2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canım yumurtlama akıntısını gördüğün an anlarsın önceden bende senin gibi nasıl oluyo yaa derdim amaovulasyon günüm geldiğinde şeffaf bir akıntım geldi renkli değildi elime aldığımda çektikçe uzuyordu kopma yapmadan çok barizdi, akıntı yumurtlama habercisidir yani ya çatladı ya da çatlamak üzeredir sen bu 3 günü iyi değerlendir

buay kendimi hiç hamile kalacam hamileyim diye sıkıntıya sokmadım canım dedim ya regl olacağım zaman 5 gün sadece gögüs acısı çekerim ama bu 2 hafta oldu ve böyle acı ağrıyı ilk defa yaşıyorum

canım 2 haftadır çekiyorum gögüs acısını agrısını

Mogami katılıyorum canım sana bayağı uzunca bir akıntı bu ve şeffaf renkliydi bendeki akıntı ama kişiden kişiye değişebileceğini düşünüyorum renginin. Kısaca yumurta akı gibi bir kıvamda aşağı doğru epey uzayabiliyor. Benim bu ay tam 11. günde geldi.

Canım bende 15'i gecesi birliktelikten sonra ama o gün epey uzayan akıntım vardı zor topluyordum afedersiniz tuvalete falan değmesin diye o günün gecesi ilişki oldu ve benim 16'sı akşamüzerinden beri göğüs uçlarım acayip acıyor değemiyorum tutamıyorum ama kimse bu kadar erken olmaz diyor bilemedim ben. Bekleyip batımı görücem bugüne kadar hiç böyle göğüs ağrım olmamıştı. Uçlarıda devamlı dışarda ve üstüne yatamadım ben ağrıdan. Psikolojik değilse hamileyim gibi geliyor bana. Kısmet artık...

Son düzenleme:

rengi şeffaf değildi ama kiiii of anlamıyom işte genelde çok akıntılıyımdır zaten. 25-26-27 de bi oluyodum geçen 28de oldum. bugün 12.günüm

2 haftadır gögüslerim bu halde canım sürekli hamilemiyim hamile kalacammı derdim buay öyle yapmadı düşünmedm heveslenmedim ama çok kötü bişey ilk defa böyle uzun süre ögüslerim acıyo hayırlısı artık

evet kendisi uzamıştı öyylece de duruyodu kopmamıştı canım sarkmış kalmış adetlerim düzenli sayılır da 25-27 de bi görüyodum bu ay 28 de geldi. bugün 12. günüm canım

rengi şeffaf değildi ama kiiii of anlamıyom işte genelde çok akıntılıyımdır zaten. 25-26-27 de bi oluyodum geçen 28de oldum. bugün 12.günüm

Canım bugün akşamı değerlendir çünkü bende 28 günde bir oluyorum ve eğer adetimin başladığı günden itibaren sayarsam akıntımın geldiği gün tam 12. gün oluyordu ama adetten bir gün sonra sayarsam 11. güne tekabul ediyor ve ben %1500 o gün yumurtladığıma eminim. Sende bugün yumurtluyorsun bu akşamı sakın kaçırma, rengine de takılma.

Son düzenleme:

Canım bende batıma geldiğimde senin gibi 2 haftadır çekiyor olucam eğer ağrım devam ederse. Benim göğüslerimde şişti.

canım benm adetim olmadan 4.5 gün önce şişer ve acırdı ama bu sefer 2 hafta oldu yada geçti fecii acı var

Kuzum benim adetim gelirken hiç belirti vermez. Ne kasık ağrısı, ne göğüs hele göğüslerimin bugüne kadar bir kere ağrıdığını bilmem bu zaten genel bir göğüs ağrısı değil uçlarda bir hassasiyet var. Özellikle söylüyorum sadece uçlar. Dokunmaya kalmıyor zaten sürekli dışardalar. Ve duş alırken iyice hassaslaşıyor. Ayrıca şiştiler.

gldnglnck canım eğer ki sen hamileysen sende belirtileri erken hisseden biri olarak bana da umut olabilirsin gerçi benim illa bu ay olsun diye birşeyim yok ama olursa neden sevinmeyelim olmazsada önümüze bakarız zaten benim tam anlamda bir deneme değildi. Deneyeceğim zaman mutlaka adetimin bitiminden gün aşırı ilişkiye girip belimin altınada hep yastık koyup yataktan kalkmayacağım. Bu kazara olduysa oldu. Tam yumurtlama gününe denk geldiği için bir ihtimal veriyorum kendime.

Canim benimde aynen senin gibi oldu doktorum adet bitince gel.beta bakalim dedi.diş gebelik olsa agridan duramazdin seninki azalmis bile.benimde sadece sol kasigimda agri vardi demekki sol tarafta döllenme oldu rahmin soluna tutunamadi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Peki damarlanma oldu mu canim genelde damarlarda belirginleşir ve ter bezlerinde kabarir

yarın adet olmazsam bi ümit vardır canım Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inş

kızlar yumurtlama tarihini nasıl hesaplıyoruz

Canım adet olduğun günden itibaren 14 gün sayıyorsun eğer ki adetin 28 günde bir ise. Otomatik hesaplayıcılarda var internette canım google'a yazarsan otomatik yumurtlama hesaplayıcı gibi çıkıyor zaten.

Son düzenleme:
Peki damarlanma oldu mu canim genelde damarlarda belirginleşir ve ter bezlerinde kabarir

canım evet damarlarda çok belli sol gögüs ucumun rengi diğerine göre daha farklı eşimde farkında mesela kabızım ve sık idrara çıkıyorum bide böyle idrar yolumu üşütmüşüm gibi altım ağrıyodu hafiften var yine o ağrı ümitlenmiyorum daha 3,5 aylık evliyim fakat eşimin akrabaları lafımı yapıyo neymiş benim çocuğum olmuyomuş kısırmışım 2 gün öncebulafı çıkardılar ve çok koydu bu durum bana sanki yıllardır evli gibi neler çıkardılar bian önce bebeğim olsun çeneleri kapansın eşimde bende çok seviyoruz çocukları olur inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…