ben bi daha sormayacağım üzgünüm:26: Rabbim bir daha böyle duyguları sana hiç ama hiç yaşatmasın dilerim ve kalbi sağlıkla sevgiyle dolan bi bebiş verir inşallah:13:
slm kızlar nasılsınız genetik test sonuclarım cıkmıs çarşamba dr randevu aldım gidiyorum bakalım sonuçlar nasıl inş kötü bişey yoktur korkuyorum valla test sonuclarımdan hayırlısı artık
eğer ben bu ay hamile kalmamışsam eşimle konuşup ertelemeyi teklif edeceğim kızlar sinirlerim çok bozuk ağlamak istiyorum sabırsızlanıyorum :2:
Sonuçlarda yazanları aratsana fıstık doktora gitmeden bi fikrin olur en azından... İçini de ferah tut herşey güzel olacak
cnm dr mı gıttın hayırdır
cnm bgn adetin 3.günü bitsinde başlıcz inş:)
1önce 1 yumurtlama bi de sora
amin cnm isteyen dileyen herkese versın inş kımsenın kucagını boş bırakmsın allahım allah bırhdaha boyle acılar yasatmasın
cnm labratuarı aradım cıktıgını soyledıler elımde dıl sonuclar cnm bende merak edıyorum çarsamba sabahı marmara arastırmaya gıdıp sonucları alıcam ordanda kendı drma gıdıcem bakalım
Gittim kuzum rutin tahliller için 6 ayda bir çalarım kapısını maaşallah kanımı kuruttular 8 tüp kan verdim bi de idrarSonuçları haftaya alıcam araştırmaya gönderiyorlarmış kanı.... o vakte kadar zaten bat geliyo hcg ye baktırmanın anlamı kalmadı
allahim hesap yapmaktan matematik hocasi olucaz bi gun tez zamanda sen bizleri gör ins :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
amin sende çarş test sonuçlarının iyi olduğunu deyince yine çalışmalar başlayacak bizdemutlu olucaz
dedıgın testlerde var eşli kromozom testlerıde var esımle bana yapıldı
Benim sonuçlarda marmaradan çıkacak
benim eşim 2 dk dan fazla durmaz ne yapıcam yaaa 10 dk şart mı17:
hadi hayırlısı artık gazamız mubarek olsun arkadsım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?