sadece sağ kasığımda batma var o kadar normalde benim adet sancım 1 hafta önce başlardı sancım yok
Hadi iyi haberler bekliyoruz canm
Mogami sende varmı belirti canım
Allahın işi belli mi olur tutturmuşsunuzdur dilerim kuzuu :) Sıkıntını aldıysak neşelendiysen ne mutlu burayaHepimiz eşimizde dostumuzla konuşamadıklarımızı burda paylaşıyoruz burda dertleşip umut arıyoruz keyif alıyoruz... Hepimiz omuz omuza hamiş kalıcaz inşallah bu ay olmazsa önümüzdeki ay ... elbet bu mucizeyi yaşayacağız kuzum
Var mı belirtin söyle bakıyım
Benim bu ay ki en büyük farklılığım karın şişkinliği, ağrısı ve deli gibi gaz... ha bi de her sabah böyle acayip bi mide kazınması oluyo, karın ağrısı ile uyanıyorum bi kaç sabahtır, gaz yüzünden çok fenayım, adet yüzünden göğüslerimin şişip ağrıması gerekirdi ama şimdilik bişey yok, bekliyorum kuzum
Kasik batmasi var goguste agri karnimda siskinlik bi hafta oncede pempe bi kan gelmisti sanirim yumurta catlamasiydi :/ 8 gun sonra kirmizilar mi gelicek yoksa bebekmi bilemedim agzimdanda aci bisiler gelio(((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim bu ay ki en büyük farklılığım karın şişkinliği, ağrısı ve deli gibi gaz... ha bi de her sabah böyle acayip bi mide kazınması oluyo, karın ağrısı ile uyanıyorum bi kaç sabahtır, gaz yüzünden çok fenayım, adet yüzünden göğüslerimin şişip ağrıması gerekirdi ama şimdilik bişey yok, bekliyorum kuzum
Tünaydııııııııın bacılar
Batlar yaklaştı hadi bakalım doldurun temmuz listesini hamiş yazılarıyla
Benim 6 günüm kaldı bekle bekle bekleeee
Ateş tablomuda ekliyim tam olsun
http://www.fertilityfriend.com/home/50496c
hmmm :26: vücutta değişiklikler söz konusuhadi bakalım :13:
benimde bat yarın iyice heyecan sardı güya umut yok diyorum ama içim bi kıpır kıpır hayırlısı artık
karın şişkinliği bende de var oruca bağlıyorum bende hadi bakalım canım güzel haberler verirsin inşallah
evet var ama ben adet kafasındayımBak sende adet belirtilerini yaşamıyormuşsun hadi bakalım var bişeyler var
arkadaşlarım mrb nasılsınız bakalım :) benim bat 24 temmuzDaha çoooookkk var yani nasıl geçer zamann. Burayı takip ettikçe de daha çok sabırsızlanıp heyecanlanıyorum valla
var mı belirti kuzum
kırmızılar bizden uzak olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?