bana kalırsa en fazla 4 gün içinde görürsün pozitifi canım
yaa bacım bizim totem işi yattı sanırsam akıntı sarılaştı bide anlımda şöle koca bi sivilce çıktı kırmızılar habercileri gönderdi( alıntıyı sana msj göndermek için kullandım :))
önemli olan sağlıklı olsun kız erkek ikisine de aynı derecede benim yaklaşımım hepsi melek hepsi saf güzel sadece içimden öyle geçti
yok ben adet olucam hissediyorum br de kilo verdikten sonra hamile kalmaya karar verdim önce eşimin ağzını kapatayım sonra bebiş ama nasıldayanırım bilmiyorum :2:
merhaba...Allah razı olsun arkadaşım içim ferahladı baya. çok sağolun. yavrunuzu Allah bağışlasın inşallah onu size, sizi de ona.birde biz normal doğum yapamıyoruz değil mi? sulandırıcı kullandığımızdan, ayrıca birde hamilelikten önce mi başladınız aspirine yoksa hamilelik belli olduktan sonra mı iğne ve ilaca başlattı dr.
Canım benim sana bunu sık sık soranlarla munasebitini azalt derim ne diye canını sıksınlar boşyere ki aynen şöyle söyle onlara sormanıza gerek yok olunca mutlaka size söylerim de kestirip at kimse kimsenin hayatına karışamaz kayınvalidenede tembeliz biz böyle mutluyuz de
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım yeşilçay ve bazı bitki çayları düşük tehlikesi yaratıyor ne olur ne olmaz eğer korunacaksanız iç ama korunmayacaksanız içme bence canım
tatlım buarada benımde sancım var ama neyin nesi bilmiyorum gelsin salı günü artık bebişimin haberini alayım
tmm sonuç almaya başlarsan yazarsn bende bi hamile kaaym hamile pilatesi yapmk istiyorm yapanları görünce cok hoşuma gidiyo yaa inş nasip olr bize de
Yaaaa dur hemen adet moduna girme hem adet belirtileri ile gebelik belirtileri aynı olurmuş gerçi ben pek inanmıyorum buna her bayanın mutlaka bi kaç özel belirtisi olur adet belirtisi olarak bende senin gibi çok çabuk anlıyorum adet olacağımı
Bu arada o sarı akıntı bende de var ama onun dışında bi belirti yok bata 5 kaldı eğer ki 2 güne sonra baş ağrılarım başlarsa bende senin gibi adet kafasına gireceğim... Ama inşallah sürpriz yapar bize eşşek sıpaları
Kızlar bata daha çok var ama göğüslerimin haresi koyulasti baya ve dolgunlasti uçları fena halde acıyor 2 gündür böyle birde çok sık tuvalete çıkıyorum saç diplerimde acıyor dokunduğum zaman hani saçını toplarsin sıkıca açtığında bir acı olur aynen öyle piiiiiffff iyice kafayı yedim daha ilk aydan :) çokta erken diyorum ama çünkü erken yumurtluyorsun demişti doktorum ayın 25 ini iple çekiyorum :)
Amin canım inşallah senin ne kadar oldu
kız bebişten sonra kilo verirsin boşver. erkeklerinde bazen malum dönemleri oluyoçok takmıycan onları
Aliyaya katılıyorum canım ben.....
bende bugün dedim allahım sen biliyorsun öyle demek istemedim çok istiyorum nasip edersen kocama istemiyorum dicem dedim
benim bi şeyim olmadı haziranda 3 kere korunmadık bu ayda iki kere o kadar yarın batım zaten ama ben vazgeçtim bi süre önce kilo vermem lazım kocam bu kiloyla hamile kalır 90 kilo olursan istemem dedi bende vazgeçtim heveslerim hayallerim kaldı
İnşallah canım benim tabiki dileğimiz sorunsuz rahat hamilelik geçirmek inallah Allahım öyle bir hamilelik nasip eder ama olursada bulantı kusma basım ustune bebegıme deger
Şekerim çok hoşsun ya bak hiçbir zaman kötü düşünme eğer eşin bebek istiyorsa sende söyle istediğini bunu bilmeside mutlu eder onu eğer sen dersen istemiyorum diye onunda moralini bozma ya şu akraba olayınada gelince kim olursa olsun baktınız tek başına kalınca sıkıştırıyorlar köşeye ben bir içeri bakim deyin bi tuvalete gideyim deyin aaa çalan benim telefonum mu deyip kaçınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?