2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

aramızda yeni bir hamiş daha var kızlar bat temmuz olan biri acaba kimmiş o bakalım çıkar sesi

Kim yahu merak ettim şimdi dönüp geçmişten temmuz batına bakayım

Son düzenleme:

cnm ben testlerı arstırmada yaptırdıgım ıcın küçük yalan soyledım 3 tane dşuk oldu dıye dr o testlerı yazdı ozelde 750 tl ıstedı .ıyıde oldu butun estlerım yapıldı sımdı ıcım rahatladı kotu bıseyde varsa ıkıncı hamılelıgımde tedbırlı davranıcam bakalım dr oyle dedı sıkı takıbe alırız dedı

kim olduğunu ben söylersem olmaz şimdi belki kendi söylemek ister

Son düzenleme:

bu ay eğer ki bebek yoksa bende mi yapsam ama eşimde gitmeli offf ya inşallah hepimizin herşey yolunda giderde birşeye gerek kalmaz =( sonuç 1 ayda çıkıyor sanırım.bende dr verdi testleri demek zorunda kaldım canım keşke eşim yanımda olsaydı bende yaptırsaydım, yalnız gitmiştim.

Ben belkide erkenden işe koyuldum bilmiyorum 1 ay oldu daha evleneli :))))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm bende yanlıs gıtmıstım hastanedı kız bana esınde olamlıydı dedı eee yok ne yapcam ozaman dedı ürolojıden randevu alıp esıne de orda yazdır dedı tahlıllerı bende 3 gun sonra esım ıcın gıdıp yaptırdım

benimde 4. günüm gün aşırı birliktelik için nezaman başlıyorsun rgly biter bitmezmi yumurtlama dönemlerindemi

cnm dr a gittim de klomen verdi 18 temmuz kntrl var ramazan olunca gün aşırı olur mu bilmiyorm ama belki bittikten snr hftsonu bide 12.günü değerlendirip dr a giderz 14.gün cnm

ama söyleme demiştim belki kendisi söylemek isterdi kızmasın şimdi

Attım tuttu mu gerçekten Ayrıca bu tepkinde ciddiysen anlam veremedim, böyle güzel bir haberi erken öğrenmemizin ne sakıncası olabilir kaldı ki ben sadece tahmini mi belirttim, kızarsa da kızsın burda hepimiz içimizden biri hamile kalsında kutlayalım diye deliriyoruz Allah bağışlamış bir bebek buna sevineceğine kalkıp niye söylediniz diye azarlamaya çalışırsa kusura bakmasın lafımı söylerim

Son düzenleme:
cnm dr a gittim de klomen verdi 18 temmuz kntrl var ramazan olunca gün aşırı olur mu bilmiyorm ama belki bittikten snr hftsonu bide 12.günü değerlendirip dr a giderz 14.gün cnm

Anladım canım bende geçen ay doktora gittim yumurtalıkların tembel dedi bir iki ilaç verdi gün aşırı ilişki oldu. Normalde döngüm 28 arada 30 gün olurdu bu ay 26 günde oldum ilaçların etkisi mi iyi bişey mi bilmiyorum. Ramazana rağmen biz gün aşırı olayına uyuyoruz buna rağmen geçen ay olmaması hatta döngümün değişmesi çok moralimi bozdu şimdi ne yapsam bilmiyorum adet biter bitmez gün aşırı ilişkiye başlasammı

Ben adanalıyım canım bayan değil ama bizimkilerin hep gitti benimde hamile kalınca gideceğim dr medline hastahanesinde selcuk doğan çok iyi bir dr eşimin kuzenin eşi yeni hamile ona gidiyor çok memnun benim kuzenimde selcuk beye gitti dogumunu yaptırdı oda çok memnun

gecen ay klomeni yine kullanmıştm 3 yumurta oluşmustu çatlatma iğnesi vurdu dr, öyle olunca bnde 3 gün gec oldm hatta dr umutlu konuşmuştu bnm adet de pek gecikmez o yüzden tuttu sandıydm bnm de moralm bozuldu cnm ama nasip kismet diyorz artik inş bu ay tutar

Allah nasip ederse olur çok doğru diyorsan kendini iyi hissediyorsan süper bence allah kısmet ederse bi engel yok

Canım bat regl olacağın gün aynen geçerse hamile olma olasılığın yüksek baska sebepler yoksa amin inşallah :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…