2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

sadece sağ kasığımda batma var o kadar normalde benim adet sancım 1 hafta önce başlardı sancım yok

Anladım kuzum aslında adet belirtilerinin olmaması da bi belirti ayyyyyyyyyyyy hadi inşallah kuzum heyecanladım şimdi

Kasik batmasi var goguste agri karnimda siskinlik bi hafta oncede pempe bi kan gelmisti sanirim yumurta catlamasiydi :/ 8 gun sonra kirmizilar mi gelicek yoksa bebekmi bilemedim agzimdanda aci bisiler gelio (((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mogami sende varmı belirti canım

Benim bu ay ki en büyük farklılığım karın şişkinliği, ağrısı ve deli gibi gaz... ha bi de her sabah böyle acayip bi mide kazınması oluyo, karın ağrısı ile uyanıyorum bi kaç sabahtır, gaz yüzünden çok fenayım, adet yüzünden göğüslerimin şişip ağrıması gerekirdi ama şimdilik bişey yok, bekliyorum kuzum

[SUB][/SUB]
Allah verirse o günlerde de olur tabi :)) sıkıntı fln kalmadı benim sizin gibi beni anlayan gruba ihtiyacım varmış ben ne kadar yalnız kalmışım inşallah hepimizin güzel haberleri gelir bende sadece adet öncesine benzer kasık ağrısı var ve göğüslerim çok hassas olur az hassasiyet var yanlarda bi de son 3 farklı kişiden duyduğum kilo mu alıyorsun var

karın şişkinliği bende de var oruca bağlıyorum bende hadi bakalım canım güzel haberler verirsin inşallah

bebek gelsin bebekkkk

hmmm :26: vücutta değişiklikler söz konusu hadi bakalım :13:

arkadaşlarım mrb nasılsınız bakalım :) benim BAT 24 temmuz daha çoooookkk var yani nasıl geçer zamann. burayı takip ettikçe de daha çok sabırsızlanıp heyecanlanıyorum valla

arkadaşlarım mrb nasılsınız bakalım :) benim bat 24 temmuz Daha çoooookkk var yani nasıl geçer zamann. Burayı takip ettikçe de daha çok sabırsızlanıp heyecanlanıyorum valla

2hafta kalmış gibi düşün Insan çok sabırsızlanıyo ama haberler ala ala geçiyo zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…