2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Amin canım amin saglikla birlikte tabiki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben hep öyle dua ediyorum allahım bebeğim olsun değil allahım sen sağlıklı hayırlı bir bebek ver bizede ona uzun yıllar bakacak sağlık bereket ver diyorum

inşallah isteyen herkese tattırsın annelik duygusunu düşünsene şimdiden heyecan yapıyoruz göbüşümüzde bebek olunca ne yaparz uçarız herhalde

Kesinlikle canım zaten bebeğim anne olacagım falan dediğimde bile içim bir tuhaf oluyor göbüümde bebeğim olduğunu öğrenirsem eğer mutluluktan kendime çok dikkat ederim eşime nazlaırım prenses gibi davranırım kendime

ben hep öyle dua ediyorum allahım bebeğim olsun değil allahım sen sağlıklı hayırlı bir bebek ver bizede ona uzun yıllar bakacak sağlık bereket ver diyorum

Amin canim cumlemize inş dualatin geri çevrilmez

Amin canım amin saglikla birlikte tabiki

Amin inşallah canım benim tabiki önce sağlıklı hep öye derim hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip et diye Allah'ım duysun bizi canım hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin bize :)

Aynen bende mutluluktan eşim diyor zaten şimdiden nazlısın hamile olunca dahada nazlı olursun diyor eee o kadarda olsun değil mi can taşıyacağız sonuçta

Tünaydııııııııın bacılar

Batlar yaklaştı hadi bakalım doldurun temmuz listesini hamiş yazılarıyla

Benim 6 günüm kaldı bekle bekle bekleeee

Ateş tablomuda ekliyim tam olsun

http://www.fertilityfriend.com/home/50496c

Son düzenleme:
Aynen bende mutluluktan eşim diyor zaten şimdiden nazlısın hamile olunca dahada nazlı olursun diyor eee o kadarda olsun değil mi can taşıyacağız sonuçta

Olsun tabiki iki canlı olacağız benimde bir ara adet sancım cok fazlaydı esıme nazlanıyordum esımde aynı hamıle gıbı nazlanıyorsun dıyor el üstünde tutmaları lazım bizi bebişimizi taşıyoruz biz ayyy konuşması bie çok güzel Allah'ım duysun bizi bu ay bize sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin

Canim çok çok sağol karin agrisi burkmasi tuvalete girmek zaten hic cikamiyorum ishalden kan geliyor artik serumlarin hic faydasini görmedim napacam bilmiyorum midem hic biseyi almiyo bulantim mahvediyor perişan oldum

tünayydın Mogamii benimde 2 gün kaldı ama geçen ay sadece 3 kere riske attık ve hep en olmadık zamanlarda yapmışız nasıl isabetse yumurtlamaya girmeyen tarihlerde bu ayki battan sonra gün aşırıya geçicem inaşllah olmaz bat tabi şu dönemde iyi ki varsınız benim geçmeyen sıkıntılı azap gibi gelen günün kötü zamanlarını neşeye çevirdi burası bıkmıştım iş yeri sessiz tek başıma kamile miyim olur muyum derken sizi gönderdi allah bana

Aminnnnnnnnn ay bilirim o sancıyı ben ilk günü çok kötü hastenelik oluyorum bebiş olursa sancı azalırmış öyle diyorlar

Aminnnnnnnnn ay bilirim o sancıyı ben ilk günü çok kötü hastenelik oluyorum bebiş olursa sancı azalırmış öyle diyorlar

Benim normalde olmaz ama üşüttüğüm zaman çok kötü olurum inşallah canım benim bebişler deva olsun annelerine

Allahın işi belli mi olur tutturmuşsunuzdur dilerim kuzuu :) Sıkıntını aldıysak neşelendiysen ne mutlu buraya Hepimiz eşimizde dostumuzla konuşamadıklarımızı burda paylaşıyoruz burda dertleşip umut arıyoruz keyif alıyoruz... Hepimiz omuz omuza hamiş kalıcaz inşallah bu ay olmazsa önümüzdeki ay ... elbet bu mucizeyi yaşayacağız kuzum

Var mı belirtin söyle bakıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…