ay kizlar iyiki sizler varsiniz kimseye anlatamadiklarimi sizlerle paylasiyorum insallah hepimiz su mubarek ayda hamis oluruz cok tesekkur ederim hepinize
anne sütü candır son damlasına kadar çocuk emmelidir diyorlar bence çocuk memeden tamamen kesilmeden hamile kalmak onu vitaminden mahrum etmek olur hamile kalınca süt vermeyin diye de duydum bunlar hep duyum doktor daha iyi bilir sanırım . bir de süt korumuyo çevremde yeni doğumdan sonra çok çabuk hamile kalanlar varama adet görmüşler miydi bilemiyorum allah olana sağlık geleceğe de hayırlı zaman nasip etsin
hmm tamam canım sağolasın:)bence gayet iyi görünüyo bnm bi gün baya belirgin bi gün silik çıkıyodu ama 15.gün gercekten 2.cizgi diğerindn koyu çıktı 16.gün aynı kırmızılıkta oldu 17.gün silikleşmeye baslamıştı
kızlar merhaba dr gıttım genetık sonucları aldım ve cok kotuyum suan bende bısey cıkmadı esımın testlerınde problem varmıs bızı dr genetık tanı polıklınıgıne yönlendirdi onada randevu aldım ayın 18 ne cok korkuyorum genlerle alakalı bıseybıs eger dedı dr 2 3 düşük olursa tüp bebek dedi of kötüyüm allahım yardım etsın bana lütfen hamıle arkadaslar benım ve esım ıcın dua edermısnız cok ıhtıyacımız var
merhaba arkadasım...haklısın anne sütü cok önemli biliyorum...zaten gebe kalana kadarda emzircem kesilmedigi sürece insallah...benimde arkadaslarım var dogumdan hemen sonra hamile kalanlar ama o arkadaslarım adet görmüslerdi....neyse bakalım hayırlısı olsun allah ne zaman nasip ederse ozaman olsun..aminnnnnnnnnnnnnnn arkadasım....
Aklıma durup durup acaba erken mi bak akşam başbaşa oturduk kafamıza göre diyorum bazen kesin olmalı bazen ne yapıyosun ya modundayım benim gibi modda olan var mı içimde küçücükte olsa şüphe duyuyorsam bebiş yapmak mantıksız mı olur ? Geçende konuşmuştuk bunun üzerine yok istiyorum kesin diyorum sonra arada soru işaretleri oluşuyor kafamda :18:
canım bana kalsa ben biraz daha beklerdim ama eşim çocukları çok seviyo ben de onu bu sevgiden mahrum bırakmak istemiyorum açıkçası.. Bazen de kavga ediyoruz diyorum acaba doğru bişey mi yapıyorum çocuk düşünerek ama sonra yumuşayorum.. Bi de biz evlenmeden önce eşim görümcemin çocuklarının herşeyiyle ilgilenmiş görümcem de hala bişey oldu mu onu arar kocası yok sanki sinir oluyorum eşim de benm işimi bırakıp ona koşar hemen ben de diyorum bari bi çocuk da bizim olursa ona yoğunlaşır yeğenlerine düşmez eskisi kadar.. Ben fesat bi insan değilimdir ama zorla insanı böle yapıyolar işte......
mogamiiiiiii yeni bat 30 temmuz yazabilirsin
bazen çok korkuyorum, bazen de sonuçta bu bir sürü kişide var belki ve ben çok şükür ki ilkten sonra öğrendim diyorum, ilaçla düzelecek bişey sonuçta diye teselli ediyorum.normalde ilk bebekten sonra yapmıyorlarmış, ama ben tesadüfen öğrendim ve araştırma hastanelerinde ücretsiz yapılıyormuş. yani kafamçok karışık tutku =( bir ağlıyorum birde diyorum ki Rabbim nasip edecekse edecek zaten.
