2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

1 ay suruyo sonucların cıkması cnm bende bugune aldım randevuyu cnm carsambaya kadar dayanamadım

keşke hızlı çıkarma şansları olsa.pahalı oluyor sanırım o zaman da. canım sonucunu aldığında haber vermeyi unutma merak ederim.

Elisacım bana belirti gibi geldi hadi inşallah güzel haberler alırız senden :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kuzucugum ne güzel diyorsun öyle inşallah öyledir bugun birde böyle sanki içime birşey akıyor gibi hissediyorum affedersin ama lavaboya gidiyorum birşey yok :44:

Kuzucugum ne güzel diyorsun öyle inşallah öyledir bugun birde böyle sanki içime birşey akıyor gibi hissediyorum affedersin ama lavaboya gidiyorum birşey yok :44:

Bata kaç gün kaldı canım

merhaba...Allah razı olsun arkadaşım içim ferahladı baya. çok sağolun. yavrunuzu Allah bağışlasın inşallah onu size, sizi de ona.birde biz normal doğum yapamıyoruz değil mi? sulandırıcı kullandığımızdan, ayrıca birde hamilelikten önce mi başladınız aspirine yoksa hamilelik belli olduktan sonra mı iğne ve ilaca başlattı dr.

Bat yarın ve yüzümde sivilceler bu ay da olmadı galiba ya

doğru diyorsun en önemlisi sağlık ben halimden memnun değilim ama kendime güvenim tam eşimde ne derse desin evlenmeseydin benimle dedim önce sağlık sonra kendim için dikkat eşimde avucunu yalasın ona yatakt bebekte yok aldı hevesimi

6 gün var canım

Canım ayy inşallah oluşuyordur bebiş benim göğüslerimde dolgunlaştı ama ağrısı yoktu 6. Haftada çıkıyor ağrı meydana bulantıların peşinden geliyor birde biz hesapladık ilk beta hcg den ilk denememizde olmuş çok şükür ve ilk denemenin ertesi günü sağ kasığımda bıçak batması gibi birşey hissettim sendede olmuştur muhtemelen bunlar

Evet canım aynen sag kasıgımda agrı cok hıssettım bu ay ve dunde goduslerımde dolgunluk hıssettım esımde onayladı sankı sertlesek gıbı bugunde ıcımde bırsey akıyor sankı ayyy ınsallah vardır canım heyecanlandım sımdı sen testı ne zamaan yapmısın canım

Aliya nasil oldun canim hastaydin galiba bebi nasil hamilelik nasil gidiyor

Benimde 3 gunum kaldi canim bende goguslerimde dolgunluk hissediyorum esimde oyle diyor insallah bebistir yaa

Ayyy inşallah canım hadi bakalım sen başı çek senin bat bizden önce olumlu çıkarsa seninki umudum biraz daha artar

Ben üstüne gördüm 5 gün kadar ama 3-5 damla geldi en fazla 3. Güne kadar bekledim baktım hani o yumurtalıklar atılırken ciğer gibi düşüyor ya öyle birşey yok ben hemen şüphe ettim eşime acile götür beni dedim kasıklarımda batma vardı çünkü gittik acile birde özele gittik şapşal doktorun tekine denk geldik anlattım durumu adet gününüzde mi adet oldunuz dedi evet dedim bana bir beta hcg yapar mısın üstüne görmüş olmaktan şüphe ettim dedim gerek yok ona zaten üstüne görme adet gününüzde değil 10 gün sonra olur dedi size ağrı kesici iğne yapalım dedi strestendir o dedi bende dedim istemiyorum iğne falan sinirle çıktım eve gittim idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı eşime dedim başka hastaneye gidelim ama direk beta hcg yaptıracağım dedim sonuç 102.5 sonra o ilk gittiğim doktoru şikayet edecektim o sinirle neyse dedim Allahtan cahil insanlar değiliz de iğne falan yaptırmadım yoksa hemen yapıştırıveriyorlar

Ne kadar terbiyesizlik ya bana da eşimin akrabası sende amma rahat insansın çocuk için uğraştığın yok dedi

arkadaslar keske cocuk düsündügünüzü söylemeseniz...soranlara biz daha düsünmüyoruz erken felan deseydiniz...ben yeni evlenmisdim bana soranlara hep öyle dedim :) daha erken dedim.....halbuki korunmuyordum allaha sükürde allahım cabuk nasip etti...ama yani siz siz olun söylemeyin cevrenizdekilere...insan ister istemez stresse girer akrabalar öyle yorumlar yapıncada suan mesela yine akrabalarımız bana diyor hemen bitane daha yap beraber büyüsünler diyorlar bende yine düsünmüyoruz daha erken diyorum...halbuki istiyorum bende...ama dün doktora kan vermisdim hormonlara bakdırmısdım bu sabah sonucları aldım...FSH 12,69 cıktı LH 8,46 cıktı doktor dedi yakın zamanda adet olmazsın daha sürer sende dedi yüksek FSH dedi yumurtlamassın yakın zamanda dedi ama bunu aileme cevremdekilere söylemem :) sizlerle paylasıyorum cevremdekiler basımı agırtır yani akrabalar...

ikinci bir bebegi dusunen veya 2013-2014''te evlenip hamile kalmak isteyen yok mu hiç?

:18:slm kızlar 1 oglum var 2.cocuk istiyoruz korunmayi yeni biraktik ve günüm 6 gün geçiyor evde test yaptım sonuç negatif koskoca bir tek çizgi doktoru mu aradım eczaneden alınan testler 7 günde sonuç verir bekle ozaman yap sonuç negatif çıkar sada gel pozitif çıkarsa da gel dedi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…