık
gldnglnck canım eğer ki sen hamileysen sende belirtileri erken hisseden biri olarak bana da umut olabilirsin gerçi benim illa bu ay olsun diye birşeyim yok ama olursa neden sevinmeyelim olmazsada önümüze bakarız zaten benim tam anlamda bir deneme değildi. Deneyeceğim zaman mutlaka adetimin bitiminden gün aşırı ilişkiye girip belimin altınada hep yastık koyup yataktan kalkmayacağım. Bu kazara olduysa oldu. Tam yumurtlama gününe denk geldiği için bir ihtimal veriyorum kendime.
kızlar yumurtlama tarihini nasıl hesaplıyoruz
Peki damarlanma oldu mu canim genelde damarlarda belirginleşir ve ter bezlerinde kabarir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?