işyerindeyim ve gülmemek için kendimi çok zor tuttumErkekler böyle bize koşmazlar onlara koşarlar biz yıpranmasınlar diye dikkat ederiz onlar yıpratırlar bekletirler kızarlar kapris yapar laf söylerler sonuç yine severler çok iyi anlıyorum ve bizde onlar gibi yapamıyoruz sevdiğimiz için dikkat ediyoruz özen gösteriyoruz ahh ahh inşallah evladı olunca tek ona bakar öbürlerine de koşsun tabi ama olması gerektiği kadar kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm
aynen canım ben hiç yardım etmesin demiyorum ama görümcemin eşi kendi işinde çalışıyor yani istediği zaman cıkar işten istediği zaman gider buna ragmen atıyorum görümcem kayınvalideme gidecek kardeşim götürüver (otobüs diye bişiden haberi yok), çocukları annesinde kalır kardeşim cocukları bi getiriver çarşıya cıkacak kardeşim bi götürüver hastaneye gider çok basit bişey için beni eve götürüver.. Eşim onun şöförü sanki sinir oluyorum.. Beni şuraya bırakıver askım derim off poff kendin gitsen der al bize bi kavga konusu işte amaaaaan sinirlendim bak gene aklıma geldi :d
evet ya olacagi varsada olmuyor strese sokuyorlar insani esimin akrabalarindan biri bana bu ayda mi cilk ciktin dedi gecenlerde cok zoruma gitti
malesef benim cevremdede çok var kaynanam bu ay kesin bu yaz kesin torun istiyorum niye olmadı bu ay bir sorunmu var yinemi adet oldun artık gerçekten bunları duymak istemiyorum
aynısının tıpkısıHiç bi zaman bu abim evlendi beni düşünmek sürekli gecenin bi yarısı götürmek getirmek zorunda mı diye düşünen yok yk arkadaş Yine kızdım okuyunca bende aynıları çok defa kızdım ne yapıyım diyo benim asabi kocam niye böyle onu düşünmemelerine izin veriyo onu anlamıyorum hayır demeyi öğren dedim geçen gün . Benim kardeşim yok hiç acaba ondan mı böyleyim
Gelmiş kırmızılar desene neyse kuzum hayırlısı olsun
hayır tatlım bizim yapımız bu.benim 2 kız kardeşim var ben ortancayım. ablam evli 2 ay önce doğum yaptı sürekli yardıma ihtiyacı oluyor ama eşim bişi derse bana laf gelmesin huzurumuz bozulmasın diye düşünür ben sormazsam geliver yardıma demez yazık biz bunu düşünebiliyoruz ama onlar düşünmüyo işte. benm eşimin ailesi hepsi öyleler.. ben cocuğu da bi yandan istiyorum bi yandan istemiyorum çünkü cok ısrarcılar herseyde iyiler hoşlar da işte böle huyları da var..
evet işte aynen öyle çok iyiler her dediğim yapılır bi eksiğim olmaz her şeyin kalitelisi olur severler överler beğenirler amaaa oturmaya gelirken haber vermezler uzaklar aslında ! bi anda kapıyı çalabilirler saat 10 aramayalım demezler hatta daha yenisiniz yarın öbürgün kalırız şimdi kalmayalım diyolar çocuk olunca hepsi eve gelecek rahatça girip çıkacaklar herkes çocuğu öyle yapın böyle yapmayın sen onu sar bunu giy şunu ye diyecekler bunaltacaklar diye korkuyorum eşime şimdiden diyorum bebeğimizi acemi de olsak biz büyütelim her şeye karışmasınlar beni endişendiren çocuk fkrinde özgürlüğümüzü götüren tek şey bu aslında yoksa bebeğin aklı erene kadar kocamla her şeyi yaşarız rahatça sıkıntı olmaz
Evet ya olacagi varsada olmuyor strese sokuyorlar insani esimin akrabalarindan biri bana bu ayda mi cilk ciktin dedi gecenlerde cok zoruma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?