2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Ay canım siz daha çok yeni evlisiniz. Bende erken mi diyorum acaba. Benimde annem aktif olarak gezici sürekli yurtiçi yurtdışı seyahatte, kayınvalidemde rahatına çok düşkün onlar hiç istemiyorlar hemen olsun. Hatta diyorum haberini versem sevinirler mi acaba diye. Benim bir kayınpederim uçar havalara.

Son düzenleme:

evet kuzumm ama istiyorumda çocuk gurbeteyim kimsem yok burda eşim hariç o yüzden bana eş olur diyorum hemde yaşım 25 olsun artık ne kdar erken o kadar iyi

pek heveslenmiyorum canım da inş

evet kuzumm ama istiyorumda çocuk gurbeteyim kimsem yok burda eşim hariç o yüzden bana eş olur diyorum hemde yaşım 25 olsun artık ne kdar erken o kadar iyi

Ay canım heveslenme zaten heveslenince olmuyor bence. Olabildiğince takmamak en güzeli. Aradıkça buluyoruz bir belirti zaten. Benim olduysa zaten düşünmediğim için olmuştur.

Bende 26'yı doldurucam canım. Bence zamanı zaten eşimlede uzun süredir birlikteyiz bir de çalışırken olsun istiyorum. Eşimde bende özel sektördeyiz şimdi rahat rahat herşeyini alıp yapabilecek durumdayız o arada çıkarmak istiyoruz aradan ama gene planım Ağustos'tu çünkü 14 şubatı Barcelonada geçirecektik. Eğer bu ay hamişsem uçak otel herşey yanacak. Hepsini de ödemiştik. Üzülür üzülür ona üzülürüm bir tek.

hayırlısı canım ya bizde doğudayız hiç değilse evladımı burda büyütürüm memlekette filan kısmet okul durumu olur diye düşünüyorum nasip Kısmet Rabbim ne zaman ol derse

hayırlısı canım ya bizde doğudayız hiç değilse evladımı burda büyütürüm memlekette filan kısmet okul durumu olur diye düşünüyorum nasip Kısmet Rabbim ne zaman ol derse

Hayırlı haberlerini bekliyorum canım. İnş. yoldaşın seninledir.

Bende senin gibi yeni evliyim henüz 2.5 ay oldu insanlar herşeyi söylüyor benimde kayınvalidemler çok istiyor bir araya gediğimizde hep bebek konusu açılıyor.

Evet 2 temmuz kritik gün inşallah güzel haberlerle geliriz ☺

Bende senin gibi yeni evliyim henüz 2.5 ay oldu insanlar herşeyi söylüyor benimde kayınvalidemler çok istiyor bir araya gediğimizde hep bebek konusu açılıyor.

benim kayınvalidem günlük arardı ve hani bişey yokmu ikizler yokmu derdi çok sinir olurdum eşimde daha yenievliyiz olur acelemiz yok diyodu tek kayınvalidem değil eşimin hangi akrabası arasa yokmu bişey diyolar derdi onlara kaldı

Selam kızlar.Benim bata 5 gün kaldı ama adet belirtilerim başladı.Hamile değilim sanırım.O yüzden ovulasyıon testlerini araştırmaya başladım.Bildiğinizi önerebileceğiniz bir marka var mı kızlar.

Çok şükür bizde arama yok ama bir araya gelince sürekli bu konu şimdi birde eşimin kuzenin eşi hamile herkes sıra sizde sizden hayırlı haberler bekliyoruz diyorlar herkes soruyor sözleşmiş gibi

kız benimkilerde ''aman daha erken, az gezin, az tadını çıkarın'' derler hep
benim olsun diye canım gidiyo, onlar neyin kafasındalar
belki ben bebişimle gezmek istiyorum

Daha yeni evlisin hic böle şeyleri kafana takıp huzursuz olma daha neler neler dicek insanlar hepsi cahillikten sen kendine bak konussun dursunlar.olduğunda da ne kadar cabuk oldu derlerse şaşma :) ben kimyasal gebelik geçirdiğinde senin gibi göğüs uclarima dokunamiyodum.ve morarmisti ve durmadan WC ye giderdim hamile olabilirsiniz canim biraz daha bekle test yap

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gidersin gene canim.hic bişiy olmaz

rengi şeffaf değildi ama kiiii of anlamıyom işte genelde çok akıntılıyımdır zaten. 25-26-27 de bi oluyodum geçen 28de oldum. bugün 12.günüm

Canım sen yine de değerlendirdi bu günleri

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aaa bizde hiç yok böyle şeyler. Kimse kimseye karışmaz herkeste evlendikten 3-5 sene sonra doğurdu. Eşimin bir kuzeni var sadece o balayında kaldı o da totosunu sağlama almak içindi.

kız benimkilerde ''aman daha erken, az gezin, az tadını çıkarın'' derler hep
benim olsun diye canım gidiyo, onlar neyin kafasındalar
belki ben bebişimle gezmek istiyorum

Heh işte bu bizimkiler. Dimi ama belki ben bebişle gezmek istiyorum. Belki evim bebek koksun istiyorum.

Gidersin gene canim.hic bişiy olmaz

Eğer bu ay kalmışsam gidemem. Raporla 36. haftaya kadar uçuluyor benim hesaplamama göre bizim gideceğimiz hafta tam 36. da olcam. 36'yı doldurdun mu ne rapor işliyor ne birşey. Bu işin içinde olduğum için çok iyi biliyorum. Hava yollarında kıllık çıkartanlar oluyor. Arkadaşım 5.5 aylık hamile göbüşünü saklayarak Antalya'ya uçacak bu hafta. Raporun yoksa hele ben nerden bilcem senin 5 aylık olduğunu diyorlar.

Benimde 13. gün geldi aynen sümük gibiydi evlenmeden önce hiç takip etmediğimden dikkat etmedim akıntılarıma ne zaman ki bebek istedik o zamandan beri takip ettim 3 aydır yani ve hapı bıratıktan 2 ay sonra akıntı başladı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…