Günaydın fıstıklar nasılsınız bakim bata kaldı 4 gün of hiç geçmiyor zaman
Günaydın kızlar günlerdir giremedim takip edemedim3 gündür inanılmaz derecede ishalim hastaneye gidip gelmekten serum yemekten en kötüsüde wc den çıkamamaktan bıktım afedersiniz su gibi gidiyo oda yetmedi kan gitti yapılan tahlillerde bagırsaklarım mikrop kapmış yediğim bişeyden yada içtiğim sudan olabilirmiş serumlar fayda etmedi etmezde dediler illaki ilaç takviyesi yapılmalıymış bi ilaç verdiler bileniniz varsa Flagly diye gebeliğin ilk 3 ayı önermiyoruz ama geçirecek olanda o dediler doktorumu aradım içebilirsin dedi ama güvenemiyorum napacam ben hem canım yanıyo hemde bebeğime bişey olursa
Nasip hamile kaldi o zaman yaiyiyim canim çok şükür senin oglusla bebis napyo
Günaydın canım teşekkürler iyiyim sen nasılsın benimde BAT a kaldı 1 hafta hiç geçmiyor sende hiç belirti varmı canım
Sağ kasığımda batma var onu dışında bişey yok normalde benim adet sancım 1 hafta önce başlar şimdilik sancım yok
Ayyyy canım benim ne güzel konuşuyorsun sen öylecanım ben eşimin dogum gününe süpriz yapmak için battan 1 gün önce baktıracagım inşallah vardır ve çıkar benim bu ay yumurtlama dönemindeki akıntı az geldi bende öncesinde hamile kaldıysam acaba onun içinmi öyle oldu diye düşünüyorum ve birden kilo aldım , kasıklarımda sancı oluyor ara bende olan bunlar belirtimi bilmiyorum Allah sendende razı olsun tatlım
Geçmiş olsun canım dr kullanmanı söylediyse kullan bence bişeycikler olmaz bebişine allahın izniyle
Hım benimde sağ kasıgımda batma vardı ara ara bakalım inşallah olumlu sonular alırız
günaydın fıstıklar nasılsınız bakim bata kaldı 4 gün of hiç geçmiyor zaman
inşallah canım pek umudumda yok ama inşallah sen hamiş olursunda eşine süprizini yaparsın
elisa sende varmı belirti canım
günaydın :))) geçer mi hiç benim iki kaldı ama adet belirtileri var sadece hiç akıntım yok
İnş vardır kuzumm :) günler gecmezde sana zor beklemesi bilirim
reddedilmek gerçekten kötü bi his :2::2: sen bence süt ver belki tam tersi olur bu sıklıkla eşlerimizi hiç bi şey cezbedemeyecekolsun çalışmalara devam bu ay tutturacaksın ben inanıyorum azimle çalışan bebişi yaparmış sonra bize nazar etme ne olur çalış seninde olur dersin
Reddedilmek gerçekten kötü bir duygu geçen hafta bende yaşadım aynı durumu benim eşim kahveyi hiç sevmez bir gün içirdim dedim böyle böyle etkisi varmış akşam dedim benimle çay içermisin eşimde kahve yap içelim dedi şaşırdımbizde kahveyi içiyoruz gece uyuyamıyoruz uykumuz kaçıyor
beklemek çok zormuş bu ay olmazsa diğer ayda boş geçecek benim eşim haftaya şehir dışına çıkacak 15 günlüğüne
:2:
Benim yumurtlama günlerim daha yeni başladı. Bugünden itibaren önemli artık bizim için o yüzden çokta üzerinde dumuyorum canlarım ama bundan sonra kahve yok.
Canım hiçbirşey hissetmiyorum sadece kasıgımda sancı oluyor karnım cok sıstı hamıle gıbı cıkıyor onun dısında bırsey yok benım yumurtlama akıntım olmadı bende eger oncesınde hamıs kaldıysam acaba ondan dolayımı olmadı dıye dusunuyorum :44:
:2:
Benim yumurtlama günlerim daha yeni başladı. Bugünden itibaren önemli artık bizim için o yüzden çokta üzerinde durmuyorum canlarım ama bundan sonra kahve yok o kesin.
olabilir canım benimde karnım çok şişti ben oruca bağlıyorum ama çevremdekiler hamile gibisin diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?