[sup][/sup]
ben özgüvenimi kaybaetmedim ama o umarım hata yaptığını anlar anlamazsa ne yapıcam bilmiyorum telafisi zor bir hata yaptı bakalım bebek çalışmalarımda hevesimde kaldı
tatlım kendı uzme deymez hıc bıse ıcın sakın kırıldıgını ılet ayrılalım deme begenmıyosan gıt baskasını al de susacak emın ol ama once sakın bı dılle uzuntunu anlat sonrada sert bır dılle benden memnun degılsen gıdıp baskasını bulabılırsın de anlar ben evlendıgımde 56 kıloydum bebek ıcın tedavı oldum 69 cıktım 168 boyum katlarım yatlarım cıktı hep eskı halıme gore bızımkıde soylenmeye basladı lafı carpınca sustu ılk basta yaklasmak ıstemıceksın begenmedıgını dusuneceksın ama sen kendını begen yeter sakın ha kendını onun karsısında ezık kotu gorme valla kızarım dımdık dur
Canim benim olay daha cok yeni biraz sakinles aksamda esile konus seni cok kirdigini anlat ama kendine oz guvenini kaybetme karsisinda erkeklerin cogu oyle canim kendilerine bakmazlar
ÖYLE YAPACAĞIM AKŞAMA KONUŞACAĞIMÇOK SAĞOL
düzelir canım hatasınıda anlar yeniden bebek çalışmalarınada başlarsınız bendede öyle oluyor sinir oluyorum kırılıyorum hemen bebek yapmayı ertlelemeyi düşünüyorum sen üzme kendini tatlım
sayenizde üzmeyeceğimO hatasını anlasın anlamazsa da gitsin akılsız bi manken bulsun kendine
ohhh ne güzel canım benimO senin gönlünü alır hatasını anlar senin gibi tatlı birini kaybetmek istemez aksam güzel haberlerini bekliyoruz tatlım :)
şu sıcakta üşüyüp üstüne hırka gıyıp alttanda sıcak fan acan tek yaratık benımdır heralde
niye ki ama değerlerin mi düştü ne oldu ((
bakalım akşamları giremiyorum yarın yazarım tabi bi şey yaparsaBat a az kaldı seninde çalışmalara devam ben çalışmalara ara vereceğim artık ama sizleri takip edeceğim güzel haberlerinizi bekliyorum
yok canım ya surda 10 dakka sonrada yanarım ıs yerındekıler guluyo odama bıle gelmıyo sıcaktan pıstıklerı ıcın eheheh
şu sıcakta üşüyüp üstüne hırka gıyıp alttanda sıcak fan acan tek yaratık benımdır heralde
Tamam canım yapar yapar benım dun olmadı sanırım bugun olur calısma BAT a 6 gun kaldı goguslerımde dolgunluk var agrı yok ama esıme sordum esımde baktı aaa evet var dedı belırtımı bılmıyorum umarım güzel bir haber veririm :44:
inşallah canımbenimde bat yarın göğüslerim normalde çok acır şu an sadece yanları elleyince hafif acıyo bakalım yarın olmazsam cuma fln kesin olurum gibi bi his var içimde
üzüüüüüüüüüüüüüümmmmmm senin bebişin mi varrrr? ben nasıl bu kısmı kaçırdım yaaa
bebiin ne kadarlık bilmiyorum canım ama damarlarının geliştiği haftadaysan annenın kanını emıyormus o yuzden usuyor olabılırsın
kız bu bebek vampır olmasınbuyuk ıhtımal yemekte yıyemıyorum ondan bırazda zaten normaldede usuyen bırıyım ben ya
evet tatlım uzun tedavının sonrası ben gelıyoprum dedısende kendı topla emın ol senınde olacak sen kendını ıyı hısset ılk once
Hadi bakalım canım sen sonucu ögreneceksın benım bıraz daha beklemem lazım bende agrı yok genelde herkeste agrı sızı oluyor ama bılemedım ben bu işi :44: en iyisi beklemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?