- 10 Haziran 2013
- 182
- 5
- 118
Ben internetten almıştım. ..
Gittigidiyor dan
Baya çabuk gelmişti
Invisible diye bi kullaniciydi
Günaydın kızlar nasılsınız ben bu ay gögüslerimde dolgunluk hissettim agrı yok ama eşime sordum eşimde evet var dedi ve arada kasıklarımda agrı oluyor sizce bunlar belirti olabilirmi:44:
ben bata 2 gün kala eşimle olayım diye düşünürken eşim bana pijamalarımı giyerken baktı baktı ve en az 4 kilo almışsın geri verilmiyo hemde iyi değil dedi nie moralimi bozuyorsun dedim hiç aynaya bakmıyo musun doğum yapmış kadın kilo su var bi de hamilelik planları yapıyorsun ben seni 90 kilo kabul edemem öyle dedi!!!!!!!!!!!!!!!!! Boyum 1,61 kilom 64 evlendiğimizde 62 ydi 5sene önce tanıştığımızda 69 !!! Içimde değil çocuk isteği evliliği yürütme isteği bile kalmadı böyle bir problemi varsa insan kibarca söyler kırmadan bodoslama öküz muamelesi yapmaz karısına artık bebek hayallerim suya düştüNe yapmalıyım bilmiyorum ne olur bi fikir verin
ben bata 2 gün kala eşimle olayım diye düşünürken eşim bana pijamalarımı giyerken baktı baktı ve en az 4 kilo almışsın geri verilmiyo hemde iyi değil dedi nie moralimi bozuyorsun dedim hiç aynaya bakmıyo musun DOĞUM YAPMIŞ KADIN KİLO su var bi de HAMİLELİK PLANLARI yapıyorsun ben seni 90 kilo kabul edemem öyle dedi!!!!!!!!!!!!!!!!! boyum 1,61 kilom 64 evlendiğimizde 62 ydi 5sene önce tanıştığımızda 69 !!! içimde değil çocuk isteği evliliği yürütme isteği bile kalmadı böyle bir problemi varsa insan kibarca söyler kırmadan bodoslama öküz muamelesi yapmaz karısına artık BEBEK hayallerim suya düştüne yapmalıyım bilmiyorum ne olur bi fikir verin
canım gunaydın benı yalnıs anlama ama kendınde belirti arama aradıkca butun belirtileri yaşayacaksın bırak kendı halıne adetınde yap bı test bu beyın ıyle bısekı okudugumuz duydugumuz bırseyı sankı varmıs gıbı algılayıp bıze sunuyor cunku oyle olmasını ıstıyoruz bende yasadım cok belirti aradım aylarca ama belırtı falan aramadıgımda bı baktımkı bebıs gelmıs allahaım en kısa zamanda gonlune gore verır
seni dikkat etsin diye söylemiş olabilir canım ama söyleyiş tarzı çok yanlışş...[/QUOT
böyle vereceğimde varsa vermem beni beğenmediğini düşünerek onunla aynı yatağı paylaşamam birliktede olamam çok ama çok incindim ağladım uyuyamadım içimde bi şeyler koptu gitti ondan ayrılmayı düşündüm ne yapayım küs mü kalıyım terk mi ediyim ne yapıyım bilmiyorum moralim çok kötü :2:
ben bata 2 gün kala eşimle olayım diye düşünürken eşim bana pijamalarımı giyerken baktı baktı ve en az 4 kilo almışsın geri verilmiyo hemde iyi değil dedi nie moralimi bozuyorsun dedim hiç aynaya bakmıyo musun DOĞUM YAPMIŞ KADIN KİLO su var bi de HAMİLELİK PLANLARI yapıyorsun ben seni 90 kilo kabul edemem öyle dedi!!!!!!!!!!!!!!!!! boyum 1,61 kilom 64 evlendiğimizde 62 ydi 5sene önce tanıştığımızda 69 !!! içimde değil çocuk isteği evliliği yürütme isteği bile kalmadı böyle bir problemi varsa insan kibarca söyler kırmadan bodoslama öküz muamelesi yapmaz karısına artık BEBEK hayallerim suya düştüne yapmalıyım bilmiyorum ne olur bi fikir verin
ayyyy canım benim üzme kendini benim eşimde kilo aldıgımda uyarır zayıflamamı söyler ama seninki baya kırıcı olmuş bence eşin öyle konuşmuşki dikkat et diye tabiki yanlış bir yol seçmiş ben böyle bir durumda küser konuşmazdım taki kendisi hatasını anlayıp gelene kadar canım
Hım anladım canım sagol bekleyelım bakalım
