2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

İnsallah canim herşeyden önce bebisimi düşünür oldum annelik boyle biseymis inş duzelirim kilo filan kalmadi eridim

kilo almazsan kendine bakmazsan olmaz ki küçücük bi şey var ve beslenmeye çalış sen annesin yemeğini düzgün ye moralini yüksek tut ilacını doktor tavsiye ediyorsa al. arkadaşım 2 kere ağrı kesici aldı 3.yü alacaktı kasık ağrıları için alma hamilesindir belki dedim almadı ve hamile olduğunu öğrendi şimdi tosuncuk gibi bebeği var ilaçlar sorun olmadı

Evet canım çok güzel diyor 10 gün sonra öğreniriz takip ediyor :) benim eşimde bilmiyordu kaldıkı bende bilmiyordum burda sizlerin sayesinde öğrendim inşallah regl olmazsın canım belki bebeşin hassasiyetlik yaratıyordur hemen umudunu kesmek yok

sen küçük bir paket yapıp süsleyip püsleyip içine çift çizgili testini koyacaksın bak asıl o zaman sevinci gör az kaldı allah kısmet ederse inşallah umutsuzluk yok anlaştık

Canim karnim acikiyo yemek istiyorum inanki su icsem gidiyorum WC ye öyle bi hal aldim ne yesemde gidiyor buarada sendeki seyler bendede oldu ben hamile oldugumu bilmiyodum kilo almaya basladim Esim dedi karninin yanlari cikti kilo aldin dedi goguslerim 3hafta boyunca acidi agridi halaa aciyo geçmedi ogrendikki hamileyim inş sende oylesindir

sen küçük bir paket yapıp süsleyip püsleyip içine çift çizgili testini koyacaksın bak asıl o zaman sevinci gör az kaldı allah kısmet ederse inşallah umutsuzluk yok anlaştık

Evet canım umutsuzluk yok benim sunumum daha başka olacak canım eşimin doğum gününden bir gün öğrence öğreneceğim eğer hamileysem ultrasyon filminden dogum günü pastası yaptıracagım üzerine mutlu yıllar babacığım 9 ay sonra kollarındayım gülcük koyacagım bebeşim bana doğru bir yola çıksa babacıgına suprız yapacagız

inşallah öyledir inşllah yediklerin tualete gitsede yemeye devam et azda olsa o vitaminden yararlanırsın en önemlisi susuz kalma sııvı kaybın çok ilk zamanları diye de korku var daha küçük diye ama bak geçecek allah bebişinle sana acil şifalar versin grip olup tüm gün hapşurup öksürenler neler neler var o tutunmak istedi bi kere onu oraya veren sağlığınıda verir inşallah anneler biz sizinle mutluyuz umutluyuz kendinize iyi bakın

Canım benimde karnım şişti aynı hamile gibi öne doğru yanlarım çıktı pantolonumu zor giyiyorum sıkıyor beni ama benim gögüslerimde hassasiyet yok ama zaten benim normaldede gögüslerimde hassasiyet olmaz bilemedim şimdi

evet evet biliyorum unutmadım senin sürprizini inşallah inşallah yaparsın ama şu var doğum gününde sürpriz yaparsın olur da yapamazsan- bunu düşünmüyorum hiç- emin ol o sürprizi yapacağın gün eşinin asıl doğum günü olur

evet canım eğer o gün olmazsam bende öyle birşey yaparım o anki halini yüz ifadesini çok merak ediyorum

evettttttt gelsin artıkkkkkkkkkk Bebişlerimizin haberini alalım anne olalım bayramı göbüşümüzde bebeğimizle geçirelim

ben hep böyleyim umudum var ama çok telaş yapmıyorum olmazsa hayal kırıklığı olmasın diye yapım bu

İnşallah canim inşallah Allah razı olsun Rabbim saglik sihhat versin Cemi cümlemize bebisler nasip etsin Saglikli eli ayagi düzgün Allahin izniyle

İnşallah canim inşallah Allah razı olsun Rabbim saglik sihhat versin Cemi cümlemize bebisler nasip etsin Saglikli eli ayagi düzgün Allahin izniyle

Aminnnnnnnn canım benim senin bebişinide korur Allah dualrım seninle bebişine hiçbirşey olmaz anneciği Allah'ın izniyle

Canim orasi hic belli olmaz benimde pantolonlarim dar oluyor yanlarim cikmisti ben kolay kolay kilo almam bide metobolizmam hizli ama bebis aldirmis :) inş seninde öyledir benim.normalde adetten 4.5gun önce şişer ve acirdi ama 3hafta acidi sisti meğer hamislik yapmis hala sis aciyo ama olsun bebise değer :)

Aminnnnnnnn canım benim senin bebişinide korur Allah dualrım seninle bebişine hiçbirşey olmaz anneciği Allah'ın izniyle

Oyyy Allah razi olsun canim çok sağol bende umutlutym senden bat 1gun geciksede yaptir kan testini ben öyle yaptirdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…