2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Evet ya olacagi varsada olmuyor strese sokuyorlar insani esimin akrabalarindan biri bana bu ayda mi cilk ciktin dedi gecenlerde cok zoruma gitti

sormayın kızlar bnde bu aksam kayınvalidmleri iftara cağirdim üstelik adetim ((
kayınvalidem evliliğimizn ilk aylarında sürekli beni yanlız bulduğunda korunma olsn diyodu daha biz korunurken zon zmnlarda bişi demiyo ama bgn biras önce gelecekmiş basbasayken yine bebek demese bari(

Kizlarr bende geldim her ay baska topige transfer olmaktan sıkıldım artik buradi iyiymis cok ayli topik :) bat 6 agustos

💑🚼🚼🚼💑

canım geçmiş olsun umarım ciddi bi şey değildir hemen karalar bağlama 2 3 düşük olmaz sen hamile kal mücadeleni et dinlen eğer olmadı en son tüp bebek denersin tıp eskisi gibi değil artık hamile kalamayan mı var diyorlar eğer Allah isterse sana o nasibi verirse çaresiz bi şey yok ilk anda kötü bi moral bozukluğu kabul ediyorum kolay ddeğil psikolojik olarak ama düşünce gücü bu işte çok önemli etrafımda çok gördüm lütfen şimdi ne yapıyorum de allahım sen istersen olur biliyorum de ve çalışmalara devam et

Nedir bizim bunlardan cektigimiz bizi niye sikistiriyorlar ogullarina bisey demiyorlar

Sanırım hepimiz aynı düşünceler içindeymisiz beyler daha emin kendinden :) inşallah hayırlısıyla kavusucaz miniklerimize♥

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nedir bizim bunlardan cektigimiz bizi niye sikistiriyorlar ogullarina bisey demiyorlar

evet yaa snr da oğlana annen böle böle diyo diye şikayet etme emi kızım demesi yok mu bnde söylüyorm niye sölemickmişim snr ndn annemle vakit geçirmiyon demesin bana:)

ne kadar patavatsızz yaaa nasıl biri o öyle...insanlarr söyledikleri sözlerinde farkında değiller karşımdaki kırılırmı üzülürmüü hiiçç umurlarındaa değil yaaa.

Evet cok patavatsiz biri esim ne oldu diye sordu bende anlattim bana cilk diyorlar diye oda cok kizdi siz yapin istiyorsaniz dedi

burda iş eşine düşüyo onun müdahale edip baskıdan kurtarması lazım seni oğluna at topu sussun yapmıyo de

eşimizin mutluluğunu görünce özgürlük sorun olmayacaktır diyorsun di mi bende bazen böyle bakış açısıyla bakıyorum bilemedim ki ne yapsak :26:

Aynen canım insan kendinide çok seviyor esinide dusunsene hem senden hem ondan bir parca nasıl bir aşktır düşünemiyorum :)

Ben bir aylik evliyim ne zaman bebek gelio die soruyolar cevredekiler destur bismillah kocaya yeni alistim diom bende dalga geciom onlarla

evet yaa snr da oğlana annen böle böle diyo diye şikayet etme emi kızım demesi yok mu bnde söylüyorm niye sölemickmişim snr ndn annemle vakit geçirmiyon demesin bana:)

Dogrusun valla once ben soylemiyordum esime simdi soyluyorm niye soylemeyeyim

Kizlarr bende geldim her ay baska topige transfer olmaktan sıkıldım artik buradi iyiymis cok ayli topik :) bat 6 agustos

💑🚼🚼🚼💑

hoşgeldin bu topicte tek şey var bebek ama ister istemez yan faktörlerde çekiştiriliyo kayınvalide koca gibi

saol cnm kafam allak bullak oldu tam kendıme gelıyorum bısey oluyo tabıkı allah ol dıyecek olucak ama korkuyorum elımden bısey gelmıyo ne yapıcagımı bılmyorum esıme spergrm testı felan yaptırmıstık 6 7 ay once gayet ıyıydı kromozom larda sorun herhalde dr sordum bızden gecen bebege saglıklı genler olması gerekıyormus bu arada dr korunma konusunda bısey demedı bıraktım dedım korunmayı muayne ettı benı yumutam 15 mm olmus sevınemıyorum bıle

burda iş eşine düşüyo onun müdahale edip baskıdan kurtarması lazım seni oğluna at topu sussun yapmıyo de

eşim yokken söylüyo ya onun haberi ben eve gelince söylediğimde oluyo ancak o da annem yaslı idare et he de gec diyo 65-70 yaslarında da k.validem

bence kötülememek ama kayınvalidenin dediklerini paylaşman lazım eşinle çünkü tepki vermeselerde bi yerde müdahale edip ona göre davranıyolar

Aynen canım insan kendinide çok seviyor esinide dusunsene hem senden hem ondan bir parca nasıl bir aşktır düşünemiyorum :)

eşime dedim illah sıkılmak mı lazım bebiş için dedi güldü tamam tamam istiyorum bende sanırım

Dogrusun valla once ben soylemiyordum esime simdi soyluyorm niye soylemeyeyim

cnm bu söylediğine gidip eşim annesine kızacak yapıda biri diil söylememin bi zararı yok söylemesem bana zararı olacak o zmn mesela bn gündüz kendi anneme gitmk istediğimde eşim hemen bnm anneme git neden gitmyn diyo bnde annen bebekten baska bişi demiyo gitsm can sıkıntm gececeğine artck deyiveriyorm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…