çıkana kadar her günü değerlendir belli olmaz ben öyle düşünüyorum
hadi bakalım sen başarırsın bence canım hamiş diye gelirsin inşallahhh kahve olmasada olur
bugünler değerlendirilsin yeter bence hadi bakalım gelsin minnak
Günaydın kızlar günlerdir giremedim takip edemedim3 gündür inanılmaz derecede ishalim hastaneye gidip gelmekten serum yemekten en kötüsüde wc den çıkamamaktan bıktım afedersiniz su gibi gidiyo oda yetmedi kan gitti yapılan tahlillerde bagırsaklarım mikrop kapmış yediğim bişeyden yada içtiğim sudan olabilirmiş serumlar fayda etmedi etmezde dediler illaki ilaç takviyesi yapılmalıymış bi ilaç verdiler bileniniz varsa Flagly diye gebeliğin ilk 3 ayı önermiyoruz ama geçirecek olanda o dediler doktorumu aradım içebilirsin dedi ama güvenemiyorum napacam ben hem canım yanıyo hemde bebeğime bişey olursa
Ayyy inşallah canım benim aynada kipriklerine baksana toplanma varmı dik dik duruyormu benim annem ondan anlıyor eğer hamilelik varsa kiprikler toplanıyor dik dik duruyormuş ben kendiminkine bakıyorum ama anlamıyorum anneme göstereceim
hiç test yptın mı canım bata 2 kalmış değerlendiriyorum canım bebek yapacaz diye sürekli çalışma yoruldum valla
Hım baktım canım ama bişey anlamadım
İnşallah bakalım görücez bu ay. Eşim istemezse bende yanaşmıcam ama. Eskiden ben kaçar o kovalardı şimdi rolleri değiştik. İşin ucunda bebek olmasa görürdü o.
Bata 7gün varken yaptım erken gebelik testi negatif çıktı o yüzden artık test yapmayacağım ne zaman adetim 5 gün geçerse kan testi yaptırıcam kendime söz verdimolsun bıkana kadar yapın bebişten sonra dinlenirsiniz tabi insan bıkar mı bilemem
En iyisi beklemekte sabredemiyoruz bende bat günü kan testi yaptırmayı düşünüyorum tabi olmazsam eşim gitmeden sürpriz yapmak istiyorum
En iyisi beklemekte sabredemiyoruz bende bat günü kan testi yaptırmayı düşünüyorum tabi olmazsam eşim gitmeden sürpriz yapmak istiyorum
evet ama bekleyemiyoruz bende battan bir gün önce yapacagım inşallah çıkar eşlerimize süpriz yaparız inşallah olmazsın canım
ay inşallah canım süprizlerimizi yaparız
bende geçen haftalarda bi kere reddedildim çok kötü geldi tam 4 gün sonra o yanaştı öyle oldudünde bi kaç kez dedi şakayla o ara ev işleri vs ısrar etmeyince bi şey yapmadık sonra yattık uyumuşum hemen bende olmazdı öyle hiç önceki gün olmuştu içimde duruyodur diye rahattım demek ondan uyumuşum
inşallah çıkar eşin gitmeden dersen kesin gidemez ya da uça uça gider aklını sende bırakır yine uçarak döner
bana normal zamanda yapsa hiç önemli değil zaten öyle bir şey hiç olmuyor bizde garibim hep tam tersi oluyor, ben yapıyorum ona ama tam yumutlama günlerimde böyle yaparsa şahsen bebek için üzülürüm yoksa aramızda lafı bile olmaz.
İnşallah tatlım benim heyecanla bekliyorum şu mübarek günde sevince bogulalım inşallah
İnşallah canım tüm hamileleri Allah korusun darısı bizlere olsun en kısa zamanda hamile oldugumuzu haykırmayı nasşp etsin
eşim benden çok istiyor bebişi olursa çok sevinir uçarak gider eminim
yok canım kalmamıs yalnıs alarmmıs ehehe allaha sukur oglum ıyı toparladı kendını bende ıyım mıde bulantıları devam edıyo arada ama olsun 68 dustum bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?