gecen ay klomeni yine kullanmıştm 3 yumurta oluşmustu çatlatma iğnesi vurdu dr, öyle olunca bnde 3 gün gec oldm hatta dr umutlu konuşmuştu bnm adet de pek gecikmez o yüzden tuttu sandıydm bnm de moralm bozuldu cnm ama nasip kismet diyorz artik inş bu ay tutar
Valla çatlarımKimmiş kimmiş
Geldi mi kırmızılarYeni bat alayım kuzum
Sanırım benim canım :) az önce ikinci çizgiyi gördüm silik olarak bata 2 gün var dayanamadım ama emin değilim gördüğüm andan beri napçağımı bilmiyorum burda laboratuar sonuçları yarın veriyormuş devlet hastanesine gidicem sabah erkenden off sabah basıl olacak bilmiyorum...
Yumurta takibini sen mi istedin doktormu takip edelim dedi. Bende takip ettirmek istiyorum
cnm bende yanlıs gıtmıstım hastanedı kız bana esınde olamlıydı dedı eee yok ne yapcam ozaman dedı ürolojıden randevu alıp esıne de orda yazdır dedı tahlıllerı bende 3 gun sonra esım ıcın gıdıp yaptırdım
Canım bat regl olacağın gün aynen geçerse hamile olma olasılığın yüksek baska sebepler yoksa amin inşallah :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm 2 denemeden snr bi dra gittik o dr bi problm görmediydi yumurta gelişiminde snr olmayınca şimdiki dr a gittim hormon testleri filan yapılmamıştı onları yaptırmk istediğimi söledim o da yumurta gelişimine de bakalm dedi baktığı ay yumurta gelişmemiş gördü öyle olunca klomene ve takibe basladı
Anladım canım doktor banada regl 4. günü gel demişti bugün gidicem hormon testini bende isteyim birde eşim içinde test istiycem zaman kaybetmeyelim onada baksınlar
ben şimdiden gitsem aslında yine de faydası olur değil mi? bebek yoktur muhtemelen şuanda, boşyere günümü beklemeyim.
canım senin ne zaman çıkacak sonuçlar?
Sanırım benim canım :) az önce ikinci çizgiyi gördüm silik olarak bata 2 gün var dayanamadım ama emin değilim gördüğüm andan beri napçağımı bilmiyorum burda laboratuar sonuçları yarın veriyormuş devlet hastanesine gidicem sabah erkenden off sabah basıl olacak bilmiyorum...
bence teklif etme dayanamayıp vazgeçtim dediğinde eşin benimle dalga mı geçiyorsun der bebek yapmaz sonra sen yumurtlama günlerini kaçırdığın için üzülürsün
yok yok yaklastı gelıyor galıba dedımde hangısı demıs ona kırmızılar dedım. daha gelen gıden yok bakalım :)
Hadi gözün aydın kuşumsilikte olsa ikinci çizgi var sen ona bak o zaman listeye hamiş diye ekliyorum
GELSİNTEBRİK EDERİM İNŞALLAH İNCE ÇİZGİLER KALIN KALIN OLACAK
kararsızlıgımın boyutu cok baska yenı evlıyım bıraz dahamı beklesem dıyorum bazen bekleme dıyorum ama haklısın canım çok dogru söyluyorsun seni dinleyeceğim oluruna bırakacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?