2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Günaydın herkese...

Hadi az kalmış canım hayırlısı olsun inşllah olumlu haberler verirsin

Kuzum hayırlısı bakalım. Çok umutlu değilim çünkü tek seferle kalabileceğime ihtimal vermiyorum. Olmazsada üzülmem hiç çünkü tam anlamıyla deneme değildi önümüzdeki gerçek maçlara bakarız.

gunaydınlar, aslında almayacağım demiştim ama dayanamayım ovulasyon teslerınden ben de alırım. cok merak ettım. zaten bu merak değilmi bizi bu hala sokan reglimi bekliyorum ne zaman gelirse artık ,bıttıkten sonra ben de baslayacağım

Günaydın tatlım benım ıcınde öyleydı adetıme 10 gun kala korunmamıstık olmama ıhtımalı cok yuksektı ve olmadı da zaten :) bende bu ay hıc korunmayı düşünmüyorum bakalım kısmet :)

Günaydın tatlım benım ıcınde öyleydı adetıme 10 gun kala korunmamıstık olmama ıhtımalı cok yuksektı ve olmadı da zaten :) bende bu ay hıc korunmayı düşünmüyorum bakalım kısmet :)

Kuzum bizimde 3 gün üst üste oldu ama 2'sinde eşim dikkat etmişti. Anladınız siz onu. 3. gün yani yumurtlamamın olduğu günün akşamı öyle yapmak istedik öyle oldu yani tek seferle hiç sanmıyorum ama var çevremde kalan yok değil. Dediğin gibi kısmet artık. Ben şu ayı atlatıp en azından önümüzdeki ay olsaydı iyiydi. İçimden geçen ağustos ama temmuz bile olsa razıyım.

Hım anladık canım :) Belkide sende tek seferde tutturanlardan olursun :) Allah gönlüne göre versin Allah zamanında hayırlı evlatlar nasip etsin canım

günaydın kızlar.. benimde ilk deneme olduğu için pek ihtimal vermiyorum ama hiç gecikmeyen reglim bu ay 3 gün gecikti hala olmadı :) dün test yaptım sonuçta negatif çıktı ama beklemedeyim sanırım bugün yeni bi test daha yapmam gerekecek ama aksama kadar beklerim :):)

Kizlar ev taşıyorum inş bebek varsa da bişiy olmaz herkese gunayfinlar efenim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hadi bakalım inşallah çift çizgiyi görürsün :)

Sabah kürtaja gittim yapmadı pazartesi gününü bekliyor belki bir umut diye bakalim; ((

O kadar cok sayfa vardi ki butun gecmisi okuyamadim:)

Tazegelin Allah dayanma gucu versin. Daha guzel durumlara hazirlandiriliyorsundur insallah

Mogami yeni teknigin hayirli olsun

Petty kolay gelsin. Dikkat et kendine...

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Bayadir yoksun gozlerimiz ariyordu seni ins dedigin gibi olur cankus ben de pozitif dusunmeye çalışıyorum ve akışına birakiyorum artik ins:)

Kizlar ev taşıyorum inş bebek varsa da bişiy olmaz herkese gunayfinlar efenim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sen her ihtimale karsi dikkat et canim.tayininiz mi cikti yoksa baska bir eve mo geciyorsunuz kolay gelsin:) bu arada kanamamin 8.gunu icindeyim hala devam ediyor normalde de 7 gun surerdi zaten ama biraz uzayacak galiba

Valla iyi yapmışsın bebem gerçi umarım gerek kalmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…