Benimde 13. gün geldi aynen sümük gibiydi evlenmeden önce hiç takip etmediğimden dikkat etmedim akıntılarıma ne zaman ki bebek istedik o zamandan beri takip ettim 3 aydır yani ve hapı bıratıktan 2 ay sonra akıntı başladı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kuzum bende önceden takip etmezdim bir kaç aydır takipteyim. Ben doğum kontrol kullanırken de uzayan akıntım vardı ama çok iyi hatırlıyorum sadece neden geldiğini bilmiyordum.
Bu arada benim sol kasığımda batma başladı böyle ayağa kalkıp otururken özellikle bayağı batıyor elimle tutuyorum belimi.
Kaçıncı deneme peki canım?
Lovely bu halimle bile senin yorumlarini okuyunca biraz keyfim yerine geldi :) sen ki bu forumdaki arkadaslara akisina bırakın gun saymayin vucudunuzu dinlemyin derken sen yumurtlamadan 1 gun sonra baslamissim vucudunun belirtilerini dinlemeyebi ihtimal deyip umitlenmek boyle bisey iste insan ister istemez merak ediyor ve adetini bekliyor burdaki herkesin yaptigi gibi
Ilk desem yeridir şöyle ki gecen ay yurtdisindan geldigim gun yumurtlma gunumdu o gun oldu ama epey bi yakinlasamamistik kalite düşüktü yani beklemiyodum olmadi da bunu kacirmayalim dedik dundu gunum dun gece oldu ve ben simdi Antalya dayim yine yarim yamalak yani ☺uzun bi aciklama oldu ama ☺
kızlar ateş tablom bu şekılde düşüş yok kaptırmak ıstemıyorum ama heyecanlanıyorum da yorumlayabıleck olan varmı kızlarrEki Görüntüle 1162469
kızlar ateş tablom bu şekılde düşüş yok kaptırmak ıstemıyorum ama heyecanlanıyorum da yorumlayabıleck olan varmı kızlarrEki Görüntüle 1162469
Aaa bizde hiç yok böyle şeyler. Kimse kimseye karışmaz herkeste evlendikten 3-5 sene sonra doğurdu. Eşimin bir kuzeni var sadece o balayında kaldı o da totosunu sağlama almak içindi.
Heh işte bu bizimkiler. Dimi ama belki ben bebişle gezmek istiyorum. Belki evim bebek koksun istiyorum.
Eğer bu ay kalmışsam gidemem. Raporla 36. haftaya kadar uçuluyor benim hesaplamama göre bizim gideceğimiz hafta tam 36. da olcam. 36'yı doldurdun mu ne rapor işliyor ne birşey. Bu işin içinde olduğum için çok iyi biliyorum. Hava yollarında kıllık çıkartanlar oluyor. Arkadaşım 5.5 aylık hamile göbüşünü saklayarak Antalya'ya uçacak bu hafta. Raporun yoksa hele ben nerden bilcem senin 5 aylık olduğunu diyorlar.
Kac gun var bat a tablo gayet icacici duruyo ☺
36 aysa eğer gidemezsin tabi valla bende hamile kaliraam ağustos sonu bodruma gitcektim her turlu binerim inş o ucaga zaten o kadar küçüğe rapor gerekmez sanirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ff e gore 15 ınde yumurtlamısım. 30 unda da regl olmam lazım. yasmını 3 ay once bıraktım. sonra bı 45 gunde bırde 24 gunde regl oldugum ıcın duzenımı bılmıyorum.
Canım raporlar havayoluna göre değişiyor. Kimisi 28. haftaya kadar rapor istemiyor, kimisi 26. 36'dan sonra raporunda olsa kesinlikle hiç bir havayolu uçurmuyor ama o riski almıyorlar. Çoğul gebeliklerde bu rakamlar çok daha aşağı.
Canım o zaman akınıtını takip edeceksin. Adet bitiminden itibaren gün aşırı ilişki diğer adete kadar yapacak başka da bir şey yok gibi.
Ama ben solemesem ne bilceklerki
canım akıntı takıbı yaptım ve cıkan tablo ıle hemen hemen örtüüşüyor
Aynı gün yumurtlamışız demekki canım o günü değerlendirdin mi?
Daha yeni evlisin hic böle şeyleri kafana takıp huzursuz olma daha neler neler dicek insanlar hepsi cahillikten sen kendine bak konussun dursunlar.olduğunda da ne kadar cabuk oldu derlerse şaşma :) ben kimyasal gebelik geçirdiğinde senin gibi göğüs uclarima dokunamiyodum.ve morarmisti ve durmadan WC ye giderdim hamile olabilirsiniz canim biraz daha bekle test yap
bizde de öyle cnm su an 10. ayımızdayız evliliğimizin daha ilk aydan k.validem korunmayın olsn deyip duruyodu bayramlarda da gittiğimiz akrabaları siz mi bebek getirmiyonuz olmuyo mu diye sorup durdular 5 aydır deniyorz olmadı bu ay klomen artı çatlatma iğnesi kullndm 3 yumurta gelişmiş hayırlısı ise inşallah olur bu aybenim kayınvalidem günlük arardı ve hani bişey yokmu ikizler yokmu derdi çok sinir olurdum eşimde daha yenievliyiz olur acelemiz yok diyodu tek kayınvalidem değil eşimin hangi akrabası arasa yokmu bişey diyolar derdi onlara kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?