2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

LOVELY35 kahveyle uyunur mu eşin o kadar yoruldu ki bu aralar kahveye rağmen uyudu demek çalışmalarınız iyi gidiyor ben ce ay sonu güzel haberlerin olacak

Allah hepinize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin hanımlar. :)

Ben 23 yaşındayım, son günlerde ciddi ciddi bir bebeğim olsun istiyorum. Beşiğini şuraya koyarım, şunu şöyle yaparım diye düşünüyorum. :)

Ama hala erken gibi geliyor, erken mi sizce de ? :18:

Hım ne güzel inşallah benimde öyledir canım senin normaldede gögüslerinin hassaslasıyormus benim olmaz cok nadir arada umudum var o zaman bebiş için bebiş için herşeye değer canım Allah'ın mucizesi benide bulur inşallah canım Allah sana acil şifalaer versin canım

Amin Amin Amin inşallah canim inşallah :)

neden erken olsun ki :26:

Oyyy Allah razi olsun canim çok sağol bende umutlutym senden bat 1gun geciksede yaptir kan testini ben öyle yaptirdim :)

Ayyyy canım benim ne güzel konuşuyorsun sen öyle canım ben eşimin dogum gününe süpriz yapmak için battan 1 gün önce baktıracagım inşallah vardır ve çıkar benim bu ay yumurtlama dönemindeki akıntı az geldi bende öncesinde hamile kaldıysam acaba onun içinmi öyle oldu diye düşünüyorum ve birden kilo aldım , kasıklarımda sancı oluyor ara bende olan bunlar belirtimi bilmiyorum Allah sendende razı olsun tatlım

Canım erken anne olmak istiyorsan normal bende 26 yasındayım 3.5 aylık evliyim bazen bende düşünüyorum erken mi diye ama bebişime erken sahip olmak onun herşeyine yetişmek istiyorum

neden erken olsun ki :26:

Bilmiyorum ki, sanki erkenmiş gibi kaygılarım oluştu.
Ben çalışmıyorum henüz, KPSS ye girdim ne olur belli değil. Eşim askere gitmedi daha. Gitmesine de 2 seneden fazla var.
Bunlar yüzünden erkenmiş gibi geliyor.:44:

Anca okudum geldim kızlar.

Çıkaramadım canım dün akşamın keyfini çünkü eşim yorgunum diyip gene uyudu. Bende döndüm totomu uyudum. Şimdi ben onu reddettiğimde ne hissettiğini çok iyi anladım. Her ay istekli olan eşimin bu ay hem beli ağrıyor hemde yorgun.

bebiş oluşunca nisan annelerinde mi toplanıyoruz?

Bu gidişle ben gelemicem oraya neyseki önemli olan çarşambadan sonrası.

LOVELY35 kahveyle uyunur mu eşin o kadar yoruldu ki bu aralar kahveye rağmen uyudu demek çalışmalarınız iyi gidiyor ben ce ay sonu güzel haberlerin olacak

Gene yaptım gene uyudu artık kahve falan yapmayacağım canım ters tepiyor bizimkine.

Son düzenleme:
dogru baglamislar canim ahhaa ahhaa sen nasilsin iyi gitmesine cok sevindim tatlim iyi olcak merak etme

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nasip hamile kaldi o zaman ya iyiyim canim çok şükür senin oglusla bebis napyo

Bunların hepsi çok önemli bebeğini bırakıp askere gidip hasret kalacak babası çocuk kaç ay babasının kokusunu alamayacak işin oturmamış bebekten sonra bi kaç sene çalışmayıp çalışmaya başlamak zor olacak hiç tecrüben yoksa. bunlar çok önemli yaşın normal eğer istiyorsan ve ekonomin el veriyorsa eşinin askerliği tedirginliği dışında yap derim ben ama hepsini düşün bu işin şakası yok bende arada tedirginlik yaşıyorum doktora dedm doktor her şeyin düzelmesini beklerseniz düzelmez yapamazsınız dedi

reddedilmek gerçekten kötü bi his :2::2: sen bence süt ver belki tam tersi olur bu sıklıkla eşlerimizi hiç bi şey cezbedemeyecek olsun çalışmalara devam bu ay tutturacaksın ben inanıyorum azimle çalışan bebişi yaparmış sonra bize nazar etme ne olur çalış seninde olur dersin

Ben de doktorun gibi düşünüyorum. Her şeyin düzelmesini beklersek ben 30 uma gelirim diyorum. Eşim bir kaç sene çalışmayayım dersen deneyelim dedi. Gerçi planlamadan ziyade zamanı ne zamansa o zaman oluyor. :) Bir de rüyamda bebek emzirirken görmüştüm geçenlerde kendimi, rüyamda bile o kadar değişik hislere kapıldım ki sanırım o beni itti bu düşünceye.

İnş sekerkito

Reddedilmek gerçekten kötü bir duygu geçen hafta bende yaşadım aynı durumu benim eşim kahveyi hiç sevmez bir gün içirdim dedim böyle böyle etkisi varmış akşam dedim benimle çay içermisin eşimde kahve yap içelim dedi şaşırdım bizde kahveyi içiyoruz gece uyuyamıyoruz uykumuz kaçıyor

Günaydın fıstıklar nasılsınız bakim bata kaldı 4 gün of hiç geçmiyor zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…