2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

tazegelin cnm kimyasal gebelik sikça rastlanan bi gebelik turu o yuzden arastirmak çok gerekli degil ama sana kalmis.doktor beta hcg dusene kadar gun asiri beta hcg ister.ultrasonda da rahim temizlenmismii diye bakar.bu kadar.sifiri gorunce yataga atliyonuz :)

mogami topigin en baslarinda miracle vardi o ne oldu? Hatta oglunu çise alistirdiktan sonra istiyordu hamile mi yokksa gelmiyomu artik

mogami topigin en baslarinda miracle vardi o ne oldu? Hatta oglunu çise alistirdiktan sonra istiyordu hamile mi yokksa gelmiyomu artik

Canım miracle buralarda ama bi süredir yazmıyor o da eylül ekimi bekliyo yanlış hatırlamıyorsam

inş cnm hepimiz güzel haberler alırız umarım :)

innşallah canımm az önce kedimle camdan dışarıyı seyrediyorduk bi anne baba ve 3-4 yaşlarında bi çocuk geçtiler çocuğun adama dönüp dönüp baba deyişi içimi bir hoş etti aslında benim için iş ön plandaydı ama şimdi daha iyi anladım ben de bebiş istiyorumm :)

Hoşgeldin canım Rabbim evlatlarına sağlıklı hayırlı ömür versin takılma kuzum sen takılıyorsan biz neyleyelim daha ilk bebiş çoğumuzun Peki o kadar belirtiye rağmen adet mi oldun

aynı şekilde canım ya benim içinde iş daha ön planda hissediyorum bazen.. çalışmıyorum şuan ama bi yanım iş hayatı istiyo üniversite bitirdim evdeyim diye üzülüyorum bi yandan bebiş istiyorum :) ama sanırım bebiş daha baskın geliyor dediğin gibi gördükçe daha cok canı çekiyo insanın :) :)

aynen canım ben de üniversite mezunuyum üstüne bir de formasyon aldım ama 2 yıldır evdeyim çok can sıkıcı kendimi işe yaramaz hissediyorum bazen.. son iki aya kadar eşime karşı iyi direndim o da en sonunda nasıl istersen öyle olsun ister korun ister korunma dedi 2 ay önce hapı bıraktım bu aya kadar da eşim korundu hapın etkisini vucuttan atayım falan diye oyaladım .. yine yaklaşık 2 ay önce de ablam bebişini dünyaya getirdi şimdi onu görmeden duramıyorum özendim resmen benmde olsun diye :)

öğretmensin ve atanmak için çalışıyosun sanırım :) erkekler daha cok istiyo galiba baba olmayı.. bende henüz 8 aylık eyliyim eşimin yoğun isteği benide heveslendirdi baya :) hayırlısı olur inş canım bebişde olur mesleğinide yaparsın vakti gelince. ben öyle düşünüyorum bebiş olsada biraz büyütüp işe dönerim kısmetse. insan maymun iştahlı valla herseyi istiyo :)

evet canım :) işimden asla vazgecmem zaten ama dediğin gibi biraz büyütür bırakırım anneanne babaanne baksın.. eşimin ailesine kalsa doğurup hemen gireyim bi işe ne olursa çalışayım. kayınvalidem üstüne basa basa KİMMSELERE BIRAKMAM bakarım ben diyo yani anneme baktırmıcakmış ben de inatla kendim bakıcam diyorum ben kendim temelini atıp büyüteyim de sonra da işimi yaparım allah nasip ederse..

Son düzenleme:

evet canım anne şefkatini almalı en azından 3 yasına kadar yanında olursun sonra zaten kreş dönemi geliyor... hersey yoluna girer yavaş yavaş inş bi gelsin de bebişler :)

Kürtaj zor mu; (((((

Merak etme canim. Ben de gecen yaz oldum. Uyutacalarsa hic anlamiyorsun zaten. Uyaninca farkina variyorsun. Ama cikinca cok duygusal oluyor insan. Ben kalp atisini bile duyamadan haberi aldim, yikildim. Sonra saglam durmaya calistim, ama kurtaj sonrasi cok savunmasiz kaliyorsun. Bir tek o kismi var. yoksa hic aci hissetmiyorsun.

Ameliyat sonrasi doktor agri kesici veriyor, ben hic agri buyumeden saati gelince almistim hemen, bi de aci cekmeyeyim diye. Bir iki gun surdu. o yuzden sonrasi da garisiz acisiz gecti. Bir de ameliyattan sonra iki hafta agir kaldirmaman gerekiyor.

Kesip bicmeli bir prosedur degil zaten, icin rahat olsun:)
Allah'im hepimiz icin hayirlisini versin.

Sonucun gayet iyi canim ben o cizgiyi 17. Gunde anca görüyorum 35 gunde bir olunca

Aslında bende bu kadar belirgin bişey beklemiyordum 8. gün olduğundan ama çok belirgin çıktı bakalım daha koyulaşacak mı merak içindeyim kuzum sen yine de adet bitimi başla yapmaya belki erken yumurtlama olur kaçırmamış olursun böylece

Hatunlar ovulasyon testi yapmaya başladım gerçi biraz erken başladım ama merak naparsın

Eki Görüntüle 1167764

bugünkü düne göre daha belirgin gerçi dün pek dikkat etmeden yaptım :)

bısey daha merak ettım tatlım. ovulasyon testının markasını nerden aldıgını ve fıatını merak etmıstım canım kac gunluk test cıkıo bıde ıcınden.cahıllık benımkısı de naparsın

Estağfurullah kuzum gittigidiyordan aldım laboquick markası ve ben 30 ov.testi 5 tanede gebelik testine 30 lira verdim 2 günde elime geçti, geçen ay 13. gün elime ulaştı ve ben 11 tane kullandım bu aya 19 tane kaldı adet bitiminden itibaren başladım yapmaya çok olunca

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…