hoşgeldin bu topicte tek şey var bebek ama ister istemez yan faktörlerde çekiştiriliyo kayınvalide koca gibi
bence kötülememek ama kayınvalidenin dediklerini paylaşman lazım eşinle çünkü tepki vermeselerde bi yerde müdahale edip ona göre davranıyolar
saol cnm kafam allak bullak oldu tam kendıme gelıyorum bısey oluyo tabıkı allah ol dıyecek olucak ama korkuyorum elımden bısey gelmıyo ne yapıcagımı bılmyorum esıme spergrm testı felan yaptırmıstık 6 7 ay once gayet ıyıydı kromozom larda sorun herhalde dr sordum bızden gecen bebege saglıklı genler olması gerekıyormus bu arada dr korunma konusunda bısey demedı bıraktım dedım korunmayı muayne ettı benı yumutam 15 mm olmus sevınemıyorum bıle
Ay kıyamam elisa canım sen gerçekten bu bebeği çok istiyorsun inş. bu ay yüzün güler.
Evet canım bunları bende düşündüm bir ara ama sonra dedimki kayınvalidem yakın veririm torununa baksın bende kocamla vakit geçirirmBazen bende böyle hissiyatlara kapılıyorum canım. Şimdi öyle rahatız ki sanki bir daha bugünlere dönemeyecekmişiz gibi geliyor. Diyorum bebek bir süre sonra büyüyecek aklı ermeye başlayacak sevişmek istesek gizli gizli sevişmeye çabalayacağız sanki bir yerde misafirlikte ya da evimizde misafir varmış gibi diyoruz.
Allah yardımcın olsun canım içini ferah tut inşallah herşey yolunda giderkızlar merhaba dr gıttım genetık sonucları aldım ve cok kotuyum suan bende bısey cıkmadı esımın testlerınde problem varmıs bızı dr genetık tanı polıklınıgıne yönlendirdi onada randevu aldım ayın 18 ne cok korkuyorum genlerle alakalı bıseybıs eger dedı dr 2 3 düşük olursa tüp bebek dedi of kötüyüm allahım yardım etsın bana lütfen hamıle arkadaslar benım ve esım ıcın dua edermısnız cok ıhtıyacımız var
Ahhh canım benimkide öyleydi hatta evlenmeden önce diyordu korunmak yok diye artık çalışmalara basladık dedıkten sonra bırsey demedısormayın kızlar bnde bu aksam kayınvalidmleri iftara cağirdim üstelik adetim((
kayınvalidem evliliğimizn ilk aylarında sürekli beni yanlız bulduğunda korunma olsn diyodu daha biz korunurken zon zmnlarda bişi demiyo ama bgn biras önce gelecekmiş basbasayken yine bebek demese bari(
Sanırım hepimiz aynı düşünceler içindeymisiz beyler daha emin kendinden :) inşallah hayırlısıyla kavusucaz miniklerimize♥
aynen canım düşüncüler hep aynı bende esıme bır kere dedım ertleyelım dıye canı sıkıldı oyuncak mı bu bır yapalım bır yapmayalım dıyorsun dedı ben bır daha yapmamaı dusunmedım o lafın uzerıne inşallah canım miniklerimiz gelsin artık
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben bir aylik evliyim ne zaman bebek gelio die soruyolar cevredekiler destur bismillah kocaya yeni alistim diom bende dalga geciom onlarla
iyi demişsin bu insanlar tuhaflar onların istegıne gore olacak sankı
cnm bu söylediğine gidip eşim annesine kızacak yapıda biri diil söylememin bi zararı yok söylemesem bana zararı olacak o zmn mesela bn gündüz kendi anneme gitmk istediğimde eşim hemen bnm anneme git neden gitmyn diyo bnde annen bebekten baska bişi demiyo gitsm can sıkıntm gececeğine artck deyiveriyorm :))
evet canım istiyorum inşallah bu ay hepimizin yüzü güler 1 hafta kaldı bakalım
Ahhh canım benimkide öyleydi hatta evlenmeden önce diyordu korunmak yok diye artık çalışmalara basladık dedıkten sonra bırsey demedıama yine buyukler soruyor bır araya geldıgımzde bebek falan bırsey yokmu dıye
tabi cnnm kötüleme yok sadece ne dediyse söylüyorm sonucta korunma filan demese bizim cinsel yasantımıza özel hayatımıza müdahale 3.bi kişiye ne bundan hadi anneler meraktan soruyo ya daha uzak akrabalara ne demeli
Ben de adet olacağım diye bekliyorum ama adet öncesi belirtiler bende de yok :) geçen ay bir haftadan önce başlamıştı göğüs ve kasık ağrısı hayırlısı kızlar hakkımızda benim de bata 5 gün kaldı..
8:
ben gülüp geçiyorum onlara cevap vermeyince sinir oluyolar haha
eşim yokken söylüyo ya onun haberi ben eve gelince söylediğimde oluyo ancak o da annem yaslı idare et he de gec diyo 65-70 yaslarında da k.validem
ayy cnmmm biz bide çalışmlara basladk desek bikaç ay ortada bişi olmazsa o zmn daha da sorarlar o yüzden daha evleneli sene olmadı daha düşünmüyrz diyorz da sene olunca ne deriz bilmyrm inş o zmzna olur
e kadın haklı 70 yaşında torun görmek istiyo
inallah canım benim ramazan bereketiyle bebiş sayımızda artar inşallah
tmm cnm allah bize nasip etsn ona da uzun ömürler versin görr inşallah ama mesela biz burdakile bebek gercektn istyorz ya istemesek baskası istiyo diye de yapılmz ki
İnşallah sizlerden de güzel haberler alırız.Bizim bebiş iyi de anne fenalarda malesef mide öldürecek beni bulantı gaz yanma ağrı ne ararsan var yatıyorum 4 gündür
amin cnm inş 18 ağustosta bir yıl olacak ağustos batında hamiş olduğumu öğrenrsem ii olck
kızlar k. Validem aradı geliyomuşşşş aksama da 5 saat var daha yaaaa bn cıkıyım yrn grsz artık(((((
Canim çok çok sağol karin agrisi burkmasi tuvalete girmek zaten hic cikamiyorum ishalden kan geliyor artik serumlarin hic faydasini görmedim napacam bilmiyorum midem hic biseyi almiyo bulantim mahvediyor perişan oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?