canım once bır sakınles erkeklerın genelınde var bu takıntı kendılerıne aynada hıc bakmadan once bızı yargılıyorlar aksam eve geldıgınde al karsına ve konus soyledıklerın benı cok kırdı de ben senınle sen oldugun ıcın evlendım de kasın gozun kırpıgın ıcın evlenmedım allah korusun basıma bıse gelse sen benı o sekılde demı begenmeyeceksın bız karı koca olduk artık begenmıyorum gıbı bır cumle kurulmayacagını soyle esımde bı gun bana aynısını yaptı ona donup oyle bır bakıs atmısımkı begenmıyorsan cekıp gıdersın sen azmı degsıtın dedım ona gec aynanın karsına bak dedım uzun surede yaklasmadımm sonra yalnısını anladı ozur dıledı ama kendıne olan guvenını sakın kırma ama butun kırgınlıgını soylekı anlasın senı kendınıde toplayana kadar bır muddet bebek ısını askıya al zaten hamıle kalınca yeterınce bozuluyo moralın gıydıklerın yakısmıyo kılo alıyosun tatlım akısna bırak ve sakın uzme kendını
üzmem mi demekki sen aylardır böyle düşündün beni beğenmeden birlikte oldun kandırdın beni dedim ne alakası var dedi öyle dedim. çok kırıcı bi şey o ailesinden ötürü bi şeyi insanlara bağırınca kırıcı olunca dinletebileceğini zannediyor bende tam tersi ailemden ötürü hoşgörüyle birine bi şey yaptıravbilirsin bilincindeyim. çok zor artık onunla beraber olamam şu an hislerim bunu söylüyo belki olay çok tazedr diye
bekle tatlım az sabır bızım ısımız ama okadar cok ıstıyoruzkı kendımızı kaybedıyoruz yasamasam ınan senı anlamam ama cok ıyı anlıyorum bana kendını dınleme takıp etme dıyenlerede kızıyodum ama kızmamam gerekıyomus gelecek annesı hemde en kısa zamanda sana guzel gulucukler atacak
sağol canım bende ona aynaya bakması gerektğini söyleyeceğim . beğenmiyorsan bırak ayrılalım diyeceğim. bu iş sandığı kadar hafif değil çok çok kırıcı. bebek için adığım folikasiti içmedim bugün çok üzüntülüyüm
Oyyy canım benim çok sagol inşallah ben herkeste ggüslerde hassasiyet baslayınca bende merak ettım bende hıc agrı yok ama yınede bır bakım dedım kendımı kontrol ettım dolgn geldı emın olamadımdedım acaba ben yanılıyormuyum oyle olsun dıyemı bana oyle gelıyor dedım esıme soyledım esım baktı aaa evet dolgun dıyoresımde benden beter canım gun ıcerısınde arıyor orucluktan yorgun konusuyorum senın neyın var hamılemısın acaba dıyr bana ne olsa hamılelıge baglıyor
oda ıstıyorda ondan baglıyor bu belırtı denılen sey okadak abuk subukkı bak buna hamıle olmadan oncekı ay butun belırtılerı yasadım gelıyo dedım ama olmadı sonrakı ayda yumurtamdan bıle umudum yoktu hatta 18 kıloluk oglumuda ındırdım akldırdım nasıl olsa bu ay olmayacak dedım sonra adetten bı gun once sunu bı yapıyım bakalım dedım cızık gordum kendıen ugras bul gerekırse bıraz uzak kal buralarda ne bılıyım ben battanıye yapmıstım aklımı dagıtmak ıcın yakındır annesı yakın merak etme
Kızlar aranızda öğretmen olanlar vardı galiba doğum iznini ayarlamak için dikkat ediyor musunuz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
seni dikkat etsin diye söylemiş olabilir canım ama söyleyiş tarzı çok yanlışş...[/QUOT
böyle vereceğimde varsa vermem beni beğenmediğini düşünerek onunla aynı yatağı paylaşamam birliktede olamam çok ama çok incindim ağladım uyuyamadım içimde bi şeyler koptu gitti ondan ayrılmayı düşündüm ne yapayım küs mü kalıyım terk mi ediyim ne yapıyım bilmiyorum moralim çok kötü :2:
Canim benim olay daha cok yeni biraz sakinles aksamda esile konus seni cok kirdigini anlat ama kendine oz guvenini kaybetme karsisinda erkeklerin cogu oyle canim kendilerine bakmazlar
evet canım olay cok taze birazcık saknles benım esımde bana der sen cok kılo aldın gobek cıktı yan yatınca sarkıyor bende dıyorum sende aldın bak halıne nasıl gobegın oldu bu defa bana ben erkegım sen bayansın dıkkat etmen lazım diyor bu erkeklerın hepsı öyle kendılerınee bakmazlar bızım 10 numara olmamızı bekler insanlar bazı dönemlerde elbette kilo alırlar bu normal birşey sen özgüvenini kaybetme ve belkide başka birşeye canı sıkkındır. Anlıyacaktır hatasını siz karı kocasının bir hayatı paylaşıyorsunuz.
canim sen kendine dikkat et diye soylemistir tabi soyleyis tarzi yanlis uzulme bak kendi hatasini anlayacaktir esin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?