2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

kırmızıları görmeden umutsuzluğa kapılma eğer adet olursan gittigidiyordan sipariş verirsin zaten 2 günde teslim ediyorlar, bekle biraz canım

tamam canım eğer adet olursam senden bu konuda bilgi alırım peki fiyatları uygunmu evde rahatlıkla yapabileceğim bir test demi

canim niye umutsuzluğa kapıldin ki ya çok yeni seninki benim bu beşinci ay ve yine olmadı galiba kaç yaşındasin çalışıyor musun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

22 yaşındayım çalışmıyorum çalışamıyorum diyelim rahatsızım biraz hiç bir işe konsantre olamıyorum yani bebek konusunda bazı korkularım var rahatsızlımdan dolayıda biraz umutsuzum ama allah istedimi zor değil sen kaç yaşındasın ilk bebişmi olacak

Rabbim kısmet ederse ilk olacak 24 yaşındayım dua edelim canım olacak inşallah vakti zamanı var sadece

hadi yaaa benim de ara ara iltihap yapıyo yara...canım benim doktor niye hiç önemsemedi ki ozaman yaran duruyor onu söyleyeyim ama önemli bişey değil dedi:44: bi de bazı doktorlar doğumdan önce yaraya dokunmak yani yakmak veya dondurmak istemiyorlarmış, kimisi de tam tersi hamileliğe engel deyip yakıyolarmış seninki gibi

Kızlar benm çalışmalar gün aşırı dewam ediyor ov testınde de pozitifi yakalasam bi an önce iyi olcak çalışmaları hızlandırıcaz :)

bi de benim pek sıkıntı ağrı yapmıyo ya da ben anlamıyorum:44:

canım teşekkür ederim..dediklerini uygulamaya çalışıcam..yalnız bisürü farklı ovulasyon testi var hangi marka önerirsin?

tamam canım eğer adet olursam senden bu konuda bilgi alırım peki fiyatları uygunmu evde rahatlıkla yapabileceğim bir test demi

uygun kuzum ben 30 ovulasyon testi ve 5 gebelik testine 30 tl verdim ilk ay 11 tane kullandım bu ay 10 tane kullandım ve şuan 9 tane kaldı, aynı gebelik testi mantığında yapıyorsun sadece uyman gereken bir iki kural var o kadar ... uygulaması kolay

canım teşekkür ederim..dediklerini uygulamaya çalışıcam..yalnız bisürü farklı ovulasyon testi var hangi marka önerirsin?

ben ve burdaki bi çok arkadaş laboquick kullanıyor kuzum tavsiye ederim

Kızlar aranızda öğretmen olanlar vardı galiba doğum iznini ayarlamak için dikkat ediyor musunuz

kesinlikle izni düşünmüyorum ben:) zaten dusundugun an olcak die bise yokki. 10 aydir istiyrz 1egitim yili bitirdim ama yok yani:) oyuzden Rabbim hayirli zamanda versin die dua edip bekliyorum.izinde önemsemiyorum açikcasi:)

kızlar ovilasyon testlerini eczanedenmi aldınız nettenmi?
Netten alacağım bir yer biliyormusunuz her eczanede bulunmuyor.

Günaydın kızlar nasılsınız ben bu ay gögüslerimde dolgunluk hissettim agrı yok ama eşime sordum eşimde evet var dedi ve arada kasıklarımda agrı oluyor sizce bunlar belirti olabilirmi:44:

haklısın canım sağol.. boşuna olur hergun de kalitesiz sperm sonuçta aama garantilemiş gibi hissediyor insan

Rica ederim canım :) bakalım benim sonuç ne olacak tamamen kısmet hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bu ay hepimiz hamiş kalırız

Kızlar aranızda öğretmen olanlar vardı galiba doğum iznini ayarlamak için dikkat ediyor musunuz

Evet 3 aydır izin yaz tatiliyle birlessin diye ugrasiyodum
Şükür bu ay tuttu :)
Doğum martim basina denk geliyo.
Hayirlisiyla.

canım gunaydın kendını hıc kotu hıssetme allahtan hayırlısını ıste kotu dusunmekı ıyı olsun artık herseyın tedavısı var olmaz dedıgımız ınsanların cocukları oluyor sen ıcını ferah tut demekkı zamanı var var allahım en kısa zamanda sana cok guzel bebekler nasıp etsın ama kendı toplaman lazım esınede destek olman lazım cunku o ıcten ıce kendını bunalıma sokar ve tedavı oldugunuzda duzgun cevap alamassınız esını destekle onemlı olmadıgını herseyın ıyı olacagını soyle hadı tatlım topla kendını bak hersey guzel olacak

Son düzenleme:
ben bata 2 gün kala eşimle olayım diye düşünürken eşim bana pijamalarımı giyerken baktı baktı ve en az 4 kilo almışsın geri verilmiyo hemde iyi değil dedi nie moralimi bozuyorsun dedim hiç aynaya bakmıyo musun DOĞUM YAPMIŞ KADIN KİLO su var bi de HAMİLELİK PLANLARI yapıyorsun ben seni 90 kilo kabul edemem öyle dedi!!!!!!!!!!!!!!!!! boyum 1,61 kilom 64 evlendiğimizde 62 ydi 5sene önce tanıştığımızda 69 !!! içimde değil çocuk isteği evliliği yürütme isteği bile kalmadı böyle bir problemi varsa insan kibarca söyler kırmadan bodoslama öküz muamelesi yapmaz karısına artık BEBEK hayallerim suya düştü ne yapmalıyım bilmiyorum ne olur bi fikir verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…