Estağfurullah kuzum gittigidiyordan aldım laboquick markası ve ben 30 ov.testi 5 tanede gebelik testine 30 lira verdim 2 günde elime geçti, geçen ay 13. gün elime ulaştı ve ben 11 tane kullandım bu aya 19 tane kaldı adet bitiminden itibaren başladım yapmaya çok olunca
Aslında bende bu kadar belirgin bişey beklemiyordum 8. gün olduğundan ama çok belirgin çıktı bakalım daha koyulaşacak mı merak içindeyim kuzum sen yine de adet bitimi başla yapmaya belki erken yumurtlama olur kaçırmamış olursun böylece
Kızlar tahmin ettiğim gibi bugün adet oldum malesefHayırlısı demekten başka çare yok.Umutlar Temmuza bakalım. Mogamicim yeni Bat 24 Temmuz
Oyle yapıyorum test dayanmiyo.sorma ☺
Bat 2 temmuz 2.deneme canim ☺Kuzum bana deneme sayını yazar mısın mayıs batı çooooook gerilerde kaldığından bakamayacağım şimdi
mogamicim bir soru da benden :) kaset tipi kalem tipi diyor onlar ne seninki hangisi
Kuzum bilemedim ki :) kaleme benzer bi şekli yok yani bildiğimiz gebelik testi gibi resimdende anlaşılacağı üzere yani kaset tipi sanırsam
hmm tamam canım sağol bu ay bi gelişme olmazsa bebişten yana ben de deneyeyim diyorum :)
Rica ederim kuzum inş gerek kalmaz lakin olurda bu ay tutturmazsanız kesinlikle dene canım
WaysOfMom'cummm çok alakasız olcak özürlerimi sunuyorum ama şu alttaki hamilelik çizelgesini nerden nasıl yapıyoruz yaa
tazegelin cnm kimyasal gebelik sikça rastlanan bi gebelik turu o yuzden arastirmak çok gerekli degil ama sana kalmis.doktor beta hcg dusene kadar gun asiri beta hcg ister.ultrasonda da rahim temizlenmismii diye bakar.bu kadar.sifiri gorunce yataga atliyonuz :)
Tamam canim o zaman icimi ferah tutayim.sifiri gormeye az kaldi ins yuppi:)
Merak etme canim. Ben de gecen yaz oldum. Uyutacalarsa hic anlamiyorsun zaten. Uyaninca farkina variyorsun. Ama cikinca cok duygusal oluyor insan. Ben kalp atisini bile duyamadan haberi aldim, yikildim. Sonra saglam durmaya calistim, ama kurtaj sonrasi cok savunmasiz kaliyorsun. Bir tek o kismi var. yoksa hic aci hissetmiyorsun.
Ameliyat sonrasi doktor agri kesici veriyor, ben hic agri buyumeden saati gelince almistim hemen, bi de aci cekmeyeyim diye. Bir iki gun surdu. o yuzden sonrasi da garisiz acisiz gecti. Bir de ameliyattan sonra iki hafta agir kaldirmaman gerekiyor.
Kesip bicmeli bir prosedur degil zaten, icin rahat olsun:)
Allah'im hepimiz icin hayirlisini versin.
Yaa ways of mom sen bana cok buyuk bir umitsin ayni seyi yasadik ims ben de saglikla gebe kalırım kisa zamanda.benim kanamanin 6.gununde 21 e dustu ama 600lerden dustugunu dusunursek baya düşmüş. Insaallah kendiliginden sifirlanir doktorun alttan mi bakti uktrasonlaCanım benim değerim 21 e düşmüştü. Doktor bidaha test bile istemedi. Zaten sıfırlanınca kanama oluyor diye biliyorum. Kanama olduktan sonra ben istedim diye ultrasonla baktı ben demesem bakmayacaktı bile
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canom benim cok üzüldümBende kalp atisini duymadim iste;((( dualarinizi eksik etmeyin; (( anestezi ile yaptirrcam inşallah zaten o duygusallik ilk ogrendigim dakikadan sonra olmaya başladı; (((bilmiyorum ki hem sukrediyorum hem uzuluyorum vardır rabbimin bir bildiği
İnternette 1 temmuz gösteriyor ama 2 temmuz aslında canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?