Canim orasi hic belli olmaz benimde pantolonlarim dar oluyor yanlarim cikmisti ben kolay kolay kilo almam bide metobolizmam hizli ama bebis aldirmis :) inş seninde öyledir benim.normalde adetten 4.5gun önce şişer ve acirdi ama 3hafta acidi sisti meğer hamislik yapmis hala sis aciyo ama olsun bebise değer :)
Hım ne güzel inşallah benimde öyledir canım senin normaldede gögüslerinin hassaslasıyormus benim olmaz cok nadir arada umudum var o zaman bebiş için bebiş için herşeye değer canım Allah'ın mucizesi benide bulur inşallah canım Allah sana acil şifalaer versin canım
Allah hepinize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin hanımlar. :)
Ben 23 yaşındayım, son günlerde ciddi ciddi bir bebeğim olsun istiyorum. Beşiğini şuraya koyarım, şunu şöyle yaparım diye düşünüyorum. :)
Ama hala erken gibi geliyor, erken mi sizce de ? :18:
Oyyy Allah razi olsun canim çok sağol bende umutlutym senden bat 1gun geciksede yaptir kan testini ben öyle yaptirdim :)
Amin Amin Amin inşallah canim inşallah :)
Allah hepinize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin hanımlar. :)
Ben 23 yaşındayım, son günlerde ciddi ciddi bir bebeğim olsun istiyorum. Beşiğini şuraya koyarım, şunu şöyle yaparım diye düşünüyorum. :)
Ama hala erken gibi geliyor, erken mi sizce de ? :18:
neden erken olsun ki :26:
Aynen tatlım hap baya bastırmış hormonları tabi bebek isteği dediğin gibi o da baya alevlendiriyor insanıBuakşam keyfini çıkar canım gelsin bebecikler buarada benimkide bana kuluçka makinesi diyor bu yakınlarda lakabım bu eh diyorum sende tohum makinesisin ozaman
bebiş oluşunca nisan annelerinde mi toplanıyoruz?
LOVELY35 kahveyle uyunur mu eşin o kadar yoruldu ki bu aralar kahveye rağmen uyudu demekçalışmalarınız iyi gidiyor ben ce ay sonu güzel haberlerin olacak
dogru baglamislar canim ahhaa ahhaa sen nasilsin iyi gitmesine cok sevindim tatlim iyi olcak merak etme
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bilmiyorum ki, sanki erkenmiş gibi kaygılarım oluştu.
Ben çalışmıyorum henüz, KPSS ye girdim ne olur belli değil. Eşim askere gitmedi daha. Gitmesine de 2 seneden fazla var.
Bunlar yüzünden erkenmiş gibi geliyor.:44:
İnşallah kuzum çok sevindim dikkatli ol ağır kaldırma kendine prenses muamelesi yap
Anca okudum geldim kızlar.
Çıkaramadım canım dün akşamın keyfini çünkü eşim yorgunum diyip gene uyudu. Bende döndüm totomu uyudum. Şimdi ben onu reddettiğimde ne hissettiğini çok iyi anladım. Her ay istekli olan eşimin bu ay hem beli ağrıyor hemde yorgun.
Bu gidişle ben gelemicem oraya neyseki önemli olan çarşambadan sonrası.
Gene yaptım gene uyudu artık kahve falan yapmayacağım canım ters tepiyor bizimkine.
Bunların hepsi çok önemli bebeğini bırakıp askere gidip hasret kalacak babası çocuk kaç ay babasının kokusunu alamayacak işin oturmamış bebekten sonra bi kaç sene çalışmayıp çalışmaya başlamak zor olacak hiç tecrüben yoksa. bunlar çok önemli yaşın normal eğer istiyorsan ve ekonomin el veriyorsa eşinin askerliği tedirginliği dışında yap derim ben ama hepsini düşün bu işin şakası yok bende arada tedirginlik yaşıyorum doktora dedm doktor her şeyin düzelmesini beklerseniz düzelmez yapamazsınız dedi
Canım benim günaydın üzme kendini dr dediyse birşey olmaz içini ferah tut sen iyi düşün iyi olsun suan moral cok önemlı senin için moralini yüksek tutmalısın Allah korur meleğini birşeycikler olmaz
Çok sevindim canım Allah'ın izniyle birşey olmaz sağ salim kucağına alırsın bebiini :)
Anca okudum geldim kızlar.
Çıkaramadım canım dün akşamın keyfini çünkü eşim yorgunum diyip gene uyudu. Bende döndüm totomu uyudum. Şimdi ben onu reddettiğimde ne hissettiğini çok iyi anladım. Her ay istekli olan eşimin bu ay hem beli ağrıyor hemde yorgun.
Bu gidişle ben gelemicem oraya neyseki önemli olan çarşambadan sonrası.
Gene yaptım gene uyudu artık kahve falan yapmayacağım canım ters tepiyor bizimkine.
İnş sekerkito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?