Kızlar naber nasılsınız?Hadin ne zaman gidiyoruz nisan annelerine?
Kızlar naber nasılsınız?Hadin ne zaman gidiyoruz nisan annelerine?
Eki Görüntüle 1180419 kızlar sabah yaptığım test.. Bata 2 gün var böyle olup aslında hamile olmayan var mıydı hiç aranızda yarın sabah gideceğim doktora... Kafanda birsürü soru...
ayy ağzından da bal damlamışşşinşallah dediğin gibi olur ya nisan annelerine transfer oluruz buradanda
haftaya olması iyi olmamaıs canım yaa ne güzel erken ögrenecektın
biz kendı çıkana kadar içinde tutuyoruz demek iyi bişi yapıyomuşuzzzzz
tebrikler canım hayırlı olsun inşallah
kuzum benim bat 27 temmuz 4.deneme o anda kırmızıların etkisiyle sana yanış söyledim sanırım
iyiyiz canım sen nasılsın??? çalışmalara tam gaz devam inşallah batı sabırsızlıkla bekliyorum
mogami sınav nasıldı?
benım bugun cıktmıs sonuclar carsamba druma gosterıcem
İyiyim bende kuzum benimde çalışmalar tam gaz devam ediyor. Dün akşam türk kahvesi yaptım eşime ama gece uyudu.
Bu akşamda yapıp şansımı deneyeceğim bakalım. Şimdilik bir gün arayla gidiyoruz ama çarşamba perşembe cuma üst üste deneyeceğiz. Belki cts de pazar kesin sonra yine bir gün arayla gideceğiz adete kadar.
Allah hayırlı uğurlu etsin canım kucağına alacağın günlerde sağsalim kavuşursun yavruna inş.çok sevindim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
maşallah canım tebrik ederim darısı bizlere inşallah
maşallah canım tebrik ederim darısı bizlere inşallah
tatlım eşimde sordu hani benim türk kahvem hanım getir içeyim dedi dedim bugün yok kahve yarın kahve yok yok istiyorum dedi sonra çalışma istiyormuş 2 gün üstüste bugün dinlenelim diyorum gözümün içine bakıyor iyice alıştı çalışmalara hapıda bırakınca banada ayrı bir istek geldi açıkçası canım inşallah bebeklerimize kavuşacağız bende adete kadar bırakmayacağım bakalım
Anin canım darısı başınıza :) topic uğurlu geldi valla inşallah size de uğur getirir...
Şeffaf uzayan akıntıyı soruyorsan o geldi canım zaten ovulasyon testi yapıyordum ordan yumurtlamamı takip ettim birkaç akşam çalışma oldu üstüste, soğan suyu da içiyordum birkaç sonra göğüsler hassaslaştı işte bir hafta sonra falan da kasklarda hafif batmalar başladı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?