2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kuzum bende önceden takip etmezdim bir kaç aydır takipteyim. Ben doğum kontrol kullanırken de uzayan akıntım vardı ama çok iyi hatırlıyorum sadece neden geldiğini bilmiyordum.

Bu arada benim sol kasığımda batma başladı böyle ayağa kalkıp otururken özellikle bayağı batıyor elimle tutuyorum belimi.

Lovely bu halimle bile senin yorumlarini okuyunca biraz keyfim yerine geldi :) sen ki bu forumdaki arkadaslara akisina bırakın gun saymayin vucudunuzu dinlemyin derken sen yumurtlamadan 1 gun sonra baslamissim vucudunun belirtilerini dinlemeye bi ihtimal deyip umitlenmek boyle bisey iste insan ister istemez merak ediyor ve adetini bekliyor burdaki herkesin yaptigi gibi

Kaçıncı deneme peki canım?

Ilk desem yeridir şöyle ki gecen ay yurtdisindan geldigim gun yumurtlma gunumdu o gun oldu ama epey bi yakinlasamamistik kalite düşüktü yani beklemiyodum olmadi da bunu kacirmayalim dedik dundu gunum dun gece oldu ve ben simdi Antalya dayim yine yarim yamalak yani ☺uzun bi aciklama oldu ama ☺

Kuzum benim anlatmak istediğim nokta adetlerini beklemeden yapılan gebelik testleri. Bu onları daha çok strese sokuyor ve belkide adet olacakken kiminin adeti gecikiyor gebelik sanılıyor kiminin çizgi çıkmıyor geç döllenme oluyor. O nedenle benim en sık söylediğim şey adetinizden en az 3-5 gün geçmesini bekleyin demek oldu. Yoksa ben belirtilere hiç bir tepki vermiyorum.

kızlar ateş tablom bu şekılde düşüş yok kaptırmak ıstemıyorum ama heyecanlanıyorum da yorumlayabıleck olan varmı kızlarr

Bizimde 13-14-15 oldu ama 15'inde tam anlamıyla oldu. Bizimde az ve kalitesiz spermle oldu yani olduysa bu cocuğun sonu iyi olur inş.

36 aysa eğer gidemezsin tabi valla bende hamile kaliraam ağustos sonu bodruma gitcektim her turlu binerim inş o ucaga zaten o kadar küçüğe rapor gerekmez sanirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kac gun var bat a tablo gayet icacici duruyo ☺

ff e gore 15 ınde yumurtlamısım. 30 unda da regl olmam lazım. yasmını 3 ay once bıraktım. sonra bı 45 gunde bırde 24 gunde regl oldugum ıcın duzenımı bılmıyorum.

Canım raporlar havayoluna göre değişiyor. Kimisi 28. haftaya kadar rapor istemiyor, kimisi 26. 36'dan sonra raporunda olsa kesinlikle hiç bir havayolu uçurmuyor ama o riski almıyorlar. Çoğul gebeliklerde bu rakamlar çok daha aşağı.

ff e gore 15 ınde yumurtlamısım. 30 unda da regl olmam lazım. yasmını 3 ay once bıraktım. sonra bı 45 gunde bırde 24 gunde regl oldugum ıcın duzenımı bılmıyorum.

Canım o zaman akınıtını takip edeceksin. Adet bitiminden itibaren gün aşırı ilişki diğer adete kadar yapacak başka da bir şey yok gibi.

Ama ben solemesem ne bilceklerki

Canım o zaman akınıtını takip edeceksin. Adet bitiminden itibaren gün aşırı ilişki diğer adete kadar yapacak başka da bir şey yok gibi.

canım akıntı takıbı yaptım ve cıkan tablo ıle hemen hemen örtüüşüyor

Ama ben solemesem ne bilceklerki

Göbeğin çıkmazsa söylemezsin zaten canım saklayarak geçende çok ama farkedilirse atıyorum 28. haftayı tamamlamışsındır o zaman uçurmazlar ama zaten 7 aylık bir göbüşünde pek saklanacağını düşünmüyorum. Atıyorum sen 5 aylık dersin. Nerden bilcem rapor göster diyebilir.

inş beklemedeyim :)

bizde de öyle cnm su an 10. ayımızdayız evliliğimizin daha ilk aydan k.validem korunmayın olsn deyip duruyodu bayramlarda da gittiğimiz akrabaları siz mi bebek getirmiyonuz olmuyo mu diye sorup durdular 5 aydır deniyorz olmadı bu ay klomen artı çatlatma iğnesi kullndm 3 yumurta gelişmiş hayırlısı ise inşallah olur bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…