bende aynı tıpatıp aynılarını düünüyorum ama bıraktım oluruna olsun diye panik yok ama bekleyiş tam gazzz
Eki Görüntüle 1180419 kızlar sabah yaptığım test.. Bata 2 gün var böyle olup aslında hamile olmayan var mıydı hiç aranızda yarın sabah gideceğim doktora... Kafanda birsürü soru...
http://www.izlesene.com/video/vermiycem-vermiycem-diye-inat-eden-kiz/7595392
kızlar bu videoyu izleyin çok hoş :) bebeiş çalışmaları olmasaydı koçişlere söylerdik böyle ama şuan herkes bebeiş telasında hahahahahahah
tebrikler tatlım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin belirtin varmıydı canım
Ovulasyondan 2 gün sonra başlayan göğüs sızısı, arada çok hafif kasık ağrısı vardı canım akıntım yok gibiydi sadece bir kere sümüksü beyaz akıntı peçeteye gelmişti... Allah hepimizin kucağına almayı basip etsin...
Ovulasyondan 2 gün sonra başlayan göğüs sızısı, arada çok hafif kasık ağrısı vardı canım akıntım yok gibiydi sadece bir kere sümüksü beyaz akıntı peçeteye gelmişti... Allah hepimizin kucağına almayı basip etsin...
kızlar idrar yolu enfeksiyonu hamile kalmayı engeller mi aranızda bilen varmı
Canım annem hamileliginin daha ilk haftası cok kötü derecede idrar yolu enfeksiyonu geçirmişti kan gibiydi idrari hatta ozaman ogrenmisti hamile oldugunu pozitif sonuc kagidini gostermisti bana ama Allah ima cok şükür kardeşime hicbirsey olmadi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Fıstık umarım haftaya çıkacak sonuçlardan önce öğrenirimŞaka gibi valla Bu arada o video çok enteresan yahu eşim izletmişti bana da
Kuzum öncelikle doktorum genel cerrah bu başta bi belirteyimBana çik. kisti ile ilgili korkmamam gerektiğini söyledi, ilişki bittikten sonra eşimin içimden çıkmamasını söyledi bi 10 dk kadar. Sonracığıma ameliyat sonrası yapışıklık olur mu dedim çok sık rastlamıyoruz dedi, adet düzenimi sordu, tam zamanında oluyorum sekmiyo dedim oooo çok iyi o zaman dedi, ameliyat yerime baktı falan filen ama en ilginci şu içinden 10 dk çıkmama mevzuu
tebrikler canım hayırlı olsun inşallahSanırım benim canım :) az önce ikinci çizgiyi gördüm silik olarak bata 2 gün var dayanamadım ama emin değilim gördüğüm andan beri napçağımı bilmiyorum burda laboratuar sonuçları yarın veriyormuş devlet hastanesine gidicem sabah erkenden off sabah basıl olacak bilmiyorum...
TEMMUZ BAT
Karabiberim999 -------------> 1 Temmuz --------> 2. deneme
Afrodit26 --------------------> 1 Temmuz ---------> 1. deneme
ofaskmiacaba ----------------> 2 Temmuz -------> 3. deneme
Ysmn1096 -------------------> 2 Temmuz -------> 10. deneme ------------>
Lovely35 ---------------------> 2 Temmuz -------> 1. deneme ------------->
Abcdefcd -------------------> 2 Temmuz ---------> 6. deneme ------------>
Ezeleren --------------------> 2 Temmuz ---------> 4. deneme
Betiboop --------------------> 2 Temmuz ---------> 2. deneme
Anaesthesia ----------------> 2 Temmuz ---------> 1. deneme ------------> HAMİŞ
Kocamlaben ----------------> 3 Temmuz ---------> 1. deneme
Bendimahi ------------------> 3 Temmuz ---------> 11. deneme
Esra_the_teacher ----------> 4 Temmuz ---------> 3. deneme ------------> HAMİŞ
Pettyy -----------------------> 4 Temmuz ---------> 2. deneme ------------> HAMİŞ
Zzzzynpppp -----------------> 5 Temmuz ---------> 3. deneme ------------>
Lutka -----------------------> 5 Temmuz ----------> 2. deneme
Denisee06 ------------------> 6 Temmuz ----------> 18. deneme
SerAynn --------------------> 7 Temmuz ----------> 8. deneme
Melcan20 -------------------> 7 Temmuz ----------> 14. deneme ----------->
Sebebiumut ----------------> 8 Temmuz ----------> 3. deneme
Nazligamzelim --------------> 9 Temmuz ----------> 4. deneme
