2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bence kötülememek ama kayınvalidenin dediklerini paylaşman lazım eşinle çünkü tepki vermeselerde bi yerde müdahale edip ona göre davranıyolar

tabi cnnm kötüleme yok sadece ne dediyse söylüyorm sonucta korunma filan demese bizim cinsel yasantımıza özel hayatımıza müdahale 3.bi kişiye ne bundan hadi anneler meraktan soruyo ya daha uzak akrabalara ne demeli

sen devam et doktor derdi korun diye ciddi bi şey olsaydı eşin gitsin bakalım ne diyecekler neymiş ne değilmiş ne yapmak gerekirmiş ona göre düşünürsün olumsuz düşünme şimdiden

Ay kıyamam elisa canım sen gerçekten bu bebeği çok istiyorsun inş. bu ay yüzün güler.

evet canım istiyorum inşallah bu ay hepimizin yüzü güler 1 hafta kaldı bakalım
Evet canım bunları bende düşündüm bir ara ama sonra dedimki kayınvalidem yakın veririm torununa baksın bende kocamla vakit geçirirm
Allah yardımcın olsun canım içini ferah tut inşallah herşey yolunda gider
Ahhh canım benimkide öyleydi hatta evlenmeden önce diyordu korunmak yok diye artık çalışmalara basladık dedıkten sonra bırsey demedı ama yine buyukler soruyor bır araya geldıgımzde bebek falan bırsey yokmu dıye

Aynen bende anneme gideyim dedigimde bizimkide benim anneme git diyor hergun aksam beraberiz zaten ben annemi ayda 1 goruyorm

ayy cnmmm biz bide çalışmlara basladk desek bikaç ay ortada bişi olmazsa o zmn daha da sorarlar o yüzden daha evleneli sene olmadı daha düşünmüyrz diyorz da sene olunca ne deriz bilmyrm inş o zmzna olur

8:
tabi cnnm kötüleme yok sadece ne dediyse söylüyorm sonucta korunma filan demese bizim cinsel yasantımıza özel hayatımıza müdahale 3.bi kişiye ne bundan hadi anneler meraktan soruyo ya daha uzak akrabalara ne demeli

ben gülüp geçiyorum onlara cevap vermeyince sinir oluyolar haha

Valla bebeğim bu ay hepimizde bi gariplik var sonumuz hayır olsun inşallah

ayy cnmmm biz bide çalışmlara basladk desek bikaç ay ortada bişi olmazsa o zmn daha da sorarlar o yüzden daha evleneli sene olmadı daha düşünmüyrz diyorz da sene olunca ne deriz bilmyrm inş o zmzna olur

inallah canım benim ramazan bereketiyle bebiş sayımızda artar inşallah

e kadın haklı 70 yaşında torun görmek istiyo

tmm cnm ALLAH bize nasip etsn ona da uzun ömürler versin görr inşallah ama mesela biz burdakile bebek gercektn istyorz ya istemesek baskası istiyo diye de yapılmz ki

tmm cnm allah bize nasip etsn ona da uzun ömürler versin görr inşallah ama mesela biz burdakile bebek gercektn istyorz ya istemesek baskası istiyo diye de yapılmz ki

amin tabiki öyle bebeği siz eşinle bilirsiniz allahta verirse olur gerisi için bebek olmaz ister isterler hamile kalıncada bi işin ucundan tutup yardım etmezler neysee ramazan günü dedikodu yapmıyım konumuz bebiş

kızlar k. validem aradı geliyomuşşşş aksama da 5 saat var daha yaaaa bn cıkıyım yrn grsz artık (((((

ahhh kıyamam geçicek bu günler sonra bebişini görmeye başlıcaksın

Ay kizlar iyiki sizler varsiniz kimseye anlatamadiklarimi sizlerle paylasiyorum insallah hepimiz su mubarek ayda hamis oluruz cok tesekkur ederim hepinize

Canim çok çok sağol karin agrisi burkmasi tuvalete girmek zaten hic cikamiyorum ishalden kan geliyor artik serumlarin hic faydasini görmedim napacam bilmiyorum midem hic biseyi almiyo bulantim mahvediyor perişan oldum

Aynen canım aha daha şimdi zorla çorba içirdiler gerisin geri hepsini çıkardım ilaç bile çıktı geri perişan oldum bende akşam Melisa çayı içiyorum anca öyle uyuyabiliyorum serumların hiçbir faydası yok yemek yiyemiyoruz diye dayıyorlar elden ayaktan düşmeyelim diye ne tuzlu çubuk ne bulantı hapı hiçbiri fayda etmedi o değil bileklikte aldı eşim bulantı için banamısın demiyor napıcaz böyle bilmem (

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…