2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canım ben de 5 gündür yapıyorum ovulasyon testini adetim 7.gün bitti 8.gün başladım yapmaya 8.gün tam olmasada diğer günlere göre daha belirgin çıktı diğer günler bugünde dahil çıkıyor ama tam belirgin değil anlam veremedim buna siz nasıl anlıyorsunuz ya ayrıca akıntımdan takip edemiyorum benim arada öyle oluyor zaten o yüzden şu gün diyemiyorum :44:

Gizo cebine cycles ve maybe baby'i indirsene kuzum çok güzel pprogramlar.

günaydın canım inşallah ramazan mübarek ayda hamiş oluruz :)sen nasılsın?

inşallah canım allah gönlümüze göre versin benim bat 12 temmuzda dün yumurtlama günümdü hesaplarıma göre bekleyecez bakalım inşallah burdaki herkes hamiş olur

canım aynı gebelik testı gibi ama bunda 3-4 saat bişi içmiyosun ve gunduz 10 aksam 8 arası yapyosun ilk idrarla olmuyo yani. mesela ben 30 günde bir oluyorum o yüzden 11. gün başladım 15. gün koyu çizgi gördüm 16. gün silikleşti.ben labquıck diye bi marka var ondan aldım 20 tane yanındada 4 tane gebelik testı 19.tlye aldım.o programlar adetten 14 gun öncesını gösterıyo sen belki erken yumurtluyosun belki de geç bunu ancak bu testlerle anlayabiliyosun umarım açıklayıcı olmuştur :)

inşallah canım allah gönlümüze göre versin benim bat 12 temmuzda dün yumurtlama günümdü hesaplarıma göre bekleyecez bakalım inşallah burdaki herkes hamiş olur

ayyy hadi inşllah canım sen çalışmalara dewwam et :)

canım şimdi açık oldu işte bide gerçekten ben telefona indirdiğim programda doğru olmayabilir diye şüphe ettim regl 7 gün sürer ve her ay 3 gün gecikir yani bu programlarla olmaz böle şeler ile hesaplanır bide eczanede satılıyormu bu ovulasyon testi pahalıda değilmiş alıp bakayım

bide adet ile diyelim 7 gün geçiriyorum bitiyor ondan 7 gün sonramı başlamalıyım yoksa adet bitiminden 14 güğn sonramı hesaplkamalıyım teldeki program bitimden 11 gün sonrayı gösteriyordu

Gizom evet gebelik testleri gibi ovulasyon testleri var. Adetin bittikten 5 gün sonra falan yapmaya başlayabilirsin. İkinci çizgi ilk çizgiden koyu çıktığı zaman o günü değerlendirmen gerekiyor. Ama ben bunların strese soktuğu inancında olduğum için adet bitiminden 5 gün sonra gün aşırı diğer adete kadar değerlendirmen yönündeyim yine de karar senin. Ovulasyon testleriyle de hamile kalan çok kişi var.

erken mi yumurtladın acaba fotoları yokmu canım sen yıne yapmaya dewam et çalışmalara da :) ben yumurtlamı testte koy çıkınca anlamadım ama belirtilerım vardı kasık ağrısı göğüs acısı falan bide ertesı gun silikleşince demekki dedım bi gün önce yaptığım koyuluk yumurtlamaya işaretmıs.benim hatam yumurtlama gunu birliktelik oldu sonra saldım ben kocamı da sıkıştırmadım :)

Ben 28 günde bir oluyorum canım ama akıntımı takip ediyorum ayda iki kere geliyor. Birincisi adetten 2-3 gün sonra uzayan şeklinde diğeri adetimden 12 gün sonra gene uzayan şeklinde. Zannediyorum 2 kere yumurtluyorum. Ben akıntı takibi yapıyorum sadece. Zaten önümüzdeki ay çalışmalara başlayacağız ben bu ay üfürükten hamiş kalmadıysam. Onu da adet bitiminden sonra gün aşırı deneyerek yapacağım.

lovelym inan bende strese soktuğunu düşünüyorum o yüzden buylaşmıyorum bide ne zaman olursa sağlıcakla gelsin eşim çok istiyor benim pek çabam yok üzülüyor hemen bebek istiyor psikolijisi bozulcak vallla .)

lovelym bunlardan mı anlıyorsun sen bakayım bende

Kuzum ben akıntı takibi yapıyorum. Akıntımdan hemen anlıyorum zaten hemen çatladığını ya da 24 saat içinde çatlayacağını. O programları sadece ovulasyon dönemine girip girmemem ve ilişki olan günleri işaretlemem, düzenli adet takibi yapabilmem için kullanıyorum.

eczanelerde pahalıymış hem ben utanırım eczaneden almaya o yüzden netten aldım.adetın ilk gününü 1. gün say 10. 11. gün yapmaya başla

benimde böyle oluyor bide benim takvimde 2 gün gecikmiş yazıyor geçen ay 26 mayısta olmuşum adet bitiminden itibaren 25 gün geçmiş :) 26 mayısta regl olmuşum 2 haziranda bitmiş 7 gün sürüyor

adet bitiminden mi hesaplanıyor kaç günde bir regl olunduğu yoksa başlangıçtan itibaren mi

Kuzum daha bir aylık evlisiniz yapmayın senelerce uğraşan çiftler var. Eşin bu konuda biraz sabırlı olmak zorunda. Kimi hemen kalıyor kimi aylarca uğraşıyor. Sen gebelik düşünüyorum diye doktora gittin mi? Gebelik düşünüyorsunuz madem senin doktor kontrolüne gidip folik asitede başlaman lazım.

Canım benim adetlerim tam 28 günde bir idi bu ay ne olur bilmiyorum. Haplardan dolayı çok düzenliydi. İnş. aynı düzende de gider ya da gitmez bebiş gelir önümüzdeki ay bu ay olmasın lütfen.

Adetinin başladığı günden sayıcaksın canım.

tabikide gittim geçen topikte yazdım ya foliğe başladım die kuzu 1 haftadır unutuyorum ama bana doktor şirket dokturda dahil önerdiler folik asiti canım

lovelym sen çok haklısın ama eşimde senin gibi birşeye baş koydumu olana kadar çok benziyorsunuz mükemmelyetçi bakk sen diyordun ya eşim birşeyler döküyor sürekli die bizim evde o tür şeyleri ben yapıyorum düşün yani eşim uyarıyor beni :)))))

bebek nedense çok istiyor anlamıyorum böyle hani o yüzden ben kendimi sıkmıyorum ona da sıkma aşkım herkese senelerce uğraşıyor daha yeni evliyiz diyorum ama ben muaallaktayım doğru düzgün korunmadık ne olcak bana riskim var avm ye gidince xraydan geçiyorm ne olcak böyle

Son düzenleme:

o zaman an itibari ile 32 gün olmuş benim hasta olmam gerekiyor

tabikide gittim geçen topikte yazdım ya foliğe başladım die kuzu 1 haftadır unutuyorum ama bana doktor şirket dokturda dahil önerdiler folik asiti canım

Gizom doğru söylemiştin unutmuşum ben. O kadar da omega içiyorum yahu. Yaşlışlığım hiç çekilmicek.

Bebişim adet olduğun ilk günü sayma ama.

9.günde silikte olsa çıktı ama normalde iki çizgininde koyu çıkması gerekiyor ben de hep çıkıyor çizgi ama silik anlayamadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…