slm kızlar nasılsınız genetik test sonuclarım cıkmıs çarşamba dr randevu aldım gidiyorum bakalım sonuçlar nasıl inş kötü bişey yoktur korkuyorum valla test sonuclarımdan hayırlısı artık
slm kızlar nasılsınız genetik test sonuclarım cıkmıs çarşamba dr randevu aldım gidiyorum bakalım sonuçlar nasıl inş kötü bişey yoktur korkuyorum valla test sonuclarımdan hayırlısı artık
Ne yapıcaz zaman hiç geçmiyo bat gelecekte adet bitecekte çalışacağınz da sonuç için bat ı bekleyeceğiz de en önemlisi sağlıklı hayırlı zamanda versim rabbim ama beklemekte zor işte okul gibi iş gibi evlilik gibi bi telaş değilmiş bu çok başka. Iyi ki siz varsınız yeni şeyler duyup öğreniyorum duygularınızla seviniyorum rahatlıyorum
canım benım korkmaa cevremde bı cok kişide var kan phtılaşmasıı ve hamılelıklerı gayet guzell gıdıyoo o ıyneyı kullanman lazım duzenlı olarakk sadece o kadar ınsallah bı sorun cıkmaz merakk etmee sen sanslı olanlarddannsın kaçtane düşükden sonra ögrenen var
Aynen canım bunun bekleyişi daha başka zaman geçmiyor sanki sabır sabır başka çare yok beni BAT a kaldı 9 gün ama hiç gemeyecek gibi geliyor
iyi düşün iyi olsun :)) genetik testi nye yaptılar?:26:
Nasıl bilgiler verdi canım doktor gebelikle ilgili biz de öğrenelim
genetik test dediğiniz trombofili, faktör v leiden falan mı yoksa başka bir test mi var?inşallah sonuçlar temiz çıkar.
aynen canım bunun bekleyişi daha başka zaman geçmiyor sanki sabır sabır başka çare yok beni bat a kaldı 9 gün ama hiç gemeyecek gibi geliyor
:)) ayy inşallah hamilesindir ama benim pek umudum yok koca 1 ayda 3 kere ilişki oldu eşimin çalıştığı şirkette sayım vardı benimde kpss sınavı derken anca bu kadar olabilmiş artık mucize gibi bişi
bana tesadüf birisi söyledi ve bende düşündüm ki, ikinci bebekten sonra test yaptıranlar var, belkide Rabbim bana gösterdi ki ben şanslıyım diyorum. bu bir hastalık mı sence? birde o iğne çok acıtıyor,morluklar oluyor diye yazmışlar sitede =((
ben daha vahim durumdaym:) bata 1 ay var nerdeyse:)))) yumurtlama günleri gelecek de çalışcaz da ooooo
bat a daha varmış çalış çalış devam benim 3 gün kaldı hala devam ediyorum
Kuzum öncelikle doktorum genel cerrah bu başta bi belirteyimBana çik. kisti ile ilgili korkmamam gerektiğini söyledi, ilişki bittikten sonra eşimin içimden çıkmamasını söyledi bi 10 dk kadar. Sonracığıma ameliyat sonrası yapışıklık olur mu dedim çok sık rastlamıyoruz dedi, adet düzenimi sordu, tam zamanında oluyorum sekmiyo dedim oooo çok iyi o zaman dedi, ameliyat yerime baktı falan filen ama en ilginci şu içinden 10 dk çıkmama mevzuu
2 aylık bebegımın kalp atısları durdugu ıcın kurtaj oldum onun ıcın cnm
hım sen yumurtlama dönemini bekleme başla çalışmalara ama zaman azaldıkca beklemesı daha zor oluyor canım :)
Bebeğim önemli olan o 3 ilişkinin zamanı... eğer yum günlerine denk geldiyse tek ilişkiyle bile hamile kalabilirsin
cnm bgn adetin 3.günü bitsinde başlıcz inş:)
kuzum öncelikle doktorum genel cerrah bu başta bi belirteyimBana çik. Kisti ile ilgili korkmamam gerektiğini söyledi, ilişki bittikten sonra eşimin içimden çıkmamasını söyledi bi 10 dk kadar. Sonracığıma ameliyat sonrası yapışıklık olur mu dedim çok sık rastlamıyoruz dedi, adet düzenimi sordu, tam zamanında oluyorum sekmiyo dedim oooo çok iyi o zaman dedi, ameliyat yerime baktı falan filen ama en ilginci şu içinden 10 dk çıkmama mevzuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?