2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

inş. canım ya eşim bu ay çok umutlu mübarek ay bereketli olur diyor ama biz bu ay yumurtlama günlerini değerlendiremedik o yüzden umudum yok benim

bizde değerlendiremedik işte mübarek ayda olursa olur olmazsa hayırlı olmayan zamandır diye yormak lazım diyorum içimden

bizde değerlendiremedik işte mübarek ayda olursa olur olmazsa hayırlı olmayan zamandır diye yormak lazım diyorum içimden

dilim öyle diyorda gelde içime anlat ne kadar umudum yok ta desem kırmızıları görünce ağlama krizine giriyorum başlıyom bütün kötü senoryalara anlaşılan bizim bebeğimiz olmıycak en iyisi evlatlık alalım falan demeye adam beni iyi çekiyo valla

evet kesin sonuçlar lazım çünkü 3 kere test yaptım bu ay daha girmem bat geçmeden o işlere biz sabırsızlara kalsa ilişkiden bi gün sonra belirti isteriz hayat aceleye gelmiyor dostum

Aynen gecen senınle konustugumuzda ısten cıktım eve gıdıyoruum otobuste cok kötu oldum mıdem tuhaf oldu kasıgıma agrı gırıyor aklıma geldıı eve gıttım test yaptım tabı negatıfı gordum sımdı ayın 15 nı beklıyorum yapak ıcın bıraz sabırsızz bu konuda ama suan bıle kasık batmam o kadar varkı adet ıcınde erken cunku ben adetten once sancı cekmem acaba usuttum mu dıyorum sadece ayyyy bilemedim arkadasım ya

ama en güzel dönemleri kötü dönemlere çevirirsen olmaz ki bizimde olacağı belli mi değil belki hiç olmayacak kısmet onu bilemeyiz ama onu düşünerek yaşayamayız ve kendimizi üzer stres yaparsak gerçekten olmaz bak hep rahat bırakanların oluyo biraz rahatlatalım kendimizi benimde sağlıklı olmazsa bana doğumda bi şey olursa gibi korkularım vardı ama artık düşünmüyorum dua ediyorum o kadar oda yeter allah gönlümüze göre nasip etsin canım

sabırsız adaylar biz çocuğu da meraktan 6. ayda doğururuz hadi bakalım ne olacak halimiz

sabırsız adaylar biz çocuğu da meraktan 6. ayda doğururuz hadi bakalım ne olacak halimiz

:):) Hemde nasıl hamile kalıncada deriz artık kime benziyor nasıl olacak aksam esıme dıyorum bizim bebğimiz nasıl birşey olur acaba diye 9 ay zor gecer ama en azından ultrasyondan görürüz :)

:):) hemde nasıl hamile kalıncada deriz artık kime benziyor nasıl olacak aksam esıme dıyorum bizim bebğimiz nasıl birşey olur acaba diye 9 ay zor gecer ama en azından ultrasyondan görürüz :)

yaptıkta ultrasonu kaldı alemiz valla inş o günlere az kalmıştır

Kızlar bata üç kala idrar testi negatif çıktı umut var mı sizce yinede ama olsa silik de olsa çıkardı değil mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar mrb bn 10haziranda kurtaj oldum 3once test yaptm gene silik cikti sonra ertesi gun leke geldi peceteyi biraz bastirdim icinde kan varmi diye pembemsi kan geldi sonra o gun kahverengi leke geldi kesildi ne diyosunuz bu ise bugun 3.gun gelen giden yok hc

Kızlar bata üç kala idrar testi negatif çıktı umut var mı sizce yinede ama olsa silik de olsa çıkardı değil mi

bence belli olmaz canım kırmızıları görmeden umudunu yitirme

Bnim adetm 2gun gecince testte cikmadi 9gun bekledim o zaman cikti sen erken test yapmissin canim sabirli ol

Eki Görüntüle 1181238 canım bi bak bakalım çizgiler ince ama 6. gün silik diğer günler nasıl sence

bence gayet iyi görünüyo bnm bi gün baya belirgin bi gün silik çıkıyodu ama 15.gün gercekten 2.cizgi diğerindn koyu çıktı 16.gün aynı kırmızılıkta oldu 17.gün silikleşmeye baslamıştı

kızlar bata üç kala idrar testi negatif çıktı umut var mı sizce yinede ama olsa silik de olsa çıkardı değil mi

bence çoğu kadında önceden çılmıyo bat tarihinden bir sonraki gün tekrar dene canım

bence çoğu kadında önceden çılmıyo bat tarihinden bir sonraki gün tekrar dene canım

İnşallah gelmez de denerim ya Allah bu mübarek ayda duamızi kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…