2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

evet canım her öğrendiğimi eşime söylüyorum şöyleymiş şöyle olurmuş diye o da bi diploman eksik baya kadın doğumcu olmuşun sen diyo :)

Fıstık daha erken pozitifi görmen için ama hergün istikrarlı yap 5 saat hiç bi sıvı tüketme ve aynı saatte yap en fazla 7 8 güne görürsün pozitifi

ramazan oldugu ıcın sıvı tuketme konusunu hıc olmadıgı kadar dogru uyguluyorum bakalım 50 tane test var bol keseden yapıyorum valla
senın ates ne alemde bır de hcg yı haftaya ogrencek olmana uzuldum dogrusu. baska kuruma gonderıyoolsalar bıle 1 hafta cook uzun. sen nerede yasaıyorsun kı ılçede falanmısın canım okadar gec cıkacak sonuc

kızlar gecen ay bnde yaptm ovu test sizlerin gibi oldu günü geldiğinde 2.çizgi daha da koyulastı merak etmeyn bi problm yoktr cünkü aldığımz sıvılara göre filan değişkenlik gösteriyomuş

kızlar gecen ay bnde yaptm ovu test sizlerin gibi oldu günü geldiğinde 2.çizgi daha da koyulastı merak etmeyn bi problm yoktr cünkü aldığımz sıvılara göre filan değişkenlik gösteriyomuş

canım bi bak bakalım çizgiler ince ama 6. gün silik diğer günler nasıl sence

evet canım her öğrendiğimi eşime söylüyorum şöyleymiş şöyle olurmuş diye o da bi diploman eksik baya kadın doğumcu olmuşun sen diyo :)

:) tecrübe yani doğru söylüyor eşin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İstanbul merkezi noktalarından birindeyim kuzum Devlet artık araştırmaya gönderiyormuş tahlilleri yeni uygulama pööfff, ateş bu sabah 36,7 den 36,5 e düştü yumurtlamadan beri ilk defa düştü sanırım, ben 30 tane almıştım test 2 aydır kullanıyorum ve 9 tane kaldı hala bayaa iyi oluyor böyle toplu almak

Yok artık ahahahahaha Sana kardeş mi geliyo acep, eğer öyleyse tüp bağlatma boşmuş onu anlicam, peki ister misin kardeş
Kız yazık böyle anne dostlar başına biz burda uğraşalım tüpler bağlı sonuç alsın eski toprak işte bizim demirimizi eksik koydular ne böyle olduk :)))

Son düzenleme:

hmm evet merkezı lab. uygulamasına gecıldı. cogu tetkık belırlenen merkezlerde bakılacak artık. ama yınede 1hafta uzun. bence yarın arastırmanın bıyokımya lab. ara telefonla sor.

Bende allah nasip ederse ekimde hamile kalmayi düşünüyorum

Ben de canim, Allah nasip ederse. Agustosta kardesimin dugunu var, ondan sonra dusunuyoruz. Allah bilir artik.

Bu arada shinoy tebrik ederim canim. Insallah hep boyle guzel haberler aliriz:))

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Son düzenleme:
Kızlar bugün gittim doktora simdilik herşey normal gidiyor inş böle devam ederiz

Wuhuuuu kardeş gelyo yanlis bagladilar sanirim :))))

Yok artık ahahahahaha Sana kardeş mi geliyo acep, eğer öyleyse tüp bağlatma boşmuş onu anlicam, peki ister misin kardeş

hastanedeyiz yokmus bise kizlar cok guldum ama annemi gorseniz morardi hatunn ben isterim her daim

Wuhuuuu kardeş gelyo yanlis bagladilar sanirim :))))

dogru baglamislar canim ahhaa ahhaa sen nasilsin iyi gitmesine cok sevindim tatlim iyi olcak merak etme

Kız yazık böyle anne dostlar başına biz burda uğraşalım tüpler bağlı sonuç alsın eski toprak işte bizim demirimizi eksik koydular ne böyle olduk :)))

Benim annemde 48 yaşında anneme diyorum bak beni bu yaşta (28) kardeşle uğraştırma sakın diye ayrıca tek çocuğum istemem artık alıştım tek çocukluğa

hmm evet merkezı lab. uygulamasına gecıldı. cogu tetkık belırlenen merkezlerde bakılacak artık. ama yınede 1hafta uzun. bence yarın arastırmanın bıyokımya lab. ara telefonla sor.

aslında daha erkende çıkabilirmiş herkese 1 hafta diyorlarmış ama kadın sen yine de takip et barkoddan dedi bakalım kuzum bi de 8 tüp kan verdim belki o da etkili olmuştur

Kızlar bugün gittim doktora simdilik herşey normal gidiyor inş böle devam ederiz

İnşallah kuzum çok sevindim dikkatli ol ağır kaldırma kendine prenses muamelesi yap

hastanedeyiz yokmus bise kizlar cok guldum ama annemi gorseniz morardi hatunn ben isterim her daim

yaaaaaaaaaa peki çift çizgiyi neye bağlıyorlar kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…