- 14 Kasım 2012
- 1.502
- 123
- 163
Aklıma durup durup acaba erken mi bak akşam başbaşa oturduk kafamıza göre diyorum bazen kesin olmalı bazen ne yapıyosun ya modundayım benim gibi modda olan var mı içimde küçücükte olsa şüphe duyuyorsam bebiş yapmak mantıksız mı olur ? Geçende konuşmuştuk bunun üzerine yok istiyorum kesin diyorum sonra arada soru işaretleri oluşuyor kafamda :18:
Canım benim ramazan ayı bünyesini yormus olabilir benim eşimde o kadar yorgun geliyor ki çalışmadan sonra hemen uykuya dalıyor normalde uyumaz ama artık yoruldu anlıyorum kahve benim eşimde de uyku hali yapıyor buarada ters tepiyor sanırım gerçi bende öyleyim buaksam yapma tatlım yapmadan çalışma yapın 2 gün aradan sonra kahveye bile gerek kalmaz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
o soru işaretleri malesef hep var bende eşimle her tartıştığımda aynı soruları kendime soruyorum. sonra diyorum ki belki de evde bi bebişin eksikliğinden oluyo bunlar
Aklıma durup durup acaba erken mi bak akşam başbaşa oturduk kafamıza göre diyorum bazen kesin olmalı bazen ne yapıyosun ya modundayım benim gibi modda olan var mı içimde küçücükte olsa şüphe duyuyorsam bebiş yapmak mantıksız mı olur ? Geçende konuşmuştuk bunun üzerine yok istiyorum kesin diyorum sonra arada soru işaretleri oluşuyor kafamda :18:
o soru işaretleri malesef hep var bende eşimle her tartıştığımda aynı soruları kendime soruyorum. sonra diyorum ki belki de evde bi bebişin eksikliğinden oluyo bunlar
benimde aklıma aynı sorular geliyor canım borçları bitirsekmi ondan sonramı olsa daha erkenmi evliliğimizn senesi dolsamı diyorum ama sonrada yas ılerlıyor ıkıncıyı ne zaman yapacagım zaten hademeye olmuyorkı bebek dıyorum bebegımın herseyıne yetısmek gencken gucum yetıyorken cocugum ıcın bırseylerı daha ıyı yapabılırız genc anne baba olmus oluruz dıye dusunuyorum
ikilemde kalmak çok kötü
kesinlikle öyle olunca acaba ben gercekten istemiyormuyum hevesmı diyorum
Ben trip yapmazsam gerek kalmayacağı kesinde ben triplerdeyim.
benimde aklıma takılan bu heves mi acaba bu iş heveslik değil bir ömür mesuliyet gerektiren bir şey diyorum
Atma atma kuzucum sen trip bende çok reddetmistim eşimi yorgunluk sonra hapin etkilerinden dolayı kuruluk falan baya dertliydi benim açımdan ama yine sarılıp uyudu benimle gülümsedi birgün ben çok isterken bi baktım uyumuş uyumasi canımı yaktı oysa ben istiyorum dahi dememistim demek icinde neler hissediyorda yinede gulumsuyormus bana oluyor iste bazen boşver kuzum
düşünüyorum ben çocukları seviyorum benm bebeğim olsun herseyiyle ben ilgilenim diyorum kendimi bunların hayalini kurarken buluyorum ve işte o zaman evet ben gercekten istiyorum diyorum
düşünüyorum ben çocukları seviyorum benm bebeğim olsun herseyiyle ben ilgilenim diyorum kendimi bunların hayalini kurarken buluyorum ve işte o zaman evet ben gercekten istiyorum diyorum
bilemiyorum küçüklüğümden beri anaç olduğumu söylüyorlar ama bu kendi çocuğumuz sürekli bakılacak öyle bi iki gün değil bakılması bana zor değil insan yavrusuna severek bakar ama eşimle az daha yalnız mı kalsak bilemiyorum :26:
adetime altı gün var , 4 5 gündür de kasık ağrıları batmalar dünden beride mide bulantım var sizce idrar testi yapsam günüm geçmeden çıkar mı ?
Bazen bende böyle hissiyatlara kapılıyorum canım. Şimdi öyle rahatız ki sanki bir daha bugünlere dönemeyecekmişiz gibi geliyor. Diyorum bebek bir süre sonra büyüyecek aklı ermeye başlayacak sevişmek istesek gizli gizli sevişmeye çabalayacağız sanki bir yerde misafirlikte ya da evimizde misafir varmış gibi diyoruz.
Canım yaklaşık 1 ay önce bende senin gibiydim esim aylarca istedi hem istedim hem istemedim sonra dışarda oturduk bana bir konusma yaptı gözleri parladı benimkiler doldu o gün bu gün hicbirsey umrumda değil bebeğimi kucağıma istiyorum yanibasima simdi kalbimde sonra icimde sonra sol yanımda olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?