Benim psikolojik olarak mide bulantım var ve yememe dikkatt etmeme rağmen kilo aldım aldığımıda hemen üstüste söylediler bi haftada oldu bu kilo işi bende erken gebeliği negaif görünce artık hepsini psikolojik olarak görüp adet imi beklemeye odaklandım çünkü hayal kırıklığı yaratmak istemiyorum artık kendimdeeğer bu ay olmazsa tüyolar veririz olursa ki innnşallah olur sen bana tüyolar verirsin ben önce 1 saat yatakta yatmayı öğreniyim
teşekkür ederim tatlım
tamam anlastık canım evet bazen psikolojikmen çok etkiliyoruz evet canım yatman önemli akıp akmadıgını hissedersin zaten yatıs pozısyonunu ona göre ayarla ben öyle yapıyorumTakip ediyorum akma yoksa kalıyorum o pozisyonda inşallah bebeşimiz yola çıkmıstırda önümüzdeki ay bunlara gerek kalmaz rahatımıza bakarız
bence rahat ilişkinin tadını çıkaralım bebiş olana kadarHep bebek olur diye korkarak yaptığımız ilişkilerin yerine rahatça olmasının keyfini tadalım olaya pozitif bakıyorum artık
O konuda sıkıntım yok tatlım gayet rahatım o anın tadını çıkarıyorumsonrasında dikkat ediyorum ama biz herseye pozitif bakalım vardır zamanı Allah zamanında hayırlı evlatlar nasip etsin zaten çalışmalara ikimizde yeni başladık şuan bile kasığıma sancı giriyor sağ tarafımdan
O konuda sıkıntım yok tatlım gayet rahatım o anın tadını çıkarıyorumsonrasında dikkat ediyorum ama biz herseye pozitif bakalım vardır zamanı Allah zamanında hayırlı evlatlar nasip etsin zaten çalışmalara ikimizde yeni başladık şuan bile kasığıma sancı giriyor sağ tarafımdan
Kızlar bugün günüm geçeli 6 gün oldu kan testi yaptırdım sonuç <0,100 dr a gösteremedim ama sanırım bebiş yok çk düşük
amin inşallah şimdilik öylesine çalışalım bakalım sonra baktık sürpriz yumurtalar yok ovulasyon testleri ısı ölçüm işlemleri başlar
Bebeğim önemli olan o 3 ilişkinin zamanı... eğer yum günlerine denk geldiyse tek ilişkiyle bile hamile kalabilirsin
Tebrik ederim canım Allah sağ salim kucagına almayı nasip etsin senin gögüs sızın ovulasyondan 2 gun sonra basladıysa sen öncesınde hamıle kalmıssın mı demek oluyor birde yumurtlaman oldumu peki o akıntı geldimi bendede öyle bir belirti varda o yüzden soruyorum canım
Tebrikler canım allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor çalışmalar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amin canım hepimize nasip etsin Allahım...
Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor çalışmalar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar nasılsınız yenı bebısler var sanırım hayırlı olsun gozunuz aydın allah tamamına erdırsın
Minnoş büyüyo desene yesin onu anasıİnşallah bende tadarım bu güzel duyguyu kısmet bakalım Yürüyüş çok önemli evet bi sıkıntı yaşamazsan eğer 9 ay yürü canım doğum içinde kolaylaştırıcı olur... Yarın kpss var ve bende giricem evet Rabbim alnımızın akıyla çıkarsın inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?