Kızlar ovulasyon testi kullanıyorum. Adetin 8 günü yaptım silik çıktı. Bugün tekrar yani 11.gunu yaptım o günden daha silik. Ona göre bıraz daha koyu olması gerekmiyor mu. Anlamadım. Bi sıkıntı olabilir mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım benm de öyle oluyor ve ben de merak ediyorum bunun nedenini ben adet baslangıcımdan sonra 6. gün basladım test yapmaya o gün silikti 7. ve 8. gün daha belirgindi ama çizgi inceydi 9. gün de hemen hemen öyleydi ama daha da koyulaşacak derken bugun 10. gün :26:daha da silikleşti anlamadım
Canım bende hapı bıraktığımdan beri daha istekliyim eşimin gözü korktu tabi şuan bebek isteği olduğu içinde. Hayır kullandırtmıcam kendimi diyor bizimki zaten çok güldürüyor beni. Bugün uyumucakmış söz verdi.
Canım tebrik ediyorum sağ salim kucağına almayı nasip etsin allah. Hayırlısı olsun.
Normal bir durum mu yani
canım senden bişi rica etsem yumurtanın oluştuğu günki ovulasyon testinin resmini yüklermisin ben de test yapıyorum ama anlayamadım bir türlü çizgi koyu renk cıktı 2 gün ama ince bir çizgi acaba benm mi öyle oluyor seninki nasıldı canım tebrik ederim bu arada seni :)
canım normal olduğunu sanıyorum ama takip etmeye devam edicem çünkü her gün aynı saatte yapamadım 1den sonra bişey içilmemesi gerekiyor ben içtiğim zaman da oldu içmediğim de.. o da etkilemiş olabilir diyorum sen nasıl yaptın
slm canım. yumurtlama dönemime doğru çalışmamı yoğunlaştırdım :) ayın 8 9 ve 10undada tam yumurtlama zamanlarım. inşallah olur bu ayy
teşekkürler canım biz iyiyiz çalışmalara dewam sen bebişin nasıl
Kızlar ovulasyon testi kullanıyorum. Adetin 8 günü yaptım silik çıktı. Bugün tekrar yani 11.gunu yaptım o günden daha silik. Ona göre bıraz daha koyu olması gerekmiyor mu. Anlamadım. Bi sıkıntı olabilir mi
Eki Görüntüle 1180419 kızlar sabah yaptığım test.. Bata 2 gün var böyle olup aslında hamile olmayan var mıydı hiç aranızda yarın sabah gideceğim doktora... Kafanda birsürü soru...
Ben hiç aynı saatte yapmadım. 8. 9. 11. Gün yaptım. Ilk idrar ile yapmadım. Fazla bir şey içmeden yaptım. 8 de çok hafif,9.gun biraz daha koyu. Bugün hepsinden silik çıktı. Yumurtlama zamanı ben akıntıyi fark ediyorum hep. Genelde adetin 14.gunu olur
Bakalim artik bekleyip görmek lazım. Sen daha önce ovulasyon testi yapıyor muydun. Geçen aylarda böyle bir şey olup da akıntıyi farkettiğin.
kizlar cok komik bi durum var ortada annem 47 yasinda ben 30 bizim hatun son kardesimden sonra baglatti 14yil once bizimkinin adeti hic sapmaz 21gunde bir oluyo adeti gecikti dalga geciyodum benimi kiskandin diye bugun test aldik ikinci cizgi silik cikti soktayim oda sokta doktora gitcek aksam ins testte yalnislik vardir
Canım bende hapı bıraktığımdan beri daha istekliyim eşimin gözü korktu tabi şuan bebek isteği olduğu içinde. Hayır kullandırtmıcam kendimi diyor bizimki zaten çok güldürüyor beni. Bugün uyumucakmış söz verdi.
Canım tebrik ediyorum sağ salim kucağına almayı nasip etsin allah. Hayırlısı olsun.
Benim de böyle çıkmıştı canım beta hcg yaptırdım 102 çıkmıştın oda
Canım bende de bir gün silik bir gün az daha koyu oluyordu yani iniş çıkışlar sizi yanıltmasın... Koyu çıkınca anlarsın zaten... Bu arada aklımdan geçiyodun hiç sesi çıkmıyor diyordum çalışmalar nasıl :)
yok tatlım zaten ben bebek çalışmalarına yeni basladım bu 2. denemem gecen ay olmadı bu ay da ovulasyonu deneyeyim dediim akıntının yumurtlama belirtisi olduğunu bilmiyordum burda öğrendim şimdi testin yanında ona da dikkat ediyorum
Eki Görüntüle 1181175
ateşteyim ateşte ateşteee
ov. testı hala negatif.
belim kopacak gıbı ağrıyo kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?