Kuzum bende önceden takip etmezdim bir kaç aydır takipteyim. Ben doğum kontrol kullanırken de uzayan akıntım vardı ama çok iyi hatırlıyorum sadece neden geldiğini bilmiyordum.
Bu arada benim sol kasığımda batma başladı böyle ayağa kalkıp otururken özellikle bayağı batıyor elimle tutuyorum belimi.
kızlar ateş tablom bu şekılde düşüş yok kaptırmak ıstemıyorum ama heyecanlanıyorum da yorumlayabıleck olan varmı kızlarrEki Görüntüle 1162469
bizde de öyle cnm su an 10. ayımızdayız evliliğimizin daha ilk aydan k.validem korunmayın olsn deyip duruyodu bayramlarda da gittiğimiz akrabaları siz mi bebek getirmiyonuz olmuyo mu diye sorup durdular 5 aydır deniyorz olmadı bu ay klomen artı çatlatma iğnesi kullndm 3 yumurta gelişmiş hayırlısı ise inşallah olur bu ay
Göbeğin çıkmazsa söylemezsin zaten canım saklayarak geçende çok ama farkedilirse atıyorum 28. haftayı tamamlamışsındır o zaman uçurmazlar ama zaten 7 aylık bir göbüşünde pek saklanacağını düşünmüyorum. Atıyorum sen 5 aylık dersin. Nerden bilcem rapor göster diyebilir.
bedibop antalyada nerdesin cnm alintiyla cvplar misin goremiyorum da
canım bu ay o batmaları bende çok yaşadım ama fossssss çıktı ben artık çok bariz belirtiler olmadıkça herşeyi adete yorucam
Mogami belki de acaba hamilemiyim düşüncesiyle herşeyi ona yoruyoruz. Gerçi ben hamile olma endişesini taşıdığım için ona yoruyorum şuan. Yani ben kırmızıları görsemde üzülmem bu ay. Gene allah bilir ne zaman geleceğini ama değilsem daha çok sevinirim. İstediğim ay allahta nasip ederse hep ağustos, daha önce kalırsam planlarımız suya düşecek çünkü. Kısmet artık. Allah isteyen herkese versin.
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
Kozlar biraz önce tuvaletteydim ve bu ay dikkat ettiğim için bildiğiniz şeffaf sivil geldi elime ve sünüyoduda bugünde ilişkiye girmiştim zati sizce yumurtlamısmıyimdir midenizi bulandırdiysamda üzgünüm :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Mide bulandırmak mı aşkolsun kuzum hepimiz o akıntıyı atomlarına kadar anlatıyoruz burdadöngünün kaçıncı günü bugün canım birde o akıntı yumurtanın çatladığını yada bikaç gün içinde çatlayacağını gösterir sen 5 gün boyunca çalış
Mogami belki de acaba hamilemiyim düşüncesiyle herşeyi ona yoruyoruz. Gerçi ben hamile olma endişesini taşıdığım için ona yoruyorum şuan. Yani ben kırmızıları görsemde üzülmem bu ay. Gene allah bilir ne zaman geleceğini ama değilsem daha çok sevinirim. İstediğim ay allahta nasip ederse hep ağustos, daha önce kalırsam planlarımız suya düşecek çünkü. Kısmet artık. Allah isteyen herkese versin.
Bence korkma canım o kadar çok uğraşanımız var ve kalamıyorlar bir kere ilişkiyle kalmazsın herhaldeİnşallah istediğin zamanda hamile kalırsın bende ağustos sonu gibi kalıp mayısta doğum yapmak istiyorum ama çalışmalra başladıktan sonra ağustos falan çıktı aklımdan istiyorum ki hemen hamile kalayım
Pettyy çok güldürdün beni hadi inşallah canım sen gene yarını da değerlendir olmadı. Garantiye al bu bir kaç günü. Artık içimiz dışımız bir burda. Akıntıymış falan çok alıştık. :)
Mogamicim benim yeni BAT 16 Temmuz eşimin doğum günü
Test yaptın mı canım sen
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yaptım canım negatif ve bugunde adet oldum
Ayy üzülme ya hayırlısı neyse o olsun ben de yaptım negatif çıktı ama adet de olmadım daha ben
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?