2hafta kalmış gibi düşünInsan çok sabırsızlanıyo ama haberler ala ala geçiyo zaman
canım 1 haftadır adet olacak gibi karın ağrım var ve 3-4 gündür hafif bulantı ama klima da yattığımız için üşütmüşte olabilirim( ki büyük olasılıkla öyledir)
ben neye bağlasam bilemiyorum valla
aminnnnnnnn canım ne güzel bi dua
o karın ağrısı hepimizde var bu da demek ki ya hepimiz adet olucaz ya da hepimiz hamile çıkıcaz
öyle canım yaa bide buradan sizleri okudukça daha cok seviniyorum heyecanlanıyorum ne güzel belirtileri olanlar var BAT ı gelmiş olanlar var :) kıskanıyorum valla aaa :26:
kırmızılar bizden uzak olsun
o karın ağrısı hepimizde var bu da demek ki ya hepimiz adet olucaz ya da hepimiz hamile çıkıcaz
klima mı sana annen küçükken hiç demedi mi ayağını yere basmataşa oturma diye klimayla yatılmaz eğer açıp hiç aralıksız yatıyorsanız üşütürsün hapşu hapşu yapar bebeğini orahat bırakmazsınlütfen yumurtalarını sıcak tut bak burda yarın gelmedi adet gecikti demeni bekliyoruz heyecanla
bende öyle her hamileyim diyenle mutlu oluyorum zaman nasıl geçiyo anlamıyorum
aminnnnnnn kasıklarımda batma var acaba üşüttüm mü yoksa bebişim yuvasınamı gidiyor
ayyy canım inş. Ya burdan hamiş haberimi vewrmek nasip olurAnnem taşa oturma dedi de akşamları klimayı o çalıştırıp yatıyo bide tam karşısına Buralar çok sıcak dayanılcak gibi değil ki bizim evde klima yok iftardan sonra doğru annemgile gidiyoz serin serin uyuyalım diye
inşallah buradan duyarız güzel haberini :2::))) sen yine de arada kapat çünkü bak idrar yollarını üşütmemen lazım arkadaşlar bu konnuda çok üzgünler bizde üzülüyoruz tabi o yüzden kendini koru
pedlerimi hazırlayalım testleri mi bilemedimm
artık kasık ağrısı göğüs acısı kesmiyo beni ben bayılma bulantı olmadan umutlanmıyorum
oda soğuk olduğu için iyice örtünüyorum zaten eşiminde karnına doğru atıyom örtüyü karnını ört sonra bebişimiz olmaz diyom
evet var ama ben adet kafasındayımBak sende adet belirtilerini yaşamıyormuşsun hadi bakalım var bişeyler var
iyi yapıyorsun uyuyun sıcak sıcak anne baba bebiş
kesin sonuçlar lazım diyorsun bana hadi bakalım güzelim bulantıda hemen olmuyorki ahh su belirtiler biraz daha erken olsa keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?