yarın adet olmazsam bi ümit vardır canım Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inş
canım evet damarlarda çok belli sol gögüs ucumun rengi diğerine göre daha farklı eşimde farkında mesela kabızım ve sık idrara çıkıyorum bide böyle idrar yolumu üşütmüşüm gibi altım ağrıyodu hafiften var yine o ağrı ümitlenmiyorum daha 3,5 aylık evliyim fakat eşimin akrabaları lafımı yapıyo neymiş benim çocuğum olmuyomuş kısırmışım 2 gün öncebulafı çıkardılar ve çok koydu bu durum bana sanki yıllardır evli gibi neler çıkardılar bian önce bebeğim olsun çeneleri kapansın eşimde bende çok seviyoruz çocukları olur inş
Amin canım yarın olmaz isen bir kaç gün sonra test yaparsın.
Ay canım siz daha çok yeni evlisiniz. Bende erken mi diyorum acaba. Benimde annem aktif olarak gezici sürekli yurtiçi yurtdışı seyahatte, kayınvalidemde rahatına çok düşkün onlar hiç istemiyorlar hemen olsun. Hatta diyorum haberini versem sevinirler mi acaba diye. Benim bir kayınpederim uçar havalara.
pek heveslenmiyorum canım da inş
evet kuzumm ama istiyorumda çocuk gurbeteyim kimsem yok burda eşim hariç o yüzden bana eş olur diyorum hemde yaşım 25 olsun artık ne kdar erken o kadar iyi
Ay canım heveslenme zaten heveslenince olmuyor bence. Olabildiğince takmamak en güzeli. Aradıkça buluyoruz bir belirti zaten. Benim olduysa zaten düşünmediğim için olmuştur.
Bende 26'yı doldurucam canım. Bence zamanı zaten eşimlede uzun süredir birlikteyiz bir de çalışırken olsun istiyorum. Eşimde bende özel sektördeyiz şimdi rahat rahat herşeyini alıp yapabilecek durumdayız o arada çıkarmak istiyoruz aradan ama gene planım Ağustos'tu çünkü 14 şubatı Barcelonada geçirecektik. Eğer bu ay hamişsem uçak otel herşey yanacak. Hepsini de ödemiştik. Üzülür üzülür ona üzülürüm bir tek.
hayırlısı canım ya bizde doğudayız hiç değilse evladımı burda büyütürüm memlekette filankısmet okul durumu olur diye düşünüyorum nasip Kısmet Rabbim ne zaman ol derse
Hayırlı haberlerini bekliyorum canım. İnş. yoldaşın seninledir.
canım evet damarlarda çok belli sol gögüs ucumun rengi diğerine göre daha farklı eşimde farkında mesela kabızım ve sık idrara çıkıyorum bide böyle idrar yolumu üşütmüşüm gibi altım ağrıyodu hafiften var yine o ağrı ümitlenmiyorum daha 3,5 aylık evliyim fakat eşimin akrabaları lafımı yapıyo neymiş benim çocuğum olmuyomuş kısırmışım 2 gün öncebulafı çıkardılar ve çok koydu bu durum bana sanki yıllardır evli gibi neler çıkardılar bian önce bebeğim olsun çeneleri kapansın eşimde bende çok seviyoruz çocukları olur inş
Kuzum benim babam medicalde ameliyat oldu çok memnun kaldık biz. Odası ve ilgi alaka süperdi zaten hastaneden çok otele benziyor ama güzelde fiyat çekiyorlar fakat doğum için herkese başka başka fiyat verdiklerini duydum ayrıca ofisimden bir arkadaşımın ablası orada sezeryan oldu hiç memnun kalmamışlar ama Çınarlı dersen gidipte memnun olmayanını görmedim. En iyi anestezi uzmanlarının orada olduğunu söylüyor bir çok hekim. Çınarlıyı tercih edecek olsaydım doktorum bile belliydi ama işte evimin civrında olması önemli olduğu için Egepol'ü tercih edeceğim oradan da hüsranla ayrılanını duymadım. İnşallah memnun kalırım bende.
Canım bizim batlarımız aynı tarihti sanırım benimde 2 temmuz inş. hayırlı haberler ile geliriz.
Evet 2 temmuz kritik gün inşallah güzel haberlerle geliriz ☺
Bende senin gibi yeni evliyim henüz 2.5 ay oldu insanlar herşeyi söylüyor benimde kayınvalidemler çok istiyor bir araya gediğimizde hep bebek konusu açılıyor.
benim kayınvalidem günlük arardı ve hani bişey yokmu ikizler yokmu derdi çok sinir olurdum eşimde daha yenievliyiz olur acelemiz yok diyodu tek kayınvalidem değil eşimin hangi akrabası arasa yokmu bişey diyolar derdi onlara kaldı
benim kayınvalidem günlük arardı ve hani bişey yokmu ikizler yokmu derdi çok sinir olurdum eşimde daha yenievliyiz olur acelemiz yok diyodu tek kayınvalidem değil eşimin hangi akrabası arasa yokmu bişey diyolar derdi onlara kaldı
Ay canım heveslenme zaten heveslenince olmuyor bence. Olabildiğince takmamak en güzeli. Aradıkça buluyoruz bir belirti zaten. Benim olduysa zaten düşünmediğim için olmuştur.
Bende 26'yı doldurucam canım. Bence zamanı zaten eşimlede uzun süredir birlikteyiz bir de çalışırken olsun istiyorum. Eşimde bende özel sektördeyiz şimdi rahat rahat herşeyini alıp yapabilecek durumdayız o arada çıkarmak istiyoruz aradan ama gene planım Ağustos'tu çünkü 14 şubatı Barcelonada geçirecektik. Eğer bu ay hamişsem uçak otel herşey yanacak. Hepsini de ödemiştik. Üzülür üzülür ona üzülürüm bir tek.
rengi şeffaf değildi ama kiiiiof anlamıyom işte genelde çok akıntılıyımdır zaten. 25-26-27 de bi oluyodum geçen 28de oldum. bugün 12.günüm
kız benimkilerde ''aman daha erken, az gezin, az tadını çıkarın'' derler hep
benim olsun diye canım gidiyo, onlar neyin kafasındalar
belki ben bebişimle gezmek istiyorum
Gidersin gene canim.hic bişiy olmaz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Mogami katılıyorum canım sana bayağı uzunca bir akıntı bu ve şeffaf renkliydi bendeki akıntı ama kişiden kişiye değişebileceğini düşünüyorum renginin. Kısaca yumurta akı gibi bir kıvamda aşağı doğru epey uzayabiliyor. Benim bu ay tam 11. günde geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?