inş. canım ya eşim bu ay çok umutlu mübarek ay bereketli olur diyor ama biz bu ay yumurtlama günlerini değerlendiremedik o yüzden umudum yok benim
bizde değerlendiremedik işte mübarek ayda olursa olur olmazsa hayırlı olmayan zamandır diye yormak lazım diyorum içimden
evet kesin sonuçlar lazım çünkü 3 kere test yaptım bu ay daha girmem bat geçmeden o işlere biz sabırsızlara kalsa ilişkiden bi gün sonra belirti isteriz hayat aceleye gelmiyor dostum
dilim öyle diyorda gelde içime anlatne kadar umudum yok ta desem kırmızıları görünce ağlama krizine giriyorum başlıyom bütün kötü senoryalara anlaşılan bizim bebeğimiz olmıycak en iyisi evlatlık alalım falan demeye adam beni iyi çekiyo valla
Aynen gecen senınle konustugumuzda ısten cıktım eve gıdıyoruum otobuste cok kötu oldum mıdem tuhaf oldu kasıgıma agrı gırıyor aklıma geldıı eve gıttım test yaptım tabı negatıfı gordum sımdı ayın 15 nı beklıyorum yapak ıcın bıraz sabırsızz bu konuda ama suan bıle kasık batmam o kadar varkı adet ıcınde erken cunku ben adetten once sancı cekmem acaba usuttum mu dıyorum sadece ayyyy bilemedim arkadasım ya
sabırsız adaylar biz çocuğu da meraktan 6. ayda doğururuzhadi bakalım ne olacak halimiz
:):) hemde nasıl hamile kalıncada deriz artık kime benziyor nasıl olacak aksam esıme dıyorum bizim bebğimiz nasıl birşey olur acaba diye9 ay zor gecer ama en azından ultrasyondan görürüz :)
yaptıkta ultrasonu kaldı alemiz valla inş o günlere az kalmıştır
günaydın :))) geçer mi hiç benim iki kaldı ama adet belirtileri var sadece hiç akıntım yok
Kızlar bata üç kala idrar testi negatif çıktı umut var mı sizce yinede ama olsa silik de olsa çıkardı değil mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar bata üç kala idrar testi negatif çıktı umut var mı sizce yinede ama olsa silik de olsa çıkardı değil mi
Eki Görüntüle 1181238 canım bi bak bakalım çizgiler ince ama 6. gün silik diğer günler nasıl sence
Bnim adetm 2gun gecince testte cikmadi 9gun bekledim o zaman cikti sen erken test yapmissin canim sabirli ol
İnşallah canım ya
İnşallah canım benm ya belki bu hafta sen haftayada ben girerim ultrasyona neden olmasın
kızlar bata üç kala idrar testi negatif çıktı umut var mı sizce yinede ama olsa silik de olsa çıkardı değil mi
bence çoğu kadında önceden çılmıyo bat tarihinden bir sonraki gün tekrar dene canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?