Daha iyiyim canım çok şükür sadece çok acıkıyorum yiyorum midem bulanıyor arada kusuyorum çıkarıyorum afedersiniz gazı mide yanması ayrı dert zaten ama buna da çok şükür ediyorum son iki gündür böyleyim gelene gidene kendimi Okutturuyorum inşirah suresi okuyorum sık sık dua ediyorum çokça ama bu duruma alışmam gerektiği kesin birşey artık annemde yaşamış aynı şeyleri resmen ağlaya ağlaya Allahım annemi bir daha üzmeyeceğim ne olur şifa ver diye yalvardığımı biliyorum annem çok dua etmiş bana Allah ondan razı olsun ve şunu çok ama çok iyi anladım annelik=sabırın ta kendisi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar bnmki de tam tersi ilk tanıştığımız zamanlar yaklasık 7 yıl önce bn 75 kg filandm beni o tombul halimle beğenmişti:)) cıkmaya başladıktan snr da kiloma dair hiçbişi sölemedi okulun 15 tatilinde bn bikaç kilo daha alıp giysilerm dar gelince kafama zayıflamayı koydm ve diyete basladm 6-7 aylık süreçte 62 kg a kdr düştm bana zayıflama yeter deyip durdu bn de zayıfladkça hosuma gitti snr vücudm alıştı sanırım biras daha derken su an 54 kg oldm boyum 1.68 eşim kilo al deyip duruyo da bnde bebiş olursa alıcm deyip duruyorm buarada bn kilo verdm ama eşim 7 yıldan beri 10 kg aldıı
Kizlar merhaba
9 haftalik hamileyim... sanki kocaman karnim var alti ustu 1 kilo aldim.boyle olan var mi. Benim ilk gebelik.
hayırlı olsun bebişinkiloyu kendine mi alıyorsun bebişe mi acaba bence senin oğlun olacak yazarken hep bebiş yerine oğluşun yazasım geldi
allahın işine bak ya :))) benim eşimde ver ver diyo ama çok verme zayıfları sevmem diyo gel de çık işin içinden o kiloları nasıl verdin bende önce verip sonra eşimin başına kilolu olduğumda yaptıklarını vurup bebiş istiyorum
kızlar ovilasyon testlerini eczanedenmi aldınız nettenmi?
Netten alacağım bir yer biliyormusunuz her eczanede bulunmuyor.
Yaa aslinda ben hayirlis olsun saglikli olsubda kiz erkek farketmwz diyorum.
Dun ultrasonda kalp atislarini falan duyduk. Biraz onceledikten sonra esime dedim ki icime erkek doguyor . Bende oyle hossediyorum ama hayirlisi olsun tabiki....
ooo strese bak hormonlarını bozar bu kadar stres allah korusunama bende heyecan yaptım dur :18: yarın olsun hala tık yok demeni bekliyorum
cnm bn o zmnlar üniversiteye gidiyodm yurtta kalıyodm yurtta bi kaç spor aleti vardi yürüme bandı mekik aleti gibi biz arkadaslarla eğlenmk için inip öylesine yarım saati geçmick şekilde yapardk bide yeşil çaya başladım yediklerimi önce1/3 oranında azaltıp aksam ekmeği kestm sabah 1 dilim yedim snr yemeği biras daha azalttm derken vermeye basladm kademeli olarak azalt yani bi de ip atladm ama şu an bebek düşünüyorz ip riskli olablir bi de yeşil çayı halen içiyodm gecen ay dr içme dedi bnde içmiyorm yarım kg aldm gibi çünkü 53-53.5 geliyodm şimdi 53.8-54.3 filan geliyorm yeşilçaya da acaip alışmıştm şimdi çok boşluk hissedyrm :)
bide aksam yemeğindn snr abur cubur yiyosan bi süre onları da kesmelisin ama hftda bi gün ödüllendirebilirsn kendini
ayyy inş. canım ya benden sonrada sıra sende senin için saycaz saatleri:18::18:
Allah kolaylık versin zor heleki taşınma telaşı bilmez miyim =( ama lütfen kendinize dikkat edin ağır kaldırmayın ne olursa olsun, bulantı herkeste olmaz der annem, hemde erken bence de, benim sadece aşırı acıkmış gibi bir fenalık oluyordu üzerimde 1.5 aylıkken falan, sonra benim de 2 aylıkken kalbi durmuş şimdi bendede bebek telaşı var, inşallah sağlıklı sıhhatli nasip olur hepimize. Rabbim evlat acısı göstermesin.
teşekkür ederim canım spor malesef çok yorucu ve zamanım yok akşam işten gidiyorum yemek banyo süpürge gibi ekstra işler de oluyor en iyisi yeşil çaya başlıyım ve yemekleri azaltıyım bende
Arkadaşım çok üzücü karnında bebeğinin kalb i durması ama herşey de bir hayır var ben çok yaşadım dusugu anlatsam roman olur:) 1.gebeligimde karnimda oldu-2.gebeligimde boş gebelikmis-3.gebeligimde 5iz di bi gorecen doktorlar bile şaşırdım tane olmalarına:)bunların hepsi düştü herseyde bir hayr var ozaman çok üzüldüm ama şimdi seviniyorum napcaktim okadar çocuğu dimi canım. şimdi çok akıllı çok yakışıklı bır oğlum var
Rabbim sağlıklı sıhhatli versin önemli olan o. hamilelik varmı anlamadi. Şuan sende???
offf =( Allah sabrını veriyor ama değil mi, o an dünyan yıkılıyor sanki ama sonra Rabbim mutlaka hayırsız olacakmış ki vermemiş diyorsun.
maşallah Rabbim bağışlasın evladınızı. darısı isteyen herkese olsun, yanı sırada bize. şuan sadece istiyorum henüz yok, ama sanırım bu ayda yok diyorum.iş yoğunluğumuz fazla gerekli özeni gösteremed Çok sağol canım Rabbim sanada versin inşallah anne olmak hem zor hemde bambaşka bir duygu görüşmek üzere daha sonra namazim geçmesin benimde
Aminnnnnnnnn inşallah canım benim razıyım kusmalara bulantılara yeterki bebişim benimle olsun
cnm yemekleri kademeli olarak azalt da yeşilçay hamilelik için riskli olabiliuomuş dediğim gibi bn 1 aydr filan içmiyorm kullanmk istiyosan sn bilirsn ben uyarıyı yapıyımda içersen de aksam yemektn snr iç daha hızlı sindirim sağlar
yurttan geldiktn snr spor aleti olmaynca ebru sallının plates videolarndan kendime uygun bikaç hareket seçip 15-20 dk yapmıştm bide :)
teşekkür ederim canım spor malesef çok yorucu ve zamanım yok akşam işten gidiyorum yemek banyo süpürge gibi ekstra işler de oluyor en iyisi yeşil çaya başlıyım ve yemekleri azaltıyım bende
ben şimdi çok kötü değilim diye hamile olayım sonra tümüyle diyetisyene gidp veririm hepsini diye düşünmüştüm hem hamileykende kontrole gidecektim diyetisyene ama eşim beni böyle istemiyo bende azaltıcam akşam yemeği yok tamam anlaştıksağol
Ayni seyi bende dedim gecen gun ablama olsun da dedim kusmaya tiskinmeye raziyim dedim hem kusmadan hamile mi olunurmus dedim de guldu insallah allah nasip eder
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?