Benim de aynı senin gibi. 2 . deneme bu ay.bende bu ay teste başladım. Burada insan çok şey öğreniyor. Ben evlendigimde yumurtlama ne zaman oluyor hiç bilmiyordum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Fıstık daha erken pozitifi görmen için ama hergün istikrarlı yap 5 saat hiç bi sıvı tüketme ve aynı saatte yap en fazla 7 8 güne görürsün pozitifi
canım benm de öyle oluyor ve ben de merak ediyorum bunun nedenini ben adet baslangıcımdan sonra 6. gün basladım test yapmaya o gün silikti 7. ve 8. gün daha belirgindi ama çizgi inceydi 9. gün de hemen hemen öyleydi ama daha da koyulaşacak derken bugun 10. gün :26:daha da silikleşti anlamadım
evet canım her öğrendiğimi eşime söylüyorum şöyleymiş şöyle olurmuş diye o da bi diploman eksik baya kadın doğumcu olmuşun sen diyo :)
ramazan oldugu ıcın sıvı tuketme konusunu hıc olmadıgı kadar dogru uyguluyorumbakalım 50 tane test var bol keseden yapıyorum valla
senın ates ne alemde bır de hcg yı haftaya ogrencek olmana uzuldum dogrusu. baska kuruma gonderıyoolsalar bıle 1 hafta cook uzun. sen nerede yasaıyorsun kı ılçede falanmısın canım okadar gec cıkacak sonuc
Kız yazık böyle anne dostlar başına biz burda uğraşalım tüpler bağlı sonuç alsın eski toprak işte bizim demirimizi eksik koydular ne böyle olduk :)))Yok artık ahahahahahaSana kardeş mi geliyo acep, eğer öyleyse tüp bağlatma boşmuş onu anlicam, peki ister misin kardeş
İstanbul merkezi noktalarından birindeyim kuzumDevlet artık araştırmaya gönderiyormuş tahlilleri yeni uygulama pööfff, ateş bu sabah 36,7 den 36,5 e düştü yumurtlamadan beri ilk defa düştü sanırım, ben 30 tane almıştım test 2 aydır kullanıyorum ve 9 tane kaldı hala bayaa iyi oluyor böyle toplu almak
Bende allah nasip ederse ekimde hamile kalmayi düşünüyorum
kizlar cok komik bi durum var ortada annem 47 yasinda ben 30 bizim hatun son kardesimden sonra baglatti 14yil once bizimkinin adeti hic sapmaz 21gunde bir oluyo adeti gecikti dalga geciyodum benimi kiskandin diye bugun test aldik ikinci cizgi silik cikti soktayim oda sokta doktora gitcek aksam ins testte yalnislik vardir
Kızlar bugün gittim doktora simdilik herşey normal gidiyor inş böle devam ederiz
Masallah:)
Daim olsun...
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
Yok artık ahahahahahaSana kardeş mi geliyo acep, eğer öyleyse tüp bağlatma boşmuş onu anlicam, peki ister misin kardeş
Wuhuuuu kardeş gelyo yanlis bagladilar sanirim :))))
Kız yazık böyle anne dostlar başına biz burda uğraşalım tüpler bağlı sonuç alsın eski toprak işte bizim demirimizi eksik koydular ne böyle olduk :)))
hmm evet merkezı lab. uygulamasına gecıldı. cogu tetkık belırlenen merkezlerde bakılacak artık. ama yınede 1hafta uzun. bence yarın arastırmanın bıyokımya lab. ara telefonla sor.
Kızlar bugün gittim doktora simdilik herşey normal gidiyor inş böle devam ederiz
hastanedeyiz yokmus bise kizlar cok guldum ama annemi gorseniz morardi hatunn ben isterim her daim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?