Evet ya olacagi varsada olmuyor strese sokuyorlar insani esimin akrabalarindan biri bana bu ayda mi cilk ciktin dedi gecenlerde cok zoruma gitti
cılk ne ya tabire bak kendini bilmez çok biliyor onlar ben öyle dediklerinde eşim düşünmüyo diyorum bi şey diyemiyolar kendi taraflarına laf gidince
Bazı insanlar çok densiz oluyor üzülürmü üzülmezmi diye düşünen yok takma canım sen üzlme bende düşünmüyoruz diyorum
Bende oyle diyorum bu defada niye korunuyorsunuz diye soruyorlar bende esim istemiyor diyorum
kızlar merhaba dr gıttım genetık sonucları aldım ve cok kotuyum suan bende bısey cıkmadı esımın testlerınde problem varmıs bızı dr genetık tanı polıklınıgıne yönlendirdi onada randevu aldım ayın 18 ne cok korkuyorum genlerle alakalı bıseybıs eger dedı dr 2 3 düşük olursa tüp bebek dedi of kötüyüm allahım yardım etsın bana lütfen hamıle arkadaslar benım ve esım ıcın dua edermısnız cok ıhtıyacımız var
sormayın kızlar bnde bu aksam kayınvalidmleri iftara cağirdim üstelik adetim((
kayınvalidem evliliğimizn ilk aylarında sürekli beni yanlız bulduğunda korunma olsn diyodu daha biz korunurken zon zmnlarda bişi demiyo ama bgn biras önce gelecekmiş basbasayken yine bebek demese bari(
Nedir bizim bunlardan cektigimiz bizi niye sikistiriyorlar ogullarina bisey demiyorlar
ne kadar patavatsızz yaaa nasıl biri o öyle...insanlarr söyledikleri sözlerinde farkında değiller karşımdaki kırılırmı üzülürmüü hiiçç umurlarındaa değil yaaa.
sormayın kızlar bnde bu aksam kayınvalidmleri iftara cağirdim üstelik adetim((
kayınvalidem evliliğimizn ilk aylarında sürekli beni yanlız bulduğunda korunma olsn diyodu daha biz korunurken zon zmnlarda bişi demiyo ama bgn biras önce gelecekmiş basbasayken yine bebek demese bari(
eşimizin mutluluğunu görünce özgürlük sorun olmayacaktır diyorsun di mi bende bazen böyle bakış açısıyla bakıyorum bilemedim ki ne yapsak :26:
Esimde siz yapin biz dusunmuyoruz dedi bidaha bisey diyemedi
evet yaa snr da oğlana annen böle böle diyo diye şikayet etme emi kızım demesi yok mu bnde söylüyorm niye sölemickmişim snr ndn annemle vakit geçirmiyon demesin bana:)
Kizlarr bende geldim her ay baska topige transfer olmaktan sıkıldım artikburadi iyiymis cok ayli topik :) bat 6 agustos
💑🚼🚼🚼💑
canım geçmiş olsun umarım ciddi bi şey değildir hemen karalar bağlama 2 3 düşük olmaz sen hamile kal mücadeleni et dinlen eğer olmadı en son tüp bebek denersin tıp eskisi gibi değil artık hamile kalamayan mı var diyorlar eğer Allah isterse sana o nasibi verirse çaresiz bi şey yok ilk anda kötü bi moral bozukluğu kabul ediyorum kolay ddeğil psikolojik olarak ama düşünce gücü bu işte çok önemli etrafımda çok gördüm lütfen şimdi ne yapıyorum de allahım sen istersen olur biliyorum de ve çalışmalara devam et
burda iş eşine düşüyo onun müdahale edip baskıdan kurtarması lazım seni oğluna at topu sussun yapmıyo de
evet yaa snr da oğlana annen böle böle diyo diye şikayet etme emi kızım demesi yok mu bnde söylüyorm niye sölemickmişim snr ndn annemle vakit geçirmiyon demesin bana:)
Aynen canım insan kendinide çok seviyor esinide dusunsene hem senden hem ondan bir parca nasıl bir aşktır düşünemiyorum :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dogrusun valla once ben soylemiyordum esime simdi soyluyorm niye soylemeyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?