- 10 Haziran 2013
- 182
- 5
- 118
inşallah gelmez de denerim ya allah bu mübarek ayda duamızi kabul etsin inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
keşke ama bu kesin adet ağrısı bendeki biliyorum
bende bekleyenlerdenim arkadaşlar sabırla ,ısrarla 7addır düşünüyoruz bu ay 8 olucak doktora gitmişliğimiz yok henüz bakalım gidicem artık bi yandan ben olmuyor diye üzülüyorum bir yandan insanlar okadar da üst üste meraklılarki ne zaman olucak? Bi tane sizinde olsunda sevelim? Her gördüğünde aynı şeyler sorulurmu??
bende bekleyenlerdenim arkadaşlar sabırla ,ısrarla 7addır düşünüyoruz bu ay 8 olucak doktora gitmişliğimiz yok henüz bakalım gidicem artık bi yandan ben olmuyor diye üzülüyorum bir yandan insanlar okadar da üst üste meraklılarki ne zaman olucak? bi tane sizinde olsunda sevelim? her gördüğünde aynı şeyler sorulurmu??
bende bekleyenlerdenim arkadaşlar sabırla ,ısrarla 7addır düşünüyoruz bu ay 8 olucak doktora gitmişliğimiz yok henüz bakalım gidicem artık bi yandan ben olmuyor diye üzülüyorum bir yandan insanlar okadar da üst üste meraklılarki ne zaman olucak? bi tane sizinde olsunda sevelim? her gördüğünde aynı şeyler sorulurmu??
şu insanları anlamıyorum ya surekli baskı surekli baskı sinir oluyor insan
ayyy öyle deme canım ya benimde bazen aklıma geliyor ama getirmemeye calısıyorum canım sureklı bırseyler ıstıyor uykum gelıyor adetle oruca baglıyorum da aslında oyle olmamasını umıt edıyorum
Evet ya olacagi varsada olmuyor strese sokuyorlar insani esimin akrabalarindan biri bana bu ayda mi cilk ciktin dedi gecenlerde cok zoruma gitti
çok meraklı olanlar kendileri yapsınlarçok kızıyorum onlara sevişmeye doyamıyoruz çocuk yapmıyoruz deyip çenelerini kapatasım geliyo hakediyolar . 8 ay endişe etmek için erken sene dolunca anca şikayetle doktora gidebilirsin o yüzden hep beraber çalışmaya devam içini ferah tut baskı yapma kendine topic altında birbirimize destek vererek alalım şu bebişleri artık
Anca okudum geldim kızlar.
Çıkaramadım canım dün akşamın keyfini çünkü eşim yorgunum diyip gene uyudu. Bende döndüm totomu uyudum. Şimdi ben onu reddettiğimde ne hissettiğini çok iyi anladım. Her ay istekli olan eşimin bu ay hem beli ağrıyor hemde yorgun.
Bu gidişle ben gelemicem oraya neyseki önemli olan çarşambadan sonrası.
Gene yaptım gene uyudu artık kahve falan yapmayacağım canım ters tepiyor bizimkine.
Evet ya olacagi varsada olmuyor strese sokuyorlar insani esimin akrabalarindan biri bana bu ayda mi cilk ciktin dedi gecenlerde cok zoruma gitti
bekleyip görücez inşallah inşallah allahım sen onu biliyorsun amin
ilahi sen burdakı kadınların gücüyle herseyin üstesinden gelirrizGelsin bebişler....
çok meraklı olanlar kendileri yapsınlarçok kızıyorum onlara sevişmeye doyamıyoruz çocuk yapmıyoruz deyip çenelerini kapatasım geliyo hakediyolar . 8 ay endişe etmek için erken sene dolunca anca şikayetle doktora gidebilirsin o yüzden hep beraber çalışmaya devam içini ferah tut baskı yapma kendine topic altında birbirimize destek vererek alalım şu bebişleri artık [/
aynen Allahım isteyen herkese versin inşallah insan yeri geliyoo artıkk kalabalık içine gidesim yok nerdeyse,yılmak yok ama onlara rağmen ....:))
inşallah hepimiz burda desteklerimizle bebişlerimize kavuşuruz Allahın izniyle.
tabiki geliriz inanıyoruz çalışıyoruz dua ediyoruz :13: Millet gibi boş boş şeylerle uğraşmıyoruz amacımız için çaba sarfediyoruz kendi pıtışımızın derdindeyiz yani çok afedersiniz
ne kadar patavatsızz yaaa nasıl biri o öyle...insanlarr söyledikleri sözlerinde farkında değiller karşımdaki kırılırmı üzülürmüü hiiçç umurlarındaa değil yaaa.Evet ya olacagi varsada olmuyor strese sokuyorlar insani esimin akrabalarindan biri bana bu ayda mi cilk ciktin dedi gecenlerde cok zoruma gitti
Ben de doktorun gibi düşünüyorum. Her şeyin düzelmesini beklersek ben 30 uma gelirim diyorum.Eşim bir kaç sene çalışmayayım dersen deneyelim dedi. Gerçi planlamadan ziyade zamanı ne zamansa o zaman oluyor. :) Bir de rüyamda bebek emzirirken görmüştüm geçenlerde kendimi, rüyamda bile o kadar değişik hislere kapıldım ki sanırım o beni itti bu düşünceye.
ama en güzel dönemleri kötü dönemlere çevirirsen olmaz ki bizimde olacağı belli mi değil belki hiç olmayacak kısmet onu bilemeyiz ama onu düşünerek yaşayamayız ve kendimizi üzer stres yaparsak gerçekten olmaz bak hep rahat bırakanların oluyo biraz rahatlatalım kendimizi benimde sağlıklı olmazsa bana doğumda bi şey olursa gibi korkularım vardı ama artık düşünmüyorum dua ediyorum o kadar oda yeter allah gönlümüze göre nasip etsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?