İnsallah canim herşeyden önce bebisimi düşünür oldum annelik boyle biseymisinş duzelirim kilo filan kalmadi eridim
İnsallah canim herşeyden önce bebisimi düşünür oldum annelik boyle biseymisinş duzelirim kilo filan kalmadi eridim
hadi bakalım bekliyoruzeşinin o psikolojide olması çok güzel ama tabi iki katına çıkacak heyecanın onunda beklentisi var artık benim eşim anlamaz takipten ben hastayım dersem anlar yumurtlama gününde yapmayınca çocuk olmadığını dün dedim canım ikisinden de çekti aldım annem hamile olmayasın dedi yok canım deyip güldüm ama içimden nerdeee dedim bu arada bende kilo aldım eğer bebiş yoksa bu kötü oldu bat a son iki göğüslerimde hassas,yet başladı bence adet geliyo bakalım
İnşallah canım ilalarını düzenli alırsan hemen toparlarsın kilo alırsın üzme kendini
Evet canım çok güzeldiyor 10 gün sonra öğreniriz takip ediyor :) benim eşimde bilmiyordu kaldıkı bende bilmiyordum burda sizlerin sayesinde öğrendim inşallah regl olmazsın canım belki bebeşin hassasiyetlik yaratıyordur hemen umudunu kesmek yok
kilo almazsan kendine bakmazsan olmaz ki küçücük bi şey var ve beslenmeye çalış sen annesin yemeğini düzgün ye moralini yüksek tut ilacını doktor tavsiye ediyorsa al. arkadaşım 2 kere ağrı kesici aldı 3.yü alacaktı kasık ağrıları için alma hamilesindir belki dedim almadı ve hamile olduğunu öğrendi şimdi tosuncuk gibi bebeği var ilaçlar sorun olmadı
sen küçük bir paket yapıp süsleyip püsleyip içine çift çizgili testini koyacaksın bak asıl o zaman sevinci gör az kaldı allah kısmet ederse inşallahumutsuzluk yok anlaştık
Canim karnim acikiyo yemek istiyorum inanki su icsem gidiyorum WC ye öyle bi hal aldim ne yesemde gidiyorbuarada sendeki seyler bendede oldu ben hamile oldugumu bilmiyodum kilo almaya basladim Esim dedi karninin yanlari cikti kilo aldin dedi goguslerim 3hafta boyunca acidi agridi halaa aciyo geçmedi ogrendikki hamileyim inş sende oylesindir
Canim karnim acikiyo yemek istiyorum inanki su icsem gidiyorum WC ye öyle bi hal aldim ne yesemde gidiyorbuarada sendeki seyler bendede oldu ben hamile oldugumu bilmiyodum kilo almaya basladim Esim dedi karninin yanlari cikti kilo aldin dedi goguslerim 3hafta boyunca acidi agridi halaa aciyo geçmedi ogrendikki hamileyim inş sende oylesindir
Evet canım umutsuzluk yok benim sunumum daha başka olacak canımeşimin doğum gününden bir gün öğrence öğreneceğim eğer hamileysem ultrasyon filminden dogum günü pastası yaptıracagım üzerine mutlu yıllar babacığım 9 ay sonra kollarındayım gülcük koyacagım bebeşim bana doğru bir yola çıksa babacıgına suprız yapacagız
evet evet biliyorum unutmadım senin sürprizini inşallah inşallah yaparsın ama şu var doğum gününde sürpriz yaparsın olur da yapamazsan- bunu düşünmüyorum hiç- emin ol o sürprizi yapacağın gün eşinin asıl doğum günü olur
evet canım eğer o gün olmazsam bende öyle birşey yaparımo anki halini yüz ifadesini çok merak ediyorum
gelsin batlarrrrr
evettttttt gelsin artıkkkkkkkkkkBebişlerimizin haberini alalım anne olalım bayramı göbüşümüzde bebeğimizle geçirelim
ben hep böyleyim umudum var ama çok telaş yapmıyorum olmazsa hayal kırıklığı olmasın diye yapım bu
inşallah öyledir inşllahyediklerin tualete gitsede yemeye devam et azda olsa o vitaminden yararlanırsın en önemlisi susuz kalma sııvı kaybın çok ilk zamanları diye de korku var daha küçük diye ama bak geçecek allah bebişinle sana acil şifalar versin grip olup tüm gün hapşurup öksürenler neler neler var o tutunmak istedi bi kere onu oraya veren sağlığınıda verir inşallah anneler biz sizinle mutluyuz umutluyuz kendinize iyi bakın
İnşallah canim inşallah Allah razı olsun Rabbim saglik sihhat versin Cemi cümlemize bebisler nasip etsin Saglikli eli ayagi düzgün Allahin izniyle
inşallah canim inşallah allah razı olsun rabbim saglik sihhat versin cemi cümlemize bebisler nasip etsin saglikli eli ayagi düzgün allahin izniyle
Canım benimde karnım şişti aynı hamile gibi öne doğru yanlarım çıktı pantolonumu zor giyiyorum sıkıyor beni ama benim gögüslerimde hassasiyet yokama zaten benim normaldede gögüslerimde hassasiyet olmaz bilemedim şimdi
Aminnnnnnnn canım benim senin bebişinide korur Allah dualrım seninle bebişinehiçbirşey olmaz anneciği Allah'ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?