2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Teknik üstüne teknik deniyorum yakında parende atacağım

Sen her ihtimale karsi dikkat et canim.tayininiz mi cikti yoksa baska bir eve mo geciyorsunuz kolay gelsin:) bu arada kanamamin 8.gunu icindeyim hala devam ediyor normalde de 7 gun surerdi zaten ama biraz uzayacak galiba

Biraz uzamasi normal canım memlekete tasicaz eşyayı Esim askere gitcek ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hepinize teşekkürler kizlar rahmine sanki birşeyler akıyo gene inş bebistir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

32 günde bir adet oluyorum genelde adetten sonra 12.gün korunmasız ilişki yaşadık .üstünden 6 gün geçti kasıklarım ağrıyo ve çok az pambelik geldi adetime daha 13 gün kadar var sizce??????:26:

32 günde bir adet oluyorum genelde adetten sonra 12.gün korunmasız ilişki yaşadık .üstünden 6 gün geçti kasıklarım ağrıyo ve çok az pambelik geldi adetime daha 13 gün kadar var sizce??????:26:

Hoşgeldin canım yerleşme kanaması olabilir açıkçası bana öyle geldi 3 4 gün sonra bi test yap, sonucu da yaz ama

Hoşgeldin canım yerleşme kanaması olabilir açıkçası bana öyle geldi 3 4 gün sonra bi test yap, sonucu da yaz ama

hoşbulduk hele bu dediklerinden sonra daha bi hoş buldummm :))) 3-4 gün sonra yazacağım umarım aklıma gelen başıma gelir

kızlar dr 27 hazirandn itibaren günde 3 kez progestan içeceksn dedi ama kısmet olursa oruc tutucm sahurda ve iftarda içsem nasıl olur sizce

kızlar dr 27 hazirandn itibaren günde 3 kez progestan içeceksn dedi ama kısmet olursa oruc tutucm sahurda ve iftarda içsem nasıl olur sizce

Doktoruna sorsan daha iyi olur canım biz ne desek boş

Kızlar gebelik bat'tan önce öğrenilir mi bilgisi olan var mı ilaç kullanıcam da grip oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…