2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Günaydın fıstıklar nasılsınız bakim bata kaldı 4 gün of hiç geçmiyor zaman

Günaydın canım teşekkürler iyiyim sen nasılsın benimde BAT a kaldı 1 hafta hiç geçmiyor sende hiç belirti varmı canım

Geçmiş olsun canım dr kullanmanı söylediyse kullan bence bişeycikler olmaz bebişine allahın izniyle

Nasip hamile kaldi o zaman ya iyiyim canim çok şükür senin oglusla bebis napyo

yok canım kalmamıs yalnıs alarmmıs ehehe allaha sukur oglum ıyı toparladı kendını bende ıyım mıde bulantıları devam edıyo arada ama olsun 68 dustum bu arada

Günaydın canım teşekkürler iyiyim sen nasılsın benimde BAT a kaldı 1 hafta hiç geçmiyor sende hiç belirti varmı canım

Sağ kasığımda batma var onu dışında bişey yok normalde benim adet sancım 1 hafta önce başlar şimdilik sancım yok

Sağ kasığımda batma var onu dışında bişey yok normalde benim adet sancım 1 hafta önce başlar şimdilik sancım yok

Hım benimde sağ kasıgımda batma vardı ara ara bakalım inşallah olumlu sonular alırız

İnş vardır kuzumm :) günler gecmezde sana zor beklemesi bilirim

elisa sende varmı belirti canım

Canım hiçbirşey hissetmiyorum sadece kasıgımda sancı oluyor karnım cok sıstı hamıle gıbı cıkıyor onun dısında bırsey yok benım yumurtlama akıntım olmadı bende eger oncesınde hamıs kaldıysam acaba ondan dolayımı olmadı dıye dusunuyorum :44:

İnş vardır kuzumm :) günler gecmezde sana zor beklemesi bilirim

İnşallah tatlım aynen beklemsi zor hi geçmeyecek gibi benim annem kipriklerden anlıyor bugun belki görüşrüz anneme baktıracagım kipriklerime belki olumlu birşeyler söyler

Benim yumurtlama günlerim daha yeni başladı. Bugünden itibaren önemli artık bizim için o yüzden çokta üzerinde durmuyorum canlarım ama bundan sonra kahve yok o kesin.

Son düzenleme:
:2:

Benim yumurtlama günlerim daha yeni başladı. Bugünden itibaren önemli artık bizim için o yüzden çokta üzerinde dumuyorum canlarım ama bundan sonra kahve yok.

hadi bakalım sen başarırsın bence canım hamiş diye gelirsin inşallahhh kahve olmasada olur

olabilir canım benimde karnım çok şişti ben oruca bağlıyorum ama çevremdekiler hamile gibisin diyorlar

:2:

Benim yumurtlama günlerim daha yeni başladı. Bugünden itibaren önemli artık bizim için o yüzden çokta üzerinde durmuyorum canlarım ama bundan sonra kahve yok o kesin.

bugünler değerlendirilsin yeter bence hadi bakalım gelsin minnak

olabilir canım benimde karnım çok şişti ben oruca bağlıyorum ama çevremdekiler hamile gibisin diyorlar

Ayyy inşallah canım benim aynada kipriklerine baksana toplanma varmı dik dik duruyormu benim annem ondan anlıyor eğer hamilelik varsa kiprikler toplanıyor dik dik duruyormuş ben kendiminkine bakıyorum ama anlamıyorum anneme göstereceim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…