2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bende aynı tıpatıp aynılarını düünüyorum ama bıraktım oluruna olsun diye panik yok ama bekleyiş tam gazzz

Ayyy canım benim sende olmasan yani bende aynen senin gibi oluruna bırakacagım kafamı takmayacagım biz seninle aynı dönemdede hamile kalırmısız beklemeyi hiç deme canım karnım ağrıyor diyorum üşütmüşüm ama aklımada geliyor vücudum birşeye tepki verdimi hemen hamilelige yoruyorum :)ne olacak bu halim bilmem

tebrikler tatlım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin belirtin varmıydı canım

Ovulasyondan 2 gün sonra başlayan göğüs sızısı, arada çok hafif kasık ağrısı vardı canım akıntım yok gibiydi sadece bir kere sümüksü beyaz akıntı peçeteye gelmişti... Allah hepimizin kucağına almayı basip etsin...

aminnnnnn isteyen herkese nasip etsin

kızlar idrar yolu enfeksiyonu hamile kalmayı engeller mi aranızda bilen varmı

Tebrik ederim canım Allah sağ salim kucagına almayı nasip etsin senin gögüs sızın ovulasyondan 2 gun sonra basladıysa sen öncesınde hamıle kalmıssın mı demek oluyor birde yumurtlaman oldumu peki o akıntı geldimi bendede öyle bir belirti varda o yüzden soruyorum canım

Tebrikler canım allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar idrar yolu enfeksiyonu hamile kalmayı engeller mi aranızda bilen varmı

Canım annem hamileliginin daha ilk haftası cok kötü derecede idrar yolu enfeksiyonu geçirmişti kan gibiydi idrari hatta ozaman ogrenmisti hamile oldugunu pozitif sonuc kagidini gostermisti bana ama Allah ima cok şükür kardeşime hicbirsey olmadi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım bende hafif enfeksiyon çıktı bata 5 gün var antibiyotik kullanmak istemiyorum hamilelik olursa diye peki annen antibiyotik kullanmış mıydı

Fıstık umarım haftaya çıkacak sonuçlardan önce öğrenirim Şaka gibi valla Bu arada o video çok enteresan yahu eşim izletmişti bana da

haftaya olması iyi olmamaıs canım yaa ne güzel erken ögrenecektın

biz kendı çıkana kadar içinde tutuyoruz demek iyi bişi yapıyomuşuzzzzz

tebrikler canım hayırlı olsun inşallah

kuzum benim bat 27 temmuz 4.deneme o anda kırmızıların etkisiyle sana yanış söyledim sanırım

hadi bakalm temmuz annesi mi olucaz ağustos mu inşallah seninle biz

teşekkür ederim canım bende hafif enfeksiyon çıktı bata 5 gün var antibiyotik kullanmak istemiyorum hamilelik olursa diye peki annen antibiyotik kullanmış mıydı

Yok canım kullanmamıştı hamile olup olmadığına bakmışlardı farklı bir ilaç kullanmıştı toz gibi hamile olduğu kesinleşince sende emin olmadan kullanma bence antibiyotik çok ağır çünkü üreme bölgesinide çokça etkiliyor biliyorsun canım

Tatlım inşallah temmuz annesi oluruz hadi senin BAT benden önce sen önden git ben arkandan geleyim

benim erken gebelik testim negatif çıktı olsa çıkardı diye düşünüyorum umudumu kestim senden güzel haberler gelirse bu ayda ona sevinirim bende

dr vermedi hamilelik olabilir deyince test yapacaktı batım geçmedi diye yapmadı olsada çıkmaz dedi

benim erken gebelik testim negatif çıktı olsa çıkardı diye düşünüyorum umudumu kestim senden güzel haberler gelirse bu ayda ona sevinirim bende

Oyyy canım benim teşekkür ederim inşallah olurda seviniriz ama seninkide belli olmaz belki göstermemiştir benımde negatif çıkarsa eğer önümüzdeki ay bir birimize tiyo vererek çalışmalara ağırlık veririz benim vücudumun tepkisine göre yürüttüğüm tahmin doğrusuysa vardır bebişim diyorum ama ne kadar mantıklı yaklaşımım onu bilemiyorum

dr vermedi hamilelik olabilir deyince test yapacaktı batım geçmedi diye yapmadı olsada çıkmaz dedi

anladım canım o zaman batını beklemek en mantıklısı inşallah bu süre içinde rahatsızlık yaşamazsın

Benim psikolojik olarak mide bulantım var ve yememe dikkatt etmeme rağmen kilo aldım aldığımıda hemen üstüste söylediler bi haftada oldu bu kilo işi bende erken gebeliği negaif görünce artık hepsini psikolojik olarak görüp adet imi beklemeye odaklandım çünkü hayal kırıklığı yaratmak istemiyorum artık kendimde eğer bu ay olmazsa tüyolar veririz olursa ki innnşallah olur sen bana tüyolar verirsin ben önce 1 saat yatakta yatmayı öğreniyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…