Amin canım amin saglikla birlikte tabiki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inşallah isteyen herkese tattırsın annelik duygusunu düşünsene şimdiden heyecan yapıyoruz göbüşümüzde bebek olunca ne yaparz uçarız herhalde
yollar saniyeler geçemez eşine heyecanlı haberleri alın inşalllah
ben hep öyle dua ediyorum allahım bebeğim olsun değil allahım sen sağlıklı hayırlı bir bebek ver bizede ona uzun yıllar bakacak sağlık bereket ver diyorum
Amin canım amin saglikla birlikte tabiki
Kesinlikle canım zaten bebeğim anne olacagım falan dediğimde bile içim bir tuhaf oluyor göbüümde bebeğim olduğunu öğrenirsem eğermutluluktan kendime çok dikkat ederim eşime nazlaırım prenses gibi davranırım kendime
Aynen bendemutluluktan eşim diyor zaten şimdiden nazlısın hamile olunca dahada nazlı olursun diyor eee o kadarda olsun değil mi can taşıyacağız sonuçta
8 Gun kaldi gecmek bilmiyor
Tünaydııııııııın bacılar
Batlar yaklaştı hadi bakalım doldurun temmuz listesini hamiş yazılarıyla
Benim 6 günüm kaldı bekle bekle bekleeee
Ateş tablomuda ekliyim tam olsun
http://www.fertilityfriend.com/home/50496c
Ahh güldenim ya seni en iyi anlayan benim benim bağırsak mikrobu varmı ona dahi bakmadı lar verdiler durdular serumları onlarda daha beter yaptı sanki beni hala yatıyorum bi antibiyotik yapmıştı doktor en son o biraz iyi gibi geldi ama ben hâlâ yataktan kalkamıyorumAllah acil şifalar versin sana da ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum bol bol sıvı al ve dua et
Tünaydııııııııın bacılar
Batlar yaklaştı hadi bakalım doldurun temmuz listesini hamiş yazılarıyla
Benim 6 günüm kaldı bekle bekle bekleeee
Ateş tablomuda ekliyim tam olsun
http://www.fertilityfriend.com/home/50496c
Olsun tabiki iki canlı olacağızbenimde bir ara adet sancım cok fazlaydı esıme nazlanıyordum esımde aynı hamıle gıbı nazlanıyorsun dıyor el üstünde tutmaları lazım bizi bebişimizi taşıyoruz biz ayyy konuşması bie çok güzel Allah'ım duysun bizi bu ay bize sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin
Tünaydın canım benimde bata 4 gün kaldı günler geçmiyor inşallah hepimiz hamiş kalırız şu mübarek ayda
Aminnnnnnnnn ay bilirim o sancıyı ben ilk günü çok kötü hastenelik oluyorum bebiş olursa sancı azalırmış öyle diyorlar
8 Gun kaldi gecmek bilmiyor
İnşallah bebeğim var mı belirti
tünayydın Mogamiibenimde 2 gün kaldı ama geçen ay sadece 3 kere riske attık ve hep en olmadık zamanlarda yapmışız nasıl isabetse yumurtlamaya girmeyen tarihlerde bu ayki battan sonra gün aşırıya geçicem inaşllah olmaz bat tabi şu dönemde iyi ki varsınız benim geçmeyen sıkıntılı azap gibi gelen günün kötü zamanlarını neşeye çevirdi burası bıkmıştım iş yeri sessiz tek başıma kamile miyim olur muyum derken sizi gönderdi allah bana
İnşallah tatlım aynen beklemsi zor hi geçmeyecek gibi benim annem kipriklerden anlıyor bugun belki görüşrüz anneme baktıracagım kipriklerime belki olumlu birşeyler söyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?