2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

canım gecmıs olsun mıde bulantını leblebı ve peynır yada yesıl zeytınle bastırabılırsın ben oyle yapıyorum tatlım allah yardımcın olsun zayıflıyorum bebek beslenmıyor dıyede korkma 6 ay yıyemedım oğlumda ama tosuncuk gıbı doğdu masallah

allahın işine bak ya :))) benim eşimde ver ver diyo ama çok verme zayıfları sevmem diyo gel de çık işin içinden o kiloları nasıl verdin bende önce verip sonra eşimin başına kilolu olduğumda yaptıklarını vurup bebiş istiyorum

Kizlar merhaba
9 haftalik hamileyim... sanki kocaman karnim var alti ustu 1 kilo aldim.boyle olan var mi. Benim ilk gebelik.

hayırlı olsun bebişin kiloyu kendine mi alıyorsun bebişe mi acaba bence senin oğlun olacak yazarken hep bebiş yerine oğluşun yazasım geldi

hayırlı olsun bebişin kiloyu kendine mi alıyorsun bebişe mi acaba bence senin oğlun olacak yazarken hep bebiş yerine oğluşun yazasım geldi

Yaa aslinda ben hayirlis olsun saglikli olsubda kiz erkek farketmwz diyorum.
Dun ultrasonda kalp atislarini falan duyduk. Biraz onceledikten sonra esime dedim ki icime erkek doguyor . Bende oyle hossediyorum ama hayirlisi olsun tabiki....

cnm bn o zmnlar üniversiteye gidiyodm yurtta kalıyodm yurtta bi kaç spor aleti vardi yürüme bandı mekik aleti gibi biz arkadaslarla eğlenmk için inip öylesine yarım saati geçmick şekilde yapardk bide yeşil çaya başladım yediklerimi önce1/3 oranında azaltıp aksam ekmeği kestm sabah 1 dilim yedim snr yemeği biras daha azalttm derken vermeye basladm kademeli olarak azalt yani bi de ip atladm ama şu an bebek düşünüyorz ip riskli olablir bi de yeşil çayı halen içiyodm gecen ay dr içme dedi bnde içmiyorm yarım kg aldm gibi çünkü 53-53.5 geliyodm şimdi 53.8-54.3 filan geliyorm yeşilçaya da acaip alışmıştm şimdi çok boşluk hissedyrm :)

bide aksam yemeğindn snr abur cubur yiyosan bi süre onları da kesmelisin ama hftda bi gün ödüllendirebilirsn kendini

Son düzenleme:
Yaa aslinda ben hayirlis olsun saglikli olsubda kiz erkek farketmwz diyorum.
Dun ultrasonda kalp atislarini falan duyduk. Biraz onceledikten sonra esime dedim ki icime erkek doguyor . Bende oyle hossediyorum ama hayirlisi olsun tabiki....

önemli olan sağlıklı olsun kız erkek ikisine de aynı derecede benim yaklaşımım hepsi melek hepsi saf güzel sadece içimden öyle geçti

teşekkür ederim canım spor malesef çok yorucu ve zamanım yok akşam işten gidiyorum yemek banyo süpürge gibi ekstra işler de oluyor en iyisi yeşil çaya başlıyım ve yemekleri azaltıyım bende

ayyy inş. canım ya benden sonrada sıra sende senin için saycaz saatleri:18::18:

yok ben adet olucam hissediyorum br de kilo verdikten sonra hamile kalmaya karar verdim önce eşimin ağzını kapatayım sonra bebiş ama nasıldayanırım bilmiyorum :2:

Arkadaşım çok üzücü karnında bebeğinin kalb i durması ama herşey de bir hayır var ben çok yaşadım dusugu anlatsam roman olur:) 1.gebeligimde karnimda oldu-2.gebeligimde boş gebelikmis-3.gebeligimde 5iz di bi gorecen doktorlar bile şaşırdım tane olmalarına:)bunların hepsi düştü herseyde bir hayr var ozaman çok üzüldüm ama şimdi seviniyorum napcaktim okadar çocuğu dimi canım. şimdi çok akıllı çok yakışıklı bır oğlum var
Rabbim sağlıklı sıhhatli versin önemli olan o. hamilelik varmı anlamadi. Şuan sende???

teşekkür ederim canım spor malesef çok yorucu ve zamanım yok akşam işten gidiyorum yemek banyo süpürge gibi ekstra işler de oluyor en iyisi yeşil çaya başlıyım ve yemekleri azaltıyım bende

cnm yemekleri kademeli olarak azalt da yeşilçay hamilelik için riskli olabiliuomuş dediğim gibi bn 1 aydr filan içmiyorm kullanmk istiyosan sn bilirsn ben uyarıyı yapıyımda içersen de aksam yemektn snr iç daha hızlı sindirim sağlar

yurttan geldiktn snr spor aleti olmaynca ebru sallının plates videolarndan kendime uygun bikaç hareket seçip 15-20 dk yapmıştm bide :)

Son düzenleme:

offf =( Allah sabrını veriyor ama değil mi, o an dünyan yıkılıyor sanki ama sonra Rabbim mutlaka hayırsız olacakmış ki vermemiş diyorsun.
maşallah Rabbim bağışlasın evladınızı. darısı isteyen herkese olsun, yanı sırada bize. şuan sadece istiyorum henüz yok, ama sanırım bu ayda yok diyorum.iş yoğunluğumuz fazla gerekli özeni gösteremedik malesef.

Kızlar bata daha çok var ama göğüslerimin haresi koyulasti baya ve dolgunlasti uçları fena halde acıyor 2 gündür böyle birde çok sık tuvalete çıkıyorum saç diplerimde acıyor dokunduğum zaman hani saçını toplarsin sıkıca açtığında bir acı olur aynen öyle piiiiiffff iyice kafayı yedim daha ilk aydan :) çokta erken diyorum ama çünkü erken yumurtluyorsun demişti doktorum ayın 25 ini iple çekiyorum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aminnnnnnnnn inşallah canım benim razıyım kusmalara bulantılara yeterki bebişim benimle olsun

Ayni seyi bende dedim gecen gun ablama olsun da dedim kusmaya tiskinmeye raziyim dedim hem kusmadan hamile mi olunurmus dedim de guldu insallah allah nasip eder

ben şimdi çok kötü değilim diye hamile olayım sonra tümüyle diyetisyene gidp veririm hepsini diye düşünmüştüm hem hamileykende kontrole gidecektim diyetisyene ama eşim beni böyle istemiyo bende azaltıcam akşam yemeği yok tamam anlaştık sağol

Canım yeşilçay ve bazı bitki çayları düşük tehlikesi yaratıyor ne olur ne olmaz eğer korunacaksanız iç ama korunmayacaksanız içme bence canım
tatlım buarada benımde sancım var ama neyin nesi bilmiyorum gelsin salı günü artık bebişimin haberini alayım

tmm sonuç almaya başlarsan yazarsn bende bi hamile kaaym hamile pilatesi yapmk istiyorm yapanları görünce cok hoşuma gidiyo yaa inş nasip olr bize de

Ayni seyi bende dedim gecen gun ablama olsun da dedim kusmaya tiskinmeye raziyim dedim hem kusmadan hamile mi olunurmus dedim de guldu insallah allah nasip eder

İnşallah canım benim tabiki dileğimiz sorunsuz rahat hamilelik geçirmek inallah Allahım öyle bir hamilelik nasip eder ama olursada bulantı kusma basım ustune bebegıme deger

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…