Çok sağol canım benim inşallah siz hafif atlatırısnız bu dönemleri gerçekten çok zor ben birde antidepresan kullanıyordum onları birden bıraktım hastanede krize girdim eğer eşim ve görümcem yanımda olmasa Allah korusun kendime zarar bile verebilirmişim eşim ve ailesi bu konuda çok ama çok destek oldular onlara ne kadar dua etsem azdır bebek gibi baktılar bana hala daha kayınvalidemde kalıyoruz insanın gerçekten dua edeninin ve destek olanının olması kadar iyi birşey yoktur herhalde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOQUO
Tesekkur ederim tatlim insallah hemencecik gecer bulantilarin
İnşallah canım dua edin emiii
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayyyy canım benim üzme kendini benim eşimde kilo aldıgımda uyarır zayıflamamı söyler ama seninki baya kırıcı olmuş bence eşin öyle konuşmuşki dikkat et diye tabiki yanlış bir yol seçmiş ben böyle bir durumda küser konuşmazdım taki kendisi hatasını anlayıp gelene kadar canım
offf bende deli oluyorum o insanlara, neden çocuğunuz olmuyor diyor kocaman kadınlar ya, terbiyemden bişeyde diyemiyorum, ya bakalım biz ne zamandan beri çocuk düşünüyoruz falan oturup bunları mı konuşucaz, bu insanlar ne ayıp bilir ne günah.daha neler söylüyorlar ya çok afedersiniz ama korunuyor musunuz yoksa diyenler var, hemde dediğim gibi kocaman kadınlar.
kızlar bnmki de tam tersi ilk tanıştığımız zamanlar yaklasık 7 yıl önce bn 75 kg filandm beni o tombul halimle beğenmişti:)) cıkmaya başladıktan snr da kiloma dair hiçbişi sölemedi okulun 15 tatilinde bn bikaç kilo daha alıp giysilerm dar gelince kafama zayıflamayı koydm ve diyete basladm 6-7 aylık süreçte 62 kg a kdr düştm bana zayıflama yeter deyip durdu bn de zayıfladkça hosuma gitti snr vücudm alıştı sanırım biras daha derken su an 54 kg oldm boyum 1.68 eşim kilo al deyip duruyo da bnde bebiş olursa alıcm deyip duruyorm buarada bn kilo verdm ama eşim 7 yıldan beri 10 kg aldıı
İnşallah canım dua edin emiii
Ediyorum canim sende bizlere dua et olur mu
Ediyorum canim sende bizlere dua et olur mu
Etmem mi canım benim bayramınız bebişle kutlu olur inşallah hediye gibi gelsinler inşallah hadi bakalım tey teyyyy
offf bende deli oluyorum o insanlara, neden çocuğunuz olmuyor diyor kocaman kadınlar ya, terbiyemden bişeyde diyemiyorum, ya bakalım biz ne zamandan beri çocuk düşünüyoruz falan oturup bunları mı konuşucaz, bu insanlar ne ayıp bilir ne günah.daha neler söylüyorlar ya çok afedersiniz ama korunuyor musunuz yoksa diyenler var, hemde dediğim gibi kocaman kadınlar.
yazıların geliyorum gülüm =)) belki internette sorun varsa yavaş yolluyordur.
arkadaşım keşke konu komşu olsa da lafını versem, eşimin akrabaları bunlar.hepte yalnızken söylüyorlar beni savunacak kimse yok, dedikoducularmış, eşim bişey deme diyor o yüzdenAyy ben o konuda çok itici olurum o kadınlara karşı ki açık sözlüyüm anında yapıştırıveririm lafları ağızlarına yaş maş dinlemem yani en olmadı daha da yanlarına gitmem kaçarım onlardan
Evet ya bunlar bizi strese sokuyorlar zorla
Canim ben araniza bugün katıldım daha acemi yim aslında yazmıştım ama birdaha anlatırım 6 yaşında 1 oglum var 2.cocuk çocuk istiyoruz 6 gün geçti adet olmadım evde test yaptım sonuç negatif çıktı doktora tlf açtım eczane den alınan testler 7 günde sonuç verir bekle dedi 8 günde yap dedi sonuç negatif çıkar sada pozitif çıkarsa da gel dedi bekliyorum sadece istahim cok acildi bide çok halsizlik var başka bir belirti yok hamileysem çok büyük sürpriz olur eşimle aramızda limonu bu ara çok mutlu oluruz
Canım mayıs listesi çooooook gerilerde kaldı zaten artık onu paylaşmadığım için düzeltmede yapamam ki
uygun kuzum ben 30 ovulasyon testi ve 5 gebelik testine 30 tl verdim ilk ay 11 tane kullandım bu ay 10 tane kullandım ve şuan 9 tane kaldı, aynı gebelik testi mantığında yapıyorsun sadece uyman gereken bir iki kural var o kadar ... uygulaması kolay
Bebek istemiyoruz demeyin sözleriniz duaya dönüşmesin nasip deyin yeterli bence gerisini sormasın kimse Rabbim dilerse olur deyin bitsin
hoş geldiniz arkadaşım, bu yazınızı ilkkez okuyorum ben.
belki geç yerleşme de olabilir, öyle birşeyden bahsetmişti arkadaşlar, negatif çıkıyor sürekli sonra adet olmuyorlar, bir bakıyor ki hamile. ümitlendirmek istemem ama inşallah hakkınızda hayırlısıyla hamilesinizdir, en iyisi kan testi yaptırın.
:18:
günü yarıladım sayılırinş. olmam
Allah kolaylık versin zor heleki taşınma telaşı bilmez miyim =( ama lütfen kendinize dikkat edin ağır kaldırmayın ne olursa olsun, bulantı herkeste olmaz der annem, hemde erken bence de, benim sadece aşırı acıkmış gibi bir fenalık oluyordu üzerimde 1.5 aylıkken falan, sonra benim de 2 aylıkken kalbi durmuş şimdi bendede bebek telaşı var, inşallah sağlıklı sıhhatli nasip olur hepimize. Rabbim evlat acısı göstermesin.Hoş buldum kaderim çok teşekkürler eğer hamilelik varsa bu zor günler de ilaç gibi gelecek bi taraftan taşınma telaşı var ilk çocukta düşük tehlikesi vardı oğlum 34 hafta erken doğdu Rabbim sağlıklı sıhhatli bütün isteyenlere versin inşallah ama hiç midem bulanmiyor daha erken mi?beklemek nekadar zor bu günlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?