1 ay suruyo sonucların cıkması cnm bende bugune aldım randevuyu cnm carsambaya kadar dayanamadım
Elisacım bana belirti gibi geldi hadi inşallah güzel haberler alırız senden :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kuzucugum ne güzel diyorsun öyle inşallah öyledir bugun birde böyle sanki içime birşey akıyor gibi hissediyorum affedersin ama lavaboya gidiyorum birşey yok :44:
merhaba...kan pıhtılasması bendede var....ilk gebeligim düsükle sonuclandı ve ondan sonra ögrendim kan pıhtılasması oldugunu hemen arkasından cok sükür ogluma hamile kaldım....gebelik boyunca yani 36 haftaya kadar aspirin kulandım ve son güne kadar doguma kadar clexane ignesi kulandım...bende ilk bu hastalık oldugunu duydugumda allak bullak olmusdum cok kötü olmusdum....ama allahın izniyle yavruma kavusdum darısı İNSALLAH sana merak etme herseyden önce ALLAH sonrada o ilaclar sadece bir önlem bence ALLAH istedikten diledikten sonra hersey olur...İNSALLAH en kısa zamanda gebe oldugunu bebeginin dünyaya getirdigini burada okumak nasip olur...allah tüm istiyenlere nasip eder insallah...
Bata kaç gün kaldı canım
Canım benim eşim bana neler diyor bir görsen aklın şaşarsaat 10 a kadar dahi uyutmazdı beni kavun karpuzda yata yata büyür der ben senden daha kiloluyum 71 kiloyla hamile kaldım evlendiğimde 58 kiloydum ama hiç sorun yapmıyorum çünkü ben kendimi böylede güzel görüyorum evet kiloluyum kabul ediyorum bazen bende üzülüyorum ama eşimin karşısında bu konuda asla yedirmem kendimi o bana şişko dese ben böylede çok güzelim diyorum he he sen öyle san diyor tabi ki öyleyim diyorum sonra hiçbirşey diyemiyor çirkin der bana neler neler der aldırmam zerre ben kendimi biliyorum onada yapıştırı veriyorum lafı güzel olmasam almazdın beni diyorum hihihi
Ama herşeyden önemlisi sağlıklı Olmak inan ki benim 1 haftadır çektiğimi Allah biliyor kuzenim hamilelikte kilo verdi 10 kilo kadar dedim keşke bende versem demez olayım yemek dahi yiyemiyorum kusuyorum şimdi ne yesem aklım başıma geldide yok yok dedim herşeyden önce sağlık
6 gün var canım
6 gün var canım
Canım ayy inşallah oluşuyordur bebiş benim göğüslerimde dolgunlaştı ama ağrısı yoktu 6. Haftada çıkıyor ağrı meydana bulantıların peşinden geliyor birde biz hesapladık ilk beta hcg den ilk denememizde olmuş çok şükür ve ilk denemenin ertesi günü sağ kasığımda bıçak batması gibi birşey hissettim sendede olmuştur muhtemelen bunlar
6 gün var canım
aynı belirtiler ve aynen 6 gün meraktan çatlıycam inşallah umduğumuz gibi olur
Benimde 3 gunum kaldi canim bende goguslerimde dolgunluk hissediyorum esimde oyle diyor insallah bebistir yaa
İnşallah canım benim heyecanla bekliyorum
Evet canım aynen sag kasıgımda agrı cok hıssettım bu ay ve dunde goduslerımde dolgunluk hıssettım esımde onayladı sankı sertlesek gıbı bugunde ıcımde bırsey akıyor sankı ayyy ınsallah vardır canım heyecanlandım sımdı sen testı ne zamaan yapmısın canım
Ne kadar terbiyesizlik ya bana da eşimin akrabası sende amma rahat insansın çocuk için uğraştığın yok dedi
Ayyy inşallah canım hadi bakalım sen başı çek senin bat bizden önce olumlu çıkarsa seninki umudum biraz daha artar[/QUOTQUOT
İnsallah canim su mubarek ayda hepimizin bebisi olsun
ikinci bir bebegi dusunen veya 2013-2014''te evlenip hamile kalmak isteyen yok mu hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?