2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

aynıdır onun sevgısı sen o konuda emın ol bazen ne konustuklarını bılmıyolar zaten ettıklerı ıkı kelıme var onuda bazen bosa kullanıyolar benı duyanda erkek dusmanıyım sanacak ole deyılım ama tavızde vermek ıstemıyorum napım esımde alıstı kelımelerıne dıkkat edıyo

ayrıca hıc bıse 4 dortluk degıl tatlım takıma bazı seylere bebekte ıstıyosan kendın ıcın yap anne olmak ıcın o uzerıne dusnenı yapar azcık naz yap toparlanırsın bıde bebek ısını dusunme bak bebek nasıl gelıyo

çok çok doğru diyorsun üzüm tavsiyelerin desteğin için çok sağol hepsini bir bir aklıma mantığıma da yattığı için yazdım bende böyle düşüneceğim. geçen kayınvalideme dedi eşim tesadüfen konu açıldı böyle kilolu sevmem doğumdan sonra diye oda yemek yiyecek ki bebek besleyecek sonra süt için besleyecek sonra verir ne olacak kilodan dedi

ıyı demıs kaynanan sonucta oda anne neyın ne oldugunu bılıyo sen salla yap cocugunu kılo dersede sal annesını uzerıne

ıyı demıs kaynanan sonucta oda anne neyın ne oldugunu bılıyo sen salla yap cocugunu kılo dersede sal annesını uzerıne

kendi zayıf bi türlü kilo alamıyo . bakalım bensiz geceleri nasıl geçicek kilolu dediği bedene nasıl sırnaşmaya yüz bulacak hangi yüzle güzel karım diyecekte bende akabinde hehe doğum yapmış gibi karın deyp bozacağım :2: daha çoookkk çekilesi var onun

slm güzel anne adayları benim bat bugün hadi hayırlısı bakalım ama dün öğlenden bu yana adet ağrısı gibi karın ağrım var halbuki normalde ağrım başladıktan sonra 1 saate kalmaz adet olurdum:44:

İnş. gelmez cnm ya sabret dua et bakalım nolcak güzel haberlerini bekliyorum inş :)

kesinlikle izni düşünmüyorum ben:) zaten dusundugun an olcak die bise yokki. 10 aydir istiyrz 1egitim yili bitirdim ama yok yani:) oyuzden Rabbim hayirli zamanda versin die dua edip bekliyorum.izinde önemsemiyorum açikcasi:)

Bizde şubatta başladık düşünmeye izni ayarlamak istedik ama hemen olmadı ne zaman olursa dedim artık

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet 3 aydır izin yaz tatiliyle birlessin diye ugrasiyodum
Şükür bu ay tuttu :)
Doğum martim basina denk geliyo.
Hayirlisiyla.

Ne güzel canım ben artık ne zaman olursa diyorum istediğim zaman tutmadı

Günaydın kızlar nasılsınız ben bu ay gögüslerimde dolgunluk hissettim agrı yok ama eşime sordum eşimde evet var dedi ve arada kasıklarımda agrı oluyor sizce bunlar belirti olabilirmi:44:

Elisacım bana belirti gibi geldi hadi inşallah güzel haberler alırız senden :)

Canım benim eşim bana neler diyor bir görsen aklın şaşar saat 10 a kadar dahi uyutmazdı beni kavun karpuzda yata yata büyür der ben senden daha kiloluyum 71 kiloyla hamile kaldım evlendiğimde 58 kiloydum ama hiç sorun yapmıyorum çünkü ben kendimi böylede güzel görüyorum evet kiloluyum kabul ediyorum bazen bende üzülüyorum ama eşimin karşısında bu konuda asla yedirmem kendimi o bana şişko dese ben böylede çok güzelim diyorum he he sen öyle san diyor tabi ki öyleyim diyorum sonra hiçbirşey diyemiyor çirkin der bana neler neler der aldırmam zerre ben kendimi biliyorum onada yapıştırı veriyorum lafı güzel olmasam almazdın beni diyorum hihihi
Ama herşeyden önemlisi sağlıklı Olmak inan ki benim 1 haftadır çektiğimi Allah biliyor kuzenim hamilelikte kilo verdi 10 kilo kadar dedim keşke bende versem demez olayım yemek dahi yiyemiyorum kusuyorum şimdi ne yesem aklım başıma geldide yok yok dedim herşeyden önce sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…