2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Tamam anlastık canım evet bazen psikolojikmen çok etkiliyoruz evet canım yatman önemli akıp akmadıgını hissedersin zaten yatıs pozısyonunu ona göre ayarla ben öyle yapıyorum takip ediyorum akma yoksa kalıyorum o pozisyonda inşallah bebeşimiz yola çıkmıstırda önümüzdeki ay bunlara gerek kalmaz rahatımıza bakarız

bence rahat ilişkinin tadını çıkaralım bebiş olana kadar Hep bebek olur diye korkarak yaptığımız ilişkilerin yerine rahatça olmasının keyfini tadalım olaya pozitif bakıyorum artık

bence rahat ilişkinin tadını çıkaralım bebiş olana kadar Hep bebek olur diye korkarak yaptığımız ilişkilerin yerine rahatça olmasının keyfini tadalım olaya pozitif bakıyorum artık

O konuda sıkıntım yok tatlım gayet rahatım o anın tadını çıkarıyorum sonrasında dikkat ediyorum ama biz herseye pozitif bakalım vardır zamanı Allah zamanında hayırlı evlatlar nasip etsin zaten çalışmalara ikimizde yeni başladık şuan bile kasığıma sancı giriyor sağ tarafımdan

amin inşallah şimdilik öylesine çalışalım bakalım sonra baktık sürpriz yumurtalar yok ovulasyon testleri ısı ölçüm işlemleri başlar

amin inşallah şimdilik öylesine çalışalım bakalım sonra baktık sürpriz yumurtalar yok ovulasyon testleri ısı ölçüm işlemleri başlar

Bebeğim önemli olan o 3 ilişkinin zamanı... eğer yum günlerine denk geldiyse tek ilişkiyle bile hamile kalabilirsin

canım bu ay 27 günde olduğum için ff 24 temmuz olarak gösterıyo batımı ama normalde 29-30 günde geliyor benim değişiyo sen yinede 27 temmuz olarak yaz

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor çalışmalar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar nasılsınız yenı bebısler var sanırım hayırlı olsun gozunuz aydın allah tamamına erdırsın

Şeffaf uzayan akıntıyı soruyorsan o geldi canım zaten ovulasyon testi yapıyordum ordan yumurtlamamı takip ettim birkaç akşam çalışma oldu üstüste, soğan suyu da içiyordum birkaç sonra göğüsler hassaslaştı işte bir hafta sonra falan da kasklarda hafif batmalar başladı...

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor çalışmalar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

slm canım. yumurtlama dönemime doğru çalışmamı yoğunlaştırdım :) ayın 8 9 ve 10undada tam yumurtlama zamanlarım. inşallah olur bu ayy

mogami sınav nasıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…