2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bende bekleyenlerdenim arkadaşlar sabırla ,ısrarla 7addır düşünüyoruz bu ay 8 olucak doktora gitmişliğimiz yok henüz bakalım gidicem artık bi yandan ben olmuyor diye üzülüyorum bir yandan insanlar okadar da üst üste meraklılarki ne zaman olucak? bi tane sizinde olsunda sevelim? her gördüğünde aynı şeyler sorulurmu??

inşallah gelmez de denerim ya allah bu mübarek ayda duamızi kabul etsin inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inşallah tatlım fazla düşünmemek lazım biraz rahat bırakalım kendimizi piskolojikmen daha kolay hamile kalırız

keşke ama bu kesin adet ağrısı bendeki biliyorum

ayyy öyle deme canım ya benimde bazen aklıma geliyor ama getirmemeye calısıyorum canım sureklı bırseyler ıstıyor uykum gelıyor adetle oruca baglıyorum da aslında oyle olmamasını umıt edıyorum

şu insanları anlamıyorum ya surekli baskı surekli baskı sinir oluyor insan

Aynen canim benim cevremdekilerde ayni ne zaman cocuk olacak korunuyor musunuz adet tarihimide benden iyi biliyorlar hemen yine adet oldun mu diyorlar ben cevap vermekten biktim onlar sormaktan bikmadilar

çok meraklı olanlar kendileri yapsınlar çok kızıyorum onlara sevişmeye doyamıyoruz çocuk yapmıyoruz deyip çenelerini kapatasım geliyo hakediyolar . 8 ay endişe etmek için erken sene dolunca anca şikayetle doktora gidebilirsin o yüzden hep beraber çalışmaya devam içini ferah tut baskı yapma kendine topic altında birbirimize destek vererek alalım şu bebişleri artık

ayyy öyle deme canım ya benimde bazen aklıma geliyor ama getirmemeye calısıyorum canım sureklı bırseyler ıstıyor uykum gelıyor adetle oruca baglıyorum da aslında oyle olmamasını umıt edıyorum

bekleyip görücez inşallah inşallah allahım sen onu biliyorsun amin

Aynen canim benim cevremdekilerde ayni ne zaman cocuk olacak korunuyor musunuz adet tarihimide benden iyi biliyorlar hemen yine adet oldun mu diyorlar ben cevap vermekten biktim onlar sormaktan bikmadilar

Evet ya olacagi varsada olmuyor strese sokuyorlar insani esimin akrabalarindan biri bana bu ayda mi cilk ciktin dedi gecenlerde cok zoruma gitti

cılk ne ya tabire bak kendini bilmez çok biliyor onlar ben öyle dediklerinde eşim düşünmüyo diyorum bi şey diyemiyolar kendi taraflarına laf gidince

ilahi sen burdakı kadınların gücüyle herseyin üstesinden gelirriz GELSİN BEBİŞLER....

Canım benim ramazan ayı bünyesini yormus olabilir benim eşimde o kadar yorgun geliyor ki çalışmadan sonra hemen uykuya dalıyor normalde uyumaz ama artık yoruldu anlıyorum kahve benim eşimde de uyku hali yapıyor buarada ters tepiyor sanırım gerçi bende öyleyim buaksam yapma tatlım yapmadan çalışma yapın 2 gün aradan sonra kahveye bile gerek kalmaz

Evet ya olacagi varsada olmuyor strese sokuyorlar insani esimin akrabalarindan biri bana bu ayda mi cilk ciktin dedi gecenlerde cok zoruma gitti

Bazı insanlar çok densiz oluyor üzülürmü üzülmezmi diye düşünen yok takma canım sen üzlme bende düşünmüyoruz diyorum

bekleyip görücez inşallah inşallah allahım sen onu biliyorsun amin

bekleyip görelimde sonu selamat olsun insallah evet ALLAH'ım biliyorum içimizdekini kabull etsin ettiğimiz duaları

ilahi sen burdakı kadınların gücüyle herseyin üstesinden gelirriz Gelsin bebişler....

tabiki geliriz inanıyoruz çalışıyoruz dua ediyoruz :13: Millet gibi boş boş şeylerle uğraşmıyoruz amacımız için çaba sarfediyoruz kendi pıtışımızın derdindeyiz yani çok afedersiniz

tabiki geliriz inanıyoruz çalışıyoruz dua ediyoruz :13: Millet gibi boş boş şeylerle uğraşmıyoruz amacımız için çaba sarfediyoruz kendi pıtışımızın derdindeyiz yani çok afedersiniz

Aynen canım mücadele büyük başaracak güç irade bünye herşey bizde mevcut az kaldı zafere ulaşmamıza

ne kadar patavatsızz yaaa nasıl biri o öyle...insanlarr söyledikleri sözlerinde farkında değiller karşımdaki kırılırmı üzülürmüü hiiçç umurlarındaa değil yaaa.

Canım bizde güya 3-4 sene beklicektik bazı sebeplerden eşimin abisininde bebeği yok onlarda 2 senelik evli dedim onları bekleyelim onların olsun ilk eşim herkesin yuvası ayrı bu işlerin sırası mi olur dedi borc desen odenir yavrumuz rizkiyla gelir dedi haklı cok hakli beklersek borcu insanlari ne zaman anne baba olucaz tabi eşinin durumu var bunada hazirsaniz beklemek ne kadar doğru ne kadar yanlış

amin canım ya. ben ilk bebeğimi 18 haftalıkken sonlandırmak zorunda kaldım. o hayal boşa gitti belki de o yüzden bu kadar sabırsızım neyse dediğin gibi hayırlısı olsun

Aklıma durup durup acaba erken mi bak akşam başbaşa oturduk kafamıza göre diyorum bazen kesin olmalı bazen ne yapıyosun ya modundayım benim gibi modda olan var mı içimde küçücükte olsa şüphe duyuyorsam bebiş yapmak mantıksız mı olur ? Geçende konuşmuştuk bunun üzerine yok istiyorum kesin diyorum sonra arada soru işaretleri oluşuyor kafamda :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…