2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Aliya nasil oldun canim hastaydin galiba bebi nasil hamilelik nasil gidiyor

Daha iyiyim canım çok şükür sadece çok acıkıyorum yiyorum midem bulanıyor arada kusuyorum çıkarıyorum afedersiniz gazı mide yanması ayrı dert zaten ama buna da çok şükür ediyorum son iki gündür böyleyim gelene gidene kendimi Okutturuyorum inşirah suresi okuyorum sık sık dua ediyorum çokça ama bu duruma alışmam gerektiği kesin birşey artık annemde yaşamış aynı şeyleri resmen ağlaya ağlaya Allahım annemi bir daha üzmeyeceğim ne olur şifa ver diye yalvardığımı biliyorum annem çok dua etmiş bana Allah ondan razı olsun ve şunu çok ama çok iyi anladım annelik=sabırın ta kendisi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hım anladım canım çok sukru ıgne vurulmamıssın Allah bizede nasip eder inşallah salı sabahını ile çekiyorum

hım anladım canım çok sukru ıgne vurulmamıssın Allah bizede nasip eder inşallah salı sabahını ile çekiyorum

Rabbim inşallah hayrlısını nasip etsin sizlere umudunuzu hiçbir zaman kaybetmeyin umudunuzu kaybederseniz herşeyi kaybetmiş olursunuz Rabbim ol dedikten sonra olmayacak mı var benim yumurtlama günüm dahi değildi ilk denediğimizde sonradan öğrendim ama dedim Rabbim dilerse olmayacak mı var beklemiyordum bile bu ay ama Rabbim nasip etti çok şükür sizlerin de güzel haberlerini bekliyorum Rabbim bu mübarek ayda güldürsün yüzünüzü sonra da başlasın bulantılar kusmalar gaz sancıları heheheee

Canim bende istemiyoruz bebek diyorum ee niye korunuyorsunuz diyr soruyorlar benden sonra evlenenlerin bebegi oldu kaynanam bana siz tembel ciktiniz yapamadiniz dedi hadi onu gectim yuzumu goren soruyor artikdisari cikmak istemiyorm gorupte sormasinlar diye

Canım benim sana bunu sık sık soranlarla munasebitini azalt derim ne diye canını sıksınlar boşyere ki aynen şöyle söyle onlara sormanıza gerek yok olunca mutlaka size söylerim de kestirip at kimse kimsenin hayatına karışamaz kayınvalidenede tembeliz biz böyle mutluyuz de

Bebek istemiyoruz demeyin sözleriniz duaya dönüşmesin nasip deyin yeterli bence gerisini sormasın kimse Rabbim dilerse olur deyin bitsin

Ayy canim benim cook gecmis olsun insallah en kisa zamanda gecer bulantilarin kendine cok dikkat et canim benim yorma kendini bol bol dinlen

Ayy canim benim cook gecmis olsun insallah en kisa zamanda gecer bulantilarin kendine cok dikkat et canim benim yorma kendini bol bol dinlen

Çok sağol canım benim inşallah siz hafif atlatırısnız bu dönemleri gerçekten çok zor ben birde antidepresan kullanıyordum onları birden bıraktım hastanede krize girdim eğer eşim ve görümcem yanımda olmasa Allah korusun kendime zarar bile verebilirmişim eşim ve ailesi bu konuda çok ama çok destek oldular onlara ne kadar dua etsem azdır bebek gibi baktılar bana hala daha kayınvalidemde kalıyoruz insanın gerçekten dua edeninin ve destek olanının olması kadar iyi birşey yoktur herhalde

Aminnnnnnnnn inşallah canım benim razıyım kusmalara bulantılara yeterki bebişim benimle olsun

Olursa anons ettiririm duyarsiniz dedim yaa hergun sorulur mu esimde cok istiyorsaniz diz yapin dedi

Aminnnnnnnnn inşallah canım benim razıyım kusmalara bulantılara yeterki bebişim benimle olsun

Yok öyle deme kuzum kendin için de bebiş içinde iyilik sağlık dile sen hep :)

Olursa anons ettiririm duyarsiniz dedim yaa hergun sorulur mu esimde cok istiyorsaniz diz yapin dedi

Hahaha eşinde çok alemmiş he bize çok şükür sık soran olmadı ama olsa benim eşim yüzlerine bakmaz herhalde çok kızar baskı yapılmasına ki ben eşimde bende sormayız bize ne milletin yatak odasından çocuk istemesinden ayar olurum soranlara Allahtan çalışıyordumda kimseyle yakın değildim pek iyi oluyordu

offf bende deli oluyorum o insanlara, neden çocuğunuz olmuyor diyor kocaman kadınlar ya, terbiyemden bişeyde diyemiyorum, ya bakalım biz ne zamandan beri çocuk düşünüyoruz falan oturup bunları mı konuşucaz, bu insanlar ne ayıp bilir ne günah.daha neler söylüyorlar ya çok afedersiniz ama korunuyor musunuz yoksa diyenler var, hemde dediğim gibi kocaman kadınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…