- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
kırmızıları görmeden umutsuzluğa kapılma eğer adet olursan gittigidiyordan sipariş verirsin zaten 2 günde teslim ediyorlar, bekle biraz canım
canim niye umutsuzluğa kapıldin ki ya çok yeni seninki benim bu beşinci ay ve yine olmadı galiba kaç yaşındasin çalışıyor musun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
22 yaşındayım çalışmıyorum çalışamıyorum diyelim rahatsızım biraz hiç bir işe konsantre olamıyorum yani bebek konusunda bazı korkularım var rahatsızlımdan dolayıda biraz umutsuzum ama allah istedimi zor değil sen kaç yaşındasın ilk bebişmi olacak
Canım bende de rahim ağzı yara vardı doktor o yaradakı ıltıhabın spermlerı oldurdugunu soyledı kucuktu ama yınede yaktırdım. zaten ılıskı sırasında agrı yapıodu bende. hala hamıle degılım ama hıc yoktan agrım gıttıZamanla buyuyebılıyomus yara. zaten ıltıhap baslangıcı gıbı bıse yani ufak bı ıltıhaplanma gıbı bıse.
Canım bende de rahim ağzı yara vardı doktor o yaradakı ıltıhabın spermlerı oldurdugunu soyledı kucuktu ama yınede yaktırdım. zaten ılıskı sırasında agrı yapıodu bende. hala hamıle degılım ama hıc yoktan agrım gıttıZamanla buyuyebılıyomus yara. zaten ıltıhap baslangıcı gıbı bıse yani ufak bı ıltıhaplanma gıbı bıse.
Canım benim bende nisan mayıs ayını çooook isteyenlerdenim rabbim gönlümüze göre versin
Kuzum o yaranın engel olduğunu okumuştum bi yerde sen ondan kurtulmaya bak, eşinin durumu içinde doktora danış hatta preseed denen sprem dostu jel var onu kullanabilirsin ya da keçiboynuzu pekmezi yedirebilirsin, ilişkiden önce de bi türk kahvesi patlat eşine
ilişki düzeninize dikkat et bence özellikle yum. günlerinde, istersen bu ay gün aşırı dene yada hergün
şahsen ben hergün denedim bu ayAyrıca ovulasyon testi ile yumoşun çatlama zamanını anlayabilirsin ben 13. gün pozitifi görmüştüm
sonracığıma ateş tablosu yap kuzum o da yumoşun çatlayıp çatlamadığını anlamanı sağlar
Pozisyona gelirsek istediğin şekilde başla ama mutlaka altta bitirEşin içinden geç çıksın ve bi 10 dk yataktan kalkma .... haa ayrıca bi arkadaş ilişkiden sonra yüzüstü yatın ben öyle gebe kaldım demişti bilgin olsun
Benden bu kadar
Rabbim kısmet ederse ilk olacak 24 yaşındayım dua edelim canım olacak inşallah vakti zamanı var sadece
tamam canım eğer adet olursam senden bu konuda bilgi alırım peki fiyatları uygunmu evde rahatlıkla yapabileceğim bir test demi
canım teşekkür ederim..dediklerini uygulamaya çalışıcam..yalnız bisürü farklı ovulasyon testi var hangi marka önerirsin?
Kızlar benm çalışmalar gün aşırı dewam ediyor ov testınde de pozitifi yakalasam bi an önce iyi olcak çalışmaları hızlandırıcaz :)
Kaçıncı gündesin canım ???
Kızlar aranızda öğretmen olanlar vardı galiba doğum iznini ayarlamak için dikkat ediyor musunuz
haklısın canım sağol.. boşuna olur hergun de kalitesiz sperm sonuçta aama garantilemiş gibi hissediyor insan
kızlar ovilasyon testlerini eczanedenmi aldınız nettenmi?
Netten alacağım bir yer biliyormusunuz her eczanede bulunmuyor.
Kızlar aranızda öğretmen olanlar vardı galiba doğum iznini ayarlamak için dikkat ediyor musunuz
kızlar merhaba dr gıttım genetık sonucları aldım ve cok kotuyum suan bende bısey cıkmadı esımın testlerınde problem varmıs bızı dr genetık tanı polıklınıgıne yönlendirdi onada randevu aldım ayın 18 ne cok korkuyorum genlerle alakalı bıseybıs eger dedı dr 2 3 düşük olursa tüp bebek dedi of kötüyüm allahım yardım etsın bana lütfen hamıle arkadaslar benım ve esım ıcın dua edermısnız cok ıhtıyacımız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?