Ben de canim, Allah nasip ederse. Agustosta kardesimin dugunu var, ondan sonra dusunuyoruz. Allah bilir artik.
Bu arada shinoy tebrik ederim canim. Insallah hep boyle guzel haberler aliriz:))
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
inşallah temizdir canım ya,peki 1 ay mı sürüyor sonuçların çıkması öyle söylenmişti bana.
Ama betipopp ovulasyon testı 2 gün önce pozitifti bu kadar geç sürer mi çatlaması o günü boş geçirdimde ağrıdan dolayı :)
yaaaaaaaaaa peki çift çizgiyi neye bağlıyorlar kuzum
mogami ve uzum, galiba bu durum menopozla ilgili. Menopoz doneminde hcg seviyesi 15-20 lere cikabiliyor galiba. Guvenilir bir kaynak bulursam link koyarim. Bu da bazi durumlarda pozitif test sonucu verebiliyormus. Uzumcum, insallah uzulmez ama annenin menopoza girmesi yakin galiba. Selamlarimizi ilet. Artik torun sevet iste:)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Günaydın kızlar günlerdir giremedim takip edemedim3 gündür inanılmaz derecede ishalim hastaneye gidip gelmekten serum yemekten en kötüsüde wc den çıkamamaktan bıktım afedersiniz su gibi gidiyo oda yetmedi kan gitti yapılan tahlillerde bagırsaklarım mikrop kapmış yediğim bişeyden yada içtiğim sudan olabilirmiş serumlar fayda etmedi etmezde dediler illaki ilaç takviyesi yapılmalıymış bi ilaç verdiler bileniniz varsa Flagly diye gebeliğin ilk 3 ayı önermiyoruz ama geçirecek olanda o dediler doktorumu aradım içebilirsin dedi ama güvenemiyorum napacam ben hem canım yanıyo hemde bebeğime bişey olursa
Kızlar naber nasılsınız?Hadin ne zaman gidiyoruz nisan annelerine?
Günaydın kızlar günlerdir giremedim takip edemedim3 gündür inanılmaz derecede ishalim hastaneye gidip gelmekten serum yemekten en kötüsüde wc den çıkamamaktan bıktım afedersiniz su gibi gidiyo oda yetmedi kan gitti yapılan tahlillerde bagırsaklarım mikrop kapmış yediğim bişeyden yada içtiğim sudan olabilirmiş serumlar fayda etmedi etmezde dediler illaki ilaç takviyesi yapılmalıymış bi ilaç verdiler bileniniz varsa Flagly diye gebeliğin ilk 3 ayı önermiyoruz ama geçirecek olanda o dediler doktorumu aradım içebilirsin dedi ama güvenemiyorum napacam ben hem canım yanıyo hemde bebeğime bişey olursa
Kızlar bugün gittim doktora simdilik herşey normal gidiyor inş böle devam ederiz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kizlar cok komik bi durum var ortada annem 47 yasinda ben 30 bizim hatun son kardesimden sonra baglatti 14yil once bizimkinin adeti hic sapmaz 21gunde bir oluyo adeti gecikti dalga geciyodum benimi kiskandin diye bugun test aldik ikinci cizgi silik cikti soktayim oda sokta doktora gitcek aksam ins testte yalnislik vardir
Bende allah nasip ederse ekimde hamile kalmayi düşünüyorum
Kızlar bugün gittim doktora simdilik herşey normal gidiyor inş böle devam ederiz
aaaa ne olacak şimdi eyvah yevh beya sen mi ona koşacaksın o mu sanasonuçlarını söylersin ne bileyim ilginç allah tan gelmiş korunmaya rağmen
hastanedeyiz yokmus bise kizlar cok guldum ama annemi gorseniz morardi hatunn ben isterim her daim
canım gunaydın oncelıkle cok gecmıs olsun ama tedavı olman gerekıyor yoksa bebegını kaybedebılırsın eger doktorun bıse olmaz dedıyse olmaz sen korkma ılaclarını kullan ben hamıle kalabılmek ıcın kortızon kullandım kı gebelıkte kesınlıkle onerılmıyor ve yenı bıraktım daha vardır bı bıldıklerı ıcını ferah tut allaha duanı et ıc ılaclarını
Canım benim günaydın üzme kendini dr dediyse birşey olmaz içini ferah tut sen iyi düşün iyi olsun suan moral cok önemlı senin için moralini yüksek tutmalısın Allah korur meleğini birşeycikler olmaz
Çok sevindim canım Allah'ın izniyle birşey olmaz sağ salim kucağına alırsın bebiini :)
Kaygılı test yapmama kaldı 1 hafta ama sanki o hafta gelmeyecek gibi bugun sabahta işe gideceğim hazırlanıyorum pantolonlarım olmuyor eşimde sen hamile olmayasın hiçbirşeyin olmuyor diyoreşimde artık herşeyimi hamilelige yoruyor canım ya dün güzel bir türk kahvesi yaptık içtik sonra çalşma yaptık eşim birazcık öyle durdu sonra cıktı hiç dışıma çıkan birşey yoktu ama ben bir gülüm hepsi birazı çıktı bende biraz bekledim sonra kalktım banyo yaptım cıktı diye anladımki o an gülmemek gerekiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?