2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

hadi bakalım sen başarırsın bence canım hamiş diye gelirsin inşallahhh kahve olmasada olur

bugünler değerlendirilsin yeter bence hadi bakalım gelsin minnak

İnşallah bakalım görücez bu ay. Eşim istemezse bende yanaşmıcam ama. Eskiden ben kaçar o kovalardı şimdi rolleri değiştik. İşin ucunda bebek olmasa görürdü o.

Ahh güldenim ya seni en iyi anlayan benim benim bağırsak mikrobu varmı ona dahi bakmadı lar verdiler durdular serumları onlarda daha beter yaptı sanki beni hala yatıyorum bi antibiyotik yapmıştı doktor en son o biraz iyi gibi geldi ama ben hâlâ yataktan kalkamıyorum Allah acil şifalar versin sana da ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum bol bol sıvı al ve dua et

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hım baktım canım ama bişey anlamadım

hiç test yptın mı canım bata 2 kalmış değerlendiriyorum canım bebek yapacaz diye sürekli çalışma yoruldum valla

Bata 7gün varken yaptım erken gebelik testi negatif çıktı o yüzden artık test yapmayacağım ne zaman adetim 5 gün geçerse kan testi yaptırıcam kendime söz verdim olsun bıkana kadar yapın bebişten sonra dinlenirsiniz tabi insan bıkar mı bilemem

İnşallah bakalım görücez bu ay. Eşim istemezse bende yanaşmıcam ama. Eskiden ben kaçar o kovalardı şimdi rolleri değiştik. İşin ucunda bebek olmasa görürdü o.

bende geçen haftalarda bi kere reddedildim çok kötü geldi tam 4 gün sonra o yanaştı öyle oldu dünde bi kaç kez dedi şakayla o ara ev işleri vs ısrar etmeyince bi şey yapmadık sonra yattık uyumuşum hemen bende olmazdı öyle hiç önceki gün olmuştu içimde duruyodur diye rahattım demek ondan uyumuşum

En iyisi beklemekte sabredemiyoruz bende bat günü kan testi yaptırmayı düşünüyorum tabi olmazsam eşim gitmeden sürpriz yapmak istiyorum

En iyisi beklemekte sabredemiyoruz bende bat günü kan testi yaptırmayı düşünüyorum tabi olmazsam eşim gitmeden sürpriz yapmak istiyorum

evet ama bekleyemiyoruz bende battan bir gün önce yapacagım inşallah çıkar eşlerimize süpriz yaparız inşallah olmazsın canım

inşallah çıkar eşin gitmeden dersen kesin gidemez ya da uça uça gider aklını sende bırakır yine uçarak döner

Bana normal zamanda yapsa hiç önemli değil zaten öyle bir şey hiç olmuyor bizde garibim hep tam tersi oluyor, ben yapıyorum ona ama tam yumutlama günlerimde böyle yaparsa şahsen bebek için üzülürüm yoksa aramızda lafı bile olmaz.

aramızda lafı olmaz mıııı bizim de olmaz hem de hiç bi şeyin lafı olmaz küserim Ben onu hemen isteyebiliyorum diye ondan da aynısnı beklemek yanlış bünyesine saygı duymam lazım tabi

İnşallah tatlım benim heyecanla bekliyorum şu mübarek günde sevince bogulalım inşallah

inşallah isteyen herkese tattırsın annelik duygusunu düşünsene şimdiden heyecan yapıyoruz göbüşümüzde bebek olunca ne yaparz uçarız herhalde

İnşallah canım tüm hamileleri Allah korusun darısı bizlere olsun en kısa zamanda hamile oldugumuzu haykırmayı nasşp etsin

Amin canım amin saglikla birlikte tabiki

yok canım kalmamıs yalnıs alarmmıs ehehe allaha sukur oglum ıyı toparladı kendını bende ıyım mıde bulantıları devam edıyo arada ama olsun 68 dustum bu arada

Way be hayranim sana azcikta biz dussek şöle 58 kere falan :) oğlunun iyi olduğuna sevindim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…