2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Eki Görüntüle 1182097

Reglimin 15. Günü sanırım yumurtayı yakalım.ilk defa bu kadar koyulastı t bölgesi.beyaz akıntım var biraz.Bu gün ve yarını mutlaka değerlendirmeliyim değilmi? Yarın silinirmi sizce ?:44:

Son düzenleme:

ay canım ne güzel 2. çizgiyi net yakalamışın bugunü yarını hatta diğer günü değerlendir bence ben de 11. günümdeyim bugun çizgim silik ama kalın artık bir iki güne inşallah ben de yakalarım bu görüntüyü

Allah Allah millet işi gücü bırakmış bizim bebek yapıp yapmıcağımızla uğraşıyo sanki herşey Allahtan verende herşeyin var bir zamanı bekliyoruz bizde istiyoruz işdee bidee onlarr anlayabilseler, yaptıklarının ne kadar kötü olduğunu.

malesef benim cevremdede çok var kaynanam bu ay kesin bu yaz kesin torun istiyorum niye olmadı bu ay bir sorunmu var yinemi adet oldun artık gerçekten bunları duymak istemiyorum

onlar öyle yaptıkça daha çok stres oluyor insan rahat bıraksalar ben eşime atıyorum topu istemiyor diyorum

BURDA EŞ ÇOK ÖNEMLİ BENİM EŞİM ŞİMDİYE KADAR HEP ARKA ÇIKTI YOKSA ÇOKTAN KIRMIŞTIK BİRBİRİMİZİ ŞU ANA KADAR HİÇ Bİ TARTIŞMA OLMADI EŞİM BANA BIRAKMADI ÇOK ŞÜKÜR İYİ İNSANLAR ONLARDA TORUNLARINI SEVECEK ÖZEN GÖSTERECEK İLLA AMA KENDİ EVLATLARI GİBİ BÜYÜTEMEZLER O BİZİM EVLADIMIZ TECRÜBEMİZ OLACAK YARDM İSTİYOLARSA YEMEK YAPIP TEMİZLİK YAPSINLAR ÇOCUĞU SEVSİNLER KISMET Bİ BEBİŞ GELSİNDE O ANNESİNİN KOKUSUNU MEMESİNİ İSTEYİNCE KİMSELER GİREMEZ ARAYA AHHA AHHH İNŞALLAH

reglinin 7. gününden beri test yapıyorum ılk defa bugun koyulastı :) yumurtladıgımı bılmek bıle guzel inş tuttururuz bu ay..darısı basına cnm sende goresın koyu kırmızı cızgılerı inş

Ne kadar terbiyesizlik ya bana da eşimin akrabası sende amma rahat insansın çocuk için uğraştığın yok dedi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kendilerne neymiş yaa allah ne zaman nsip ederse o zaman olur

aynen canım inşallah en kısa zamanda gelsinler annelerine :):)

reglinin 7. gününden beri test yapıyorum ılk defa bugun koyulastı :) yumurtladıgımı bılmek bıle guzel inş tuttururuz bu ay..darısı basına cnm sende goresın koyu kırmızı cızgılerı inş

ben de 6. günde basladım canım bugun eskilere göre daha kalın bi çizgi gördüm az kaldı inşallah

kızlar bişy sorcam ya yumurtlama döneminde her gün çalışma yapmak mı mantıklı olur. bigün ara vermek gerekir mi sperm kalitesi acısından sizce???

kızlar bişy sorcam ya yumurtlama döneminde her gün çalışma yapmak mı mantıklı olur. bigün ara vermek gerekir mi sperm kalitesi acısından sizce???

Canım biz çok dikkat etmedik ama 1 gün durup 1 gün iyidir diye düşünüyorum zaten içeridekiler 3 gün yaşıyor

Doktorlar genellikle gün aşırı yapın diyor kalite değil belki ama sperm hacmi düşük olabilir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Canım benim bende nisan mayıs ayını çooook isteyenlerdenim rabbim gönlümüze göre versin

Kuzum o yaranın engel olduğunu okumuştum bi yerde sen ondan kurtulmaya bak, eşinin durumu içinde doktora danış hatta preseed denen sprem dostu jel var onu kullanabilirsin ya da keçiboynuzu pekmezi yedirebilirsin, ilişkiden önce de bi türk kahvesi patlat eşine

ilişki düzeninize dikkat et bence özellikle yum. günlerinde, istersen bu ay gün aşırı dene yada hergün
şahsen ben hergün denedim bu ay Ayrıca ovulasyon testi ile yumoşun çatlama zamanını anlayabilirsin ben 13. gün pozitifi görmüştüm
sonracığıma ateş tablosu yap kuzum o da yumoşun çatlayıp çatlamadığını anlamanı sağlar

Pozisyona gelirsek istediğin şekilde başla ama mutlaka altta bitir Eşin içinden geç çıksın ve bi 10 dk yataktan kalkma .... haa ayrıca bi arkadaş ilişkiden sonra yüzüstü yatın ben öyle gebe kaldım demişti bilgin olsun

Benden bu kadar

bebeğim evet pozitif bu test valla bende pozitifi gördüm ilişkiye girdim iki gün üstüste öncesinde de ilişkiye girmiştim, silikleşir mi bilemem benim ertesi gün silikleşti bi de silikleşince ilişkiye girin diyorlar ama silikleşmesini bekleyemedim ben o dakika ilişkiye girdim

Canım bende de rahim ağzı yara vardı doktor o yaradakı ıltıhabın spermlerı oldurdugunu soyledı kucuktu ama yınede yaktırdım. zaten ılıskı sırasında agrı yapıodu bende. hala hamıle degılım ama hıc yoktan agrım gıttı Zamanla buyuyebılıyomus yara. zaten ıltıhap baslangıcı gıbı bıse yani ufak bı ıltıhaplanma gıbı bıse.

valla benımkı şimdi uyuyor uyanınca bakıcaz artık yorgun oluyor cok yarım saat uyumasına müsade ettim yarında degerlendırmek ıstıyorum garantı olsun aklımda keske yapsaydık dıe üzüntü kalmasın sonra diye.ama yarın içinde nasıl kandırırım bilmiyorum adamı baştan çıkartmak için fantaziler bulmam lazım çok acil

Valla gerekirse bağla yatağa ama yap Bugün ve yarın çok önemli senin için kuzum ff deki ateş tablolarından biliyorum pozitifi gördüğü gün ve sonraki gün ilişkiye giren birçok insan hamiş kalmış

bunu bildiğimiz gebelik testlerinden mi yapıyorsunuz yumurta takibi yapmadım ondan soruyorum bilmiyorumda :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…