2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Adetime 3 gün var akintm tekrar artti agrimda artti tabi.bu hastalik belirtismi akıntının artması?

mogami ve uzum, galiba bu durum menopozla ilgili. Menopoz doneminde hcg seviyesi 15-20 lere cikabiliyor galiba. Guvenilir bir kaynak bulursam link koyarim. Bu da bazi durumlarda pozitif test sonucu verebiliyormus. Uzumcum, insallah uzulmez ama annenin menopoza girmesi yakin galiba. Selamlarimizi ilet. Artik torun sevet iste:)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Ben de canim, Allah nasip ederse. Agustosta kardesimin dugunu var, ondan sonra dusunuyoruz. Allah bilir artik.

Bu arada shinoy tebrik ederim canim. Insallah hep boyle guzel haberler aliriz:))

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Çok teşekkür ederim canım Allah isteyen herkese nasip etsin...

Günaydın kızlar günlerdir giremedim takip edemedim 3 gündür inanılmaz derecede ishalim hastaneye gidip gelmekten serum yemekten en kötüsüde wc den çıkamamaktan bıktım afedersiniz su gibi gidiyo oda yetmedi kan gitti yapılan tahlillerde bagırsaklarım mikrop kapmış yediğim bişeyden yada içtiğim sudan olabilirmiş serumlar fayda etmedi etmezde dediler illaki ilaç takviyesi yapılmalıymış bi ilaç verdiler bileniniz varsa Flagly diye gebeliğin ilk 3 ayı önermiyoruz ama geçirecek olanda o dediler doktorumu aradım içebilirsin dedi ama güvenemiyorum napacam ben hem canım yanıyo hemde bebeğime bişey olursa

gunaydın canım menopoz demedı doktor tahlılde cıkmadı deger zaten buyuk ıhtımal ramazandan olabılır dedı ne bılıyım ıyı allaha sukur soylerım selamınızı

canım gunaydın oncelıkle cok gecmıs olsun ama tedavı olman gerekıyor yoksa bebegını kaybedebılırsın eger doktorun bıse olmaz dedıyse olmaz sen korkma ılaclarını kullan ben hamıle kalabılmek ıcın kortızon kullandım kı gebelıkte kesınlıkle onerılmıyor ve yenı bıraktım daha vardır bı bıldıklerı ıcını ferah tut allaha duanı et ıc ılaclarını

Canım benim günaydın üzme kendini dr dediyse birşey olmaz içini ferah tut sen iyi düşün iyi olsun suan moral cok önemlı senin için moralini yüksek tutmalısın Allah korur meleğini birşeycikler olmaz

Kızlar bugün gittim doktora simdilik herşey normal gidiyor inş böle devam ederiz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok sevindim canım Allah'ın izniyle birşey olmaz sağ salim kucağına alırsın bebiini :)

aaaa ne olacak şimdi eyvah yevh beya sen mi ona koşacaksın o mu sana sonuçlarını söylersin ne bileyim ilginç allah tan gelmiş korunmaya rağmen

hastanedeyiz yokmus bise kizlar cok guldum ama annemi gorseniz morardi hatunn ben isterim her daim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben şimdi okuyabildm sevindim olmadığına her şey zamanında güzel annenin sana yardımcı destek olması gereken zaman hamişlik döneminde nazlanacaksın biraz o bebiş yaparsa sen bişey anlamazdın ve yaş faktörü nedeniyle annene de zor olabilirdi hayırlısı olsun

Kaygılı test yapmama kaldı 1 hafta ama sanki o hafta gelmeyecek gibi bugun sabahta işe gideceğim hazırlanıyorum pantolonlarım olmuyor eşimde sen hamile olmayasın hiçbirşeyin olmuyor diyor eşimde artık herşeyimi hamilelige yoruyor canım ya dün güzel bir türk kahvesi yaptık içtik sonra çalşma yaptık eşim birazcık öyle durdu sonra cıktı hiç dışıma çıkan birşey yoktu ama ben bir gülüm hepsi birazı çıktı bende biraz bekledim sonra kalktım banyo yaptım cıktı diye anladımki o an gülmemek gerekiyormuş

Çok sağol canım çok zor bi durum hayatimda hic boyle bi durum yasamdim ilaci biraz önce içtim umarim bisey olmaz bebisime

İnsallah canim herşeyden önce bebisimi düşünür oldum annelik boyle biseymis inş duzelirim kilo filan kalmadi eridim

hadi bakalım bekliyoruz eşinin o psikolojide olması çok güzel ama tabi iki katına çıkacak heyecanın onunda beklentisi var artık benim eşim anlamaz takipten ben hastayım dersem anlar yumurtlama gününde yapmayınca çocuk olmadığını dün dedim canım ikisinden de çekti aldım annem hamile olmayasın dedi yok canım deyip güldüm ama içimden nerdeee dedim bu arada bende kilo aldım eğer bebiş yoksa bu kötü oldu bat a son iki göğüslerimde hassas,yet başladı bence adet geliyo bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…