Aliya nasil oldun canim hastaydin galiba bebi nasil hamilelik nasil gidiyor
Ben üstüne gördüm 5 gün kadar ama 3-5 damla geldi en fazla 3. Güne kadar bekledim baktım hani o yumurtalıklar atılırken ciğer gibi düşüyor ya öyle birşey yok ben hemen şüphe ettim eşime acile götür beni dedim kasıklarımda batma vardı çünkü gittik acile birde özele gittik şapşal doktorun tekine denk geldik anlattım durumu adet gününüzde mi adet oldunuz dedi evet dedim bana bir beta hcg yapar mısın üstüne görmüş olmaktan şüphe ettim dedim gerek yok ona zaten üstüne görme adet gününüzde değil 10 gün sonra olur dedi size ağrı kesici iğne yapalım dedi strestendir o dedi bende dedim istemiyorum iğne falan sinirle çıktım eve gittim idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı eşime dedim başka hastaneye gidelim ama direk beta hcg yaptıracağım dedim sonuç 102.5 sonra o ilk gittiğim doktoru şikayet edecektim o sinirle neyse dedim Allahtan cahil insanlar değiliz de iğne falan yaptırmadım yoksa hemen yapıştırıveriyorlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayyy inşallah canım hadi bakalım sen başı çek senin bat bizden önce olumlu çıkarsa seninki umudum biraz daha artar[/QUOTQUOT
İnsallah canim su mubarek ayda hepimizin bebisi olsun
İnşallah tatlım inşallah dün çok dua ettim sizler içinde ettim Allah ettiğimiz duaları kabul etsin hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin bu ay
hım anladım canım çok sukru ıgne vurulmamıssın Allah bizede nasip eder inşallah salı sabahını ile çekiyorum
arkadaslar keske cocuk düsündügünüzü söylemeseniz...soranlara biz daha düsünmüyoruz erken felan deseydiniz...ben yeni evlenmisdim bana soranlara hep öyle dedim :) daha erken dedim.....halbuki korunmuyordum allaha sükürde allahım cabuk nasip etti...ama yani siz siz olun söylemeyin cevrenizdekilere...insan ister istemez stresse girer akrabalar öyle yorumlar yapıncadasuan mesela yine akrabalarımız bana diyor hemen bitane daha yap beraber büyüsünler diyorlar bende yine düsünmüyoruz daha erken diyorum...halbuki istiyorum bende...ama dün doktora kan vermisdim hormonlara bakdırmısdım bu sabah sonucları aldım...FSH 12,69 cıktı LH 8,46 cıktı doktor dedi yakın zamanda adet olmazsın daha sürer sende dedi yüksek FSH dedi yumurtlamassın yakın zamanda dedi ama bunu aileme cevremdekilere söylemem :) sizlerle paylasıyorum cevremdekiler basımı agırtır yani akrabalar...
İnş. gelmez cnm ya sabret dua et bakalım nolcak güzel haberlerini bekliyorum inş :)
Canim bende istemiyoruz bebek diyorum ee niye korunuyorsunuz diyr soruyorlar benden sonra evlenenlerin bebegi oldu kaynanam bana siz tembel ciktiniz yapamadiniz dedi hadi onu gectim yuzumu goren soruyor artikdisari cikmak istemiyorm gorupte sormasinlar diye
12. gün oldu canım bakalım bugun koyulasıcakmı baya silik suan
Daha iyiyim canım çok şükür sadece çok acıkıyorum yiyorum midem bulanıyor arada kusuyorum çıkarıyorum afedersiniz gazı mide yanması ayrı dert zaten ama buna da çok şükür ediyorum son iki gündür böyleyim gelene gidene kendimi Okutturuyorum inşirah suresi okuyorum sık sık dua ediyorum çokça ama bu duruma alışmam gerektiği kesin birşey artık annemde yaşamış aynı şeyleri resmen ağlaya ağlaya Allahım annemi bir daha üzmeyeceğim ne olur şifa ver diye yalvardığımı biliyorum annem çok dua etmiş bana Allah ondan razı olsun ve şunu çok ama çok iyi anladım annelik=sabırın ta kendisi
keşke hızlı çıkarma şansları olsa.pahalı oluyor sanırım o zaman da. canım sonucunu aldığında haber vermeyi unutma merak ederim.
Ayy canim benim cook gecmis olsun insallah en kisa zamanda gecer bulantilarin kendine cok dikkat et canim benim yorma kendini bol bol dinlen
Rabbim inşallah hayrlısını nasip etsin sizlere umudunuzu hiçbir zaman kaybetmeyin umudunuzu kaybederseniz herşeyi kaybetmiş olursunuz Rabbim ol dedikten sonra olmayacak mı var benim yumurtlama günüm dahi değildi ilk denediğimizde sonradan öğrendim ama dedim Rabbim dilerse olmayacak mı var beklemiyordum bile bu ay ama Rabbim nasip etti çok şükür sizlerin de güzel haberlerini bekliyorum Rabbim bu mübarek ayda güldürsün yüzünüzü sonra da başlasın bulantılar kusmalar gaz sancıları heheheee
Canım benim sana bunu sık sık soranlarla munasebitini azalt derim ne diye canını sıksınlar boşyere ki aynen şöyle söyle onlara sormanıza gerek yok olunca mutlaka size söylerim de kestirip at kimse kimsenin hayatına karışamaz kayınvalidenede tembeliz biz böyle mutluyuz de
Aminnnnnnnnn inşallah canım benim razıyım kusmalara bulantılara yeterki bebişim benimle olsun
Yazıların gitmiyor
Çok sağol canım benim inşallah siz hafif atlatırısnız bu dönemleri gerçekten çok zor ben birde antidepresan kullanıyordum onları birden bıraktım hastanede krize girdim eğer eşim ve görümcem yanımda olmasa Allah korusun kendime zarar bile verebilirmişim eşim ve ailesi bu konuda çok ama çok destek oldular onlara ne kadar dua etsem azdır bebek gibi baktılar bana hala daha kayınvalidemde kalıyoruz insanın gerçekten dua edeninin ve destek olanının olması kadar iyi birşey yoktur herhalde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOQUO
Tesekkur ederim tatlim insallah hemencecik gecer bulantilarin
Olursa anons ettiririm duyarsiniz dedim yaa hergun sorulur mu esimde cok istiyorsaniz diz yapin dedi
offf bende deli oluyorum o insanlara, neden çocuğunuz olmuyor diyor kocaman kadınlar ya, terbiyemden bişeyde diyemiyorum, ya bakalım biz ne zamandan beri çocuk düşünüyoruz falan oturup bunları mı konuşucaz, bu insanlar ne ayıp bilir ne günah.daha neler söylüyorlar ya çok afedersiniz ama korunuyor musunuz yoksa diyenler var, hemde dediğim gibi kocaman kadınlar.Olursa anons ettiririm duyarsiniz dedim yaa hergun sorulur mu esimde cok istiyorsaniz diz yapin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?