belki gec döllenmedir canım hergün yap testini olmadı kana baktır inşallah mutlu haber alırsın canım
ya daha koyusunu beklerken rengı acılmaya baslarsa?
mogami topigin en baslarinda miracle vardi o ne oldu? Hatta oglunu çise alistirdiktan sonra istiyordu hamile mi yokksa gelmiyomu artik
inş cnm hepimiz güzel haberler alırız umarım :)
herkese iyi akşamlar
benim 30 mayıs son adet tarihimdi
12 gün sonra ilişki oldu
otomatik hesaplayıcıya göre yumurtlamanın başladığı günlere denk getirdim. Ama insan beyni öyle güzel oyunlar oynuyorki kafaya takınca olmuyor
kendimi resmen hamile gibi hissetim. üstelik 2 tane evladım var. tecrübeli bi anneyim ama çok stres yaptım heralde
göğüs ağrıları kasık ağrıları mide bulantıları aşermeler
Rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah üçüncümü
hayırlı günler dilerim herkese
innşallah canımm az önce kedimle camdan dışarıyı seyrediyorduk bi anne baba ve 3-4 yaşlarında bi çocuk geçtiler çocuğun adama dönüp dönüp baba deyişi içimi bir hoş etti aslında benim için iş ön plandaydı ama şimdi daha iyi anladım ben de bebiş istiyorumm :)
aynen canım ben de üniversite mezunuyum üstüne bir de formasyon aldım ama 2 yıldır evdeyim çok can sıkıcı kendimi işe yaramaz hissediyorum bazen.. son iki aya kadar eşime karşı iyi direndim o da en sonunda nasıl istersen öyle olsun ister korun ister korunma dedi 2 ay önce hapı bıraktım bu aya kadar da eşim korundu hapın etkisini vucuttan atayım falan diye oyaladım .. yine yaklaşık 2 ay önce de ablam bebişini dünyaya getirdi şimdi onu görmeden duramıyorum özendim resmen benmde olsun diye :)aynı şekilde canım ya benim içinde iş daha ön planda hissediyorum bazen.. çalışmıyorum şuan ama bi yanım iş hayatı istiyo üniversite bitirdim evdeyim diye üzülüyorum bi yandan bebiş istiyorum :) ama sanırım bebiş daha baskın geliyor dediğin gibi gördükçe daha cok canı çekiyo insanın :) :)
aynen canım ben de üniversite mezunuyum üstüne bir de formasyon aldım ama 2 yıldır evdeyim çok can sıkıcı kendimi işe yaramaz hissediyorum bazen.. son iki aya kadar eşime karşı iyi direndim o da en sonunda nasıl istersen öyle olsun ister korun ister korunma dedi 2 ay önce hapı bıraktım bu aya kadar da eşim korundu hapın etkisini vucuttan atayım falan diye oyaladım .. yine yaklaşık 2 ay önce de ablam bebişini dünyaya getirdi şimdi onu görmeden duramıyorum özendim resmen benmde olsun diye :)
öğretmensin ve atanmak için çalışıyosun sanırım :) erkekler daha cok istiyo galiba baba olmayı.. bende henüz 8 aylık eyliyim eşimin yoğun isteği benide heveslendirdi baya :) hayırlısı olur inş canım bebişde olur mesleğinide yaparsın vakti gelince. ben öyle düşünüyorum bebiş olsada biraz büyütüp işe dönerim kısmetse. insan maymun iştahlı valla herseyi istiyo :)
evet canım :) işimden asla vazgecmem zaten ama dediğin gibi biraz büyütür bırakırım anneanne babaanne baksın.. eşimin ailesine kalsa doğurup hemen gireyim bi işe ne olursa çalışayım. kayınvalidem üstüne basa basa KİMMSELERE BIRAKMAM bakarım ben diyo yani anneme baktırmıcakmış ben de inatla kendim bakıcam diyorum ben kendim temelini atıp büyüteyim de sonra da işimi yaparım allah nasip ederse..
evet canım anne şefkatini almalı en azından 3 yasına kadar yanında olursun sonra zaten kreş dönemi geliyor... hersey yoluna girer yavaş yavaş inş bi gelsin de bebişler :)
geçmş olsun canım şimdiden üzülme canım hayırlı değilmiş demekki Allahım en kısa zamanda hayırlı saglıklı evlat versın inşallah
Kürtaj zor mu; (((((
Hatunlar ovulasyon testi yapmaya başladım gerçi biraz erken başladım ama merak naparsın
Eki Görüntüle 1167764
bugünkü düne göre daha belirgin gerçi dün pek dikkat etmeden yaptım :)
Kürtaj zor mu; (((((
Sonucun gayet iyi canim ben o cizgiyi 17. Gunde anca görüyorum 35 gunde bir olunca
Hatunlar ovulasyon testi yapmaya başladım gerçi biraz erken başladım ama merak naparsın
Eki Görüntüle 1167764
bugünkü düne göre daha belirgin gerçi dün pek dikkat etmeden yaptım :)
bısey daha merak ettım tatlım. ovulasyon testının markasını nerden aldıgını ve fıatını merak etmıstım canım kac gunluk test cıkıo bıde ıcınden.cahıllık benımkısı de naparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?