2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

iyi düşün iyi olsun :)) genetik testi nye yaptılar?:26:

genetik test dediğiniz trombofili, faktör v leiden falan mı yoksa başka bir test mi var?inşallah sonuçlar temiz çıkar.

Aynen canım bunun bekleyişi daha başka zaman geçmiyor sanki sabır sabır başka çare yok beni BAT a kaldı 9 gün ama hiç gemeyecek gibi geliyor

bana tesadüf birisi söyledi ve bende düşündüm ki, ikinci bebekten sonra test yaptıranlar var, belkide Rabbim bana gösterdi ki ben şanslıyım diyorum. bu bir hastalık mı sence? birde o iğne çok acıtıyor,morluklar oluyor diye yazmışlar sitede =((

Son düzenleme:
Aynen canım bunun bekleyişi daha başka zaman geçmiyor sanki sabır sabır başka çare yok beni BAT a kaldı 9 gün ama hiç gemeyecek gibi geliyor

ben daha vahim durumdaym:) bata 1 ay var nerdeyse:)))) yumurtlama günleri gelecek de çalışcaz da ooooo

Nasıl bilgiler verdi canım doktor gebelikle ilgili biz de öğrenelim

Kuzum öncelikle doktorum genel cerrah bu başta bi belirteyim Bana çik. kisti ile ilgili korkmamam gerektiğini söyledi, ilişki bittikten sonra eşimin içimden çıkmamasını söyledi bi 10 dk kadar. Sonracığıma ameliyat sonrası yapışıklık olur mu dedim çok sık rastlamıyoruz dedi, adet düzenimi sordu, tam zamanında oluyorum sekmiyo dedim oooo çok iyi o zaman dedi, ameliyat yerime baktı falan filen ama en ilginci şu içinden 10 dk çıkmama mevzuu

Eğer ben bu ay hamile kalmamışsam eşimle konuşup ertelemeyi teklif edeceğim kızlar sinirlerim çok bozuk ağlamak istiyorum sabırsızlanıyorum :2:

aynen canım bunun bekleyişi daha başka zaman geçmiyor sanki sabır sabır başka çare yok beni bat a kaldı 9 gün ama hiç gemeyecek gibi geliyor

bat a daha varmış çalış çalış devam benim 3 gün kaldı hala devam ediyorum

:)) ayy inşallah hamilesindir ama benim pek umudum yok koca 1 ayda 3 kere ilişki oldu eşimin çalıştığı şirkette sayım vardı benimde kpss sınavı derken anca bu kadar olabilmiş artık mucize gibi bişi

Bebeğim önemli olan o 3 ilişkinin zamanı... eğer yum günlerine denk geldiyse tek ilişkiyle bile hamile kalabilirsin

bılmıyorumm ki canım basıma gelmedıı (( bebek ıcın deger hersey bence

ben daha vahim durumdaym:) bata 1 ay var nerdeyse:)))) yumurtlama günleri gelecek de çalışcaz da ooooo

hım sen yumurtlama dönemini bekleme başla çalışmalara ama zaman azaldıkca beklemesı daha zor oluyor canım :)

bat a daha varmış çalış çalış devam benim 3 gün kaldı hala devam ediyorum

Ama ihtimal yok gibi canım ben gene ay da BAt dan 10 gün önce korunmamıştık birşey olmadı zamanı geçti sanırım tabi yine çalışma olur ama :):) sonucu bilemem

cnm dr mı gıttın hayırdır

2 aylık bebegımın kalp atısları durdugu ıcın kurtaj oldum onun ıcın cnm

ben bi daha sormayacağım üzgünüm :26: Rabbim bir daha böyle duyguları sana hiç ama hiç yaşatmasın dilerim ve kalbi sağlıkla sevgiyle dolan bi bebiş verir inşallah:13:

benim eşim 2 dk dan fazla durmaz ne yapıcam yaaa 10 dk şart mı 17:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…