bende diyorum üzümün bat ı nerdecanım sağlıklı bir olsun sende öyle bir hamilelik atlat dilerim çok mutlu oldum çok bende kendimi topladım bile akşam suratsız olucam sizinleyken gülümsemelerimi yapıyım gündüz kocamın bana her koşulda sevgisinin aynı olduğunu anlıyım bende bebiş yapıcam o zaman kısmet olursa
ben sonucu biliyorum daha da hevesler sonbahara
bende diyorum üzümün bat ı nerdecanım sağlıklı bir olsun sende öyle bir hamilelik atlat dilerim çok mutlu oldum çok bende kendimi topladım bile akşam suratsız olucam sizinleyken gülümsemelerimi yapıyım gündüz kocamın bana her koşulda sevgisinin aynı olduğunu anlıyım bende bebiş yapıcam o zaman kısmet olursa
ayrıca hıc bıse 4 dortluk degıl tatlım takıma bazı seylere bebekte ıstıyosan kendın ıcın yap anne olmak ıcın o uzerıne dusnenı yapar azcık naz yap toparlanırsın bıde bebek ısını dusunme bak bebek nasıl gelıyo
Hım hiç belli olmaz tatlım kısmet süpriz olur belki bebişin kapıyı çalar ben geldim diye
Heyooooo kızlar nasılsınız? Bir enerjik Lovely geldi.Haydin gidek artık ya.
çok çok doğru diyorsun üzüm tavsiyelerin desteğin için çok sağol hepsini bir bir aklıma mantığıma da yattığı için yazdım bende böyle düşüneceğim. geçen kayınvalideme dedi eşim tesadüfen konu açıldı böyle kilolu sevmem doğumdan sonra diye oda yemek yiyecek ki bebek besleyecek sonra süt için besleyecek sonra verir ne olacak kilodan dedi
ıyı demıs kaynanan sonucta oda anne neyın ne oldugunu bılıyo sen salla yap cocugunu kılo dersede sal annesını uzerıne
slm güzel anne adaylarıbenim bat bugün hadi hayırlısı bakalım ama dün öğlenden bu yana adet ağrısı gibi karın ağrım var halbuki normalde ağrım başladıktan sonra 1 saate kalmaz adet olurdum:44:
slm güzel anne adaylarıbenim bat bugün hadi hayırlısı bakalım ama dün öğlenden bu yana adet ağrısı gibi karın ağrım var halbuki normalde ağrım başladıktan sonra 1 saate kalmaz adet olurdum:44:
test yaptınmı pıkı
oh oh maaşallah sonu bebiş olur inşallllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaahhh
kesinlikle izni düşünmüyorum ben:) zaten dusundugun an olcak die bise yokki. 10 aydir istiyrz 1egitim yili bitirdim ama yok yani:) oyuzden Rabbim hayirli zamanda versin die dua edip bekliyorum.izinde önemsemiyorum açikcasi:)
Evet 3 aydır izin yaz tatiliyle birlessin diye ugrasiyodum
Şükür bu ay tuttu :)
Doğum martim basina denk geliyo.
Hayirlisiyla.
sen nasılsın aman enerjin bol olsun bu aralar çalışıyorsunnnn
Günaydın kızlar nasılsınız ben bu ay gögüslerimde dolgunluk hissettim agrı yok ama eşime sordum eşimde evet var dedi ve arada kasıklarımda agrı oluyor sizce bunlar belirti olabilirmi:44:
ben bata 2 gün kala eşimle olayım diye düşünürken eşim bana pijamalarımı giyerken baktı baktı ve en az 4 kilo almışsın geri verilmiyo hemde iyi değil dedi nie moralimi bozuyorsun dedim hiç aynaya bakmıyo musun DOĞUM YAPMIŞ KADIN KİLO su var bi de HAMİLELİK PLANLARI yapıyorsun ben seni 90 kilo kabul edemem öyle dedi!!!!!!!!!!!!!!!!! boyum 1,61 kilom 64 evlendiğimizde 62 ydi 5sene önce tanıştığımızda 69 !!! içimde değil çocuk isteği evliliği yürütme isteği bile kalmadı böyle bir problemi varsa insan kibarca söyler kırmadan bodoslama öküz muamelesi yapmaz karısına artık BEBEK hayallerim suya düştüne yapmalıyım bilmiyorum ne olur bi fikir verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?