Kaygılı -----------------------> 10 Temmuz ---------> 1. deneme
Shintoy ---------------------> 10 Temmuz ----------> 3. deneme ------------> HAMİŞ
Rahis -----------------------> 10 Temmuz ----------> 9. deneme
Esra51 ----------------------> 11 Temmuz --------> 5. deneme
Wuslt -----------------------> 12 Temmuz --------> 4. deneme
Nursekbr -------------------> 13 Temmuz ---------> 2. deneme
Bbsrslmoglu ----------------> 13 Temmuz ----------> 7. deneme
Mogami ---------------------> 14 Temmuz ---------> 3. deneme
Sekme ----------------------> 15 Temmuz ---------> 3. deneme
Eslemim ---------------------> 15 Temmuz ---------> 9. deneme
Hanfendi25 -----------------> 15 Temmuz ----------> 2. deneme
Elisa -------------------------> 16 Temmuz ----------> 2. deneme
Leylaaras -------------------> 16 Temmuz ----------> 3. deneme
Angel_askmelegi91 ---------> 16 Temmuz ---------> 4. deneme
Kilislielos --------------------> 18 Temmuz ---------> 14. deneme
Nilda_s ----------------------> 20 Temmuz ---------> 4. deneme
Angelina08 -----------------> 21 Temmuz ----------> 2. deneme
Larsson ----------------------> 22 Temmuz ----------> 2. deneme
Iustitia -----------------------> 24 Temmuz ---------> 2. deneme
Burcunaz1 -------------------> 24 Temmuz ----------> 2. deneme
Oksijen88 --------------------> 25 Temmuz ---------> 2. deneme
Opra -------------------------> 25 Temmuz ----------> 1. deneme
Candy_88 -------------------> 26 Temmuz ----------> 2. deneme
Afrodit26 --------------------> 26 Temmuz -----------> 2. deneme
Lovely35 ---------------------> 26 Temmuz -----------> 2. deneme
Asi_m ------------------------> 27 Temmuz -----------> 1. deneme
Sweetamber -----------------> 29 Temmuz -----------> 2. deneme
Blummmm --------------------> 30 Temmuz ----------> 4. deneme
Misslaydbird ------------------> 30 Temmuz -----------> 2. deneme
Aysemutlu --------------------> 30 Temmuz -----------> 2. deneme
AĞUSTOS BAT
Abcdefcd -------------------> 2 Ağustos ---------> 7. deneme
Zzzzynpppp ----------------> 3 Ağustos ----------> 4. deneme
Not: Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz.
Gazamız mübarek olsun
NOT: Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
Ayyy canım benim sende olmasan yanibende aynen senin gibi oluruna bırakacagım kafamı takmayacagım biz seninle aynı dönemdede hamile kalırmısız beklemeyi hiç deme canım karnım ağrıyor diyorum üşütmüşüm ama aklımada geliyor vücudum birşeye tepki verdimi hemen hamilelige yoruyorum :)ne olacak bu halim bilmem
hadi bakalm temmuz annesi mi olucaz ağustos mu inşallah seninle biz
teşekkür ederim canım bende hafif enfeksiyon çıktı bata 5 gün var antibiyotik kullanmak istemiyorum hamilelik olursa diye peki annen antibiyotik kullanmış mıydı
Tatlım inşallah temmuz annesi oluruzhadi senin BAT benden önce sen önden git ben arkandan geleyim
Yok canım kullanmamıştı hamile olup olmadığına bakmışlardı farklı bir ilaç kullanmıştı toz gibi hamile olduğu kesinleşince sende emin olmadan kullanma bence antibiyotik çok ağır çünkü üreme bölgesinide çokça etkiliyor biliyorsun canım
benim erken gebelik testim negatif çıktı olsa çıkardı diye düşünüyorum umudumu kestim senden güzel haberler gelirse bu ayda ona sevinirim bende
dr vermedi hamilelik olabilir deyince test yapacaktı batım geçmedi diye yapmadı olsada çıkmaz dedi
Oyyy canım benim teşekkür ederim inşallah olurda seviniriz ama seninkide belli olmaz belki göstermemiştirbenımde negatif çıkarsa eğer önümüzdeki ay bir birimize tiyo vererek çalışmalara ağırlık veririz benim vücudumun tepkisine göre yürüttüğüm tahmin doğrusuysa vardır bebişim diyorum ama ne kadar mantıklı yaklaşımım onu bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?