2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

[sup][/sup]

ben özgüvenimi kaybaetmedim ama o umarım hata yaptığını anlar anlamazsa ne yapıcam bilmiyorum telafisi zor bir hata yaptı bakalım bebek çalışmalarımda hevesimde kaldı

Düzelir canım hatasınıda anlar yeniden bebek çalışmalarınada başlarsınız bendede öyle oluyor sinir oluyorum kırılıyorum hemen bebek yapmayı ertlelemeyi düşünüyorum sen üzme kendini tatlım

hayır daha geçen gün üç kilo versen fıstık olursun dedi onun karşısında ezik hissetmem beğenmiyorsa gider beğendiğini bulur o konuda hiç töleransım yok o beni böyle kabul edecek ben istersem kilolr gidecek. Aynı senin gibi yapacağım çok sağol

sayenizde üzmeyeceğim O hatasını anlasın anlamazsa da gitsin akılsız bi manken bulsun kendine

sayenizde üzmeyeceğim O hatasını anlasın anlamazsa da gitsin akılsız bi manken bulsun kendine

Ohhh ne güzel canım benim o senin gönlünü alır hatasını anlar senin gibi tatlı birini kaybetmek istemez aksam güzel haberlerini bekliyoruz tatlım :)

şu sıcakta üşüyüp üstüne hırka gıyıp alttanda sıcak fan acan tek yaratık benımdır heralde

ohhh ne güzel canım benim O senin gönlünü alır hatasını anlar senin gibi tatlı birini kaybetmek istemez aksam güzel haberlerini bekliyoruz tatlım :)

bakalım akşamları giremiyorum yarın yazarım tabi bi şey yaparsa Bat a az kaldı seninde çalışmalara devam ben çalışmalara ara vereceğim artık ama sizleri takip edeceğim güzel haberlerinizi bekliyorum

Tamam canım yapar yapar benım dun olmadı sanırım bugun olur calısma BAT a 6 gun kaldı goguslerımde dolgunluk var agrı yok ama esıme sordum esımde baktı aaa evet var dedı belırtımı bılmıyorum umarım güzel bir haber veririm :44:

şu sıcakta üşüyüp üstüne hırka gıyıp alttanda sıcak fan acan tek yaratık benımdır heralde

bebiin ne kadarlık bilmiyorum canım ama damarlarının geliştiği haftadaysan annenın kanını emıyormus o yuzden usuyor olabılırsın

inşallah canım benimde bat yarın göğüslerim normalde çok acır şu an sadece yanları elleyince hafif acıyo bakalım yarın olmazsam cuma fln kesin olurum gibi bi his var içimde

üzüüüüüüüüüüüüüümmmmmm senin bebişin mi varrrr ? ben nasıl bu kısmı kaçırdım yaaa

inşallah canım benimde bat yarın göğüslerim normalde çok acır şu an sadece yanları elleyince hafif acıyo bakalım yarın olmazsam cuma fln kesin olurum gibi bi his var içimde

Hadi bakalım canım sen sonucu ögreneceksın benım bıraz daha beklemem lazım bende agrı yok genelde herkeste agrı sızı oluyor ama bılemedım ben bu işi :44: en iyisi beklemek

üzüüüüüüüüüüüüüümmmmmm senin bebişin mi varrrr ? ben nasıl bu kısmı kaçırdım yaaa

evet tatlım uzun tedavının sonrası ben gelıyoprum dedı sende kendı topla emın ol senınde olacak sen kendını ıyı hısset ılk once

bebiin ne kadarlık bilmiyorum canım ama damarlarının geliştiği haftadaysan annenın kanını emıyormus o yuzden usuyor olabılırsın

kız bu bebek vampır olmasın buyuk ıhtımal yemekte yıyemıyorum ondan bırazda zaten normaldede usuyen bırıyım ben ya

kız bu bebek vampır olmasın buyuk ıhtımal yemekte yıyemıyorum ondan bırazda zaten normaldede usuyen bırıyım ben ya

:) valla canım bana öyle dediler annesını emecek emecek sonra dünyaya tatlı bir bebiş gelecek hım anladım canım dikkat et kendine

evet tatlım uzun tedavının sonrası ben gelıyoprum dedı sende kendı topla emın ol senınde olacak sen kendını ıyı hısset ılk once

bende diyorum üzümün bat ı nerde canım sağlıklı bir olsun sende öyle bir hamilelik atlat dilerim çok mutlu oldum çok bende kendimi topladım bile akşam suratsız olucam sizinleyken gülümsemelerimi yapıyım gündüz kocamın bana her koşulda sevgisinin aynı olduğunu anlıyım bende bebiş yapıcam o zaman kısmet olursa

Hadi bakalım canım sen sonucu ögreneceksın benım bıraz daha beklemem lazım bende agrı yok genelde herkeste agrı sızı oluyor ama bılemedım ben bu işi :44: en iyisi beklemek

ben sonucu biliyorum daha da hevesler sonbahara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…