bunu bildiğimiz gebelik testlerinden mi yapıyorsunuz yumurta takibi yapmadım ondan soruyorum bilmiyorumda :2:
bunu bildiğimiz gebelik testlerinden mi yapıyorsunuz yumurta takibi yapmadım ondan soruyorum bilmiyorumda :2:
yumurtlama gunlerını ovulasyon testlerıyle bulunuyor cnm.
offf of bu ayda olmazsa bende başlıycam takibe
ovulasyon testi canım gebelik değil... gittigidiyordan sipariş verebilirsin içinde bayaa oluyo ben 30 tane almıştım 30 tl ye ve adetten sonra hergün yaptım 13. günde pozitifi gördüm yani yumurtladığımı gördüm tavsiye ederim
teşekkür ederim bende başlıycam dediğim gibi belli olmuyor yumurtlama günüm hesap yapmaktan beynim bulanıyo artık adetime altı gün var bakalım bi geçsin bu ay inşallah gerek kalmaz
kaç aydır deniyorsun kuzum
benimde 6 gün hatta 5 kaldı diyebiliriz inşallah gerek kalmaz canım
6 aydırbi düşük yaşadım sonrasındada olmadı .çok bel ağrısı çekiyordum doktor rahmin dışa dönük ama yapısal dedi korkma dedi yinede bundan yana huzursuzum bu aralar o yüzden merakla bekliyorum bu ayı . sanki her ay dahada uzuyormuş gibi zaman
Sıkma canını doktorun sorun olmaz demiş bak hem bi gebelik olmuş düşükte olsa, umarım bu ay yüzün güler canım
Kızlar ben bu ay çok umutsuzum hamilelik kesin yok bence yumurtlama gününü bellirleyen test alsammı hiç kullanmadım denemek istiyorum
Kızlar ben bu ay çok umutsuzum hamilelik kesin yok bence yumurtlama gününü bellirleyen test alsammı hiç kullanmadım denemek istiyorum
bende aynı umutsuzum canım kaç aydır deniyorsun al bence ben iki ay testle denedim olmadı bu ay testle falan uğraşmadim yine olmadı galiba ama denemekte fayda var için rahat olur en azından
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
2 ayım ama sadece 1 kere ilişki oldu bu yüzden hamile olduğumu düşünmüyorum bide testle denim diyorum seninki kaçınçı ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?