2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bana kalırsa en fazla 4 gün içinde görürsün pozitifi canım

yaa bacım bizim totem işi yattı sanırsam akıntı sarılaştı bide anlımda şöle koca bi sivilce çıktı kırmızılar habercileri gönderdi ( alıntıyı sana msj göndermek için kullandım :))

Son düzenleme:

Yaaaa dur hemen adet moduna girme hem adet belirtileri ile gebelik belirtileri aynı olurmuş gerçi ben pek inanmıyorum buna her bayanın mutlaka bi kaç özel belirtisi olur adet belirtisi olarak bende senin gibi çok çabuk anlıyorum adet olacağımı

Bu arada o sarı akıntı bende de var ama onun dışında bi belirti yok bata 5 kaldı eğer ki 2 güne sonra baş ağrılarım başlarsa bende senin gibi adet kafasına gireceğim... Ama inşallah sürpriz yapar bize eşşek sıpaları

yok ben adet olucam hissediyorum br de kilo verdikten sonra hamile kalmaya karar verdim önce eşimin ağzını kapatayım sonra bebiş ama nasıldayanırım bilmiyorum :2:

kız bebişten sonra kilo verirsin boşver. erkeklerinde bazen malum dönemleri oluyo çok takmıycan onları

hayır canım öyle bisey kesinlikle yoooookkkk!!!! ben normal dogum yaptım!!!! cok iyi doktor bulmalısın lütfen buna dikkat et aman normal dogum olmaz degipde seni sezeryana almasınlar yaaaaaaaaaaaaa ben cok duyuyorum hemen sezeryan yapılıyor millete yazık.....insallah normal dogum nasip olur sanada...yani bu hastalıkta sezeryanlı dogum yapcaksın diye bisey kesinlikle yok bunu unutma !!!!! ben normal dogum yaptım tekrarladım bunu iyi arastır normal dogum yaptırcak doktor bul olurmu canım....hamilelikten önce coraspirine bebeaspirine felan basladım hastalıgı ögrendigim günden itibaren baslattılar......zaten ertesi ayda hamile kaldım ben subatta düsük yaptım martta kan sonuclarım cıktı sebebi ögrendim nisan 16 da son adet oldum gebe kaldım :) ben hamile oldugumu 5 hafta 5 günlükken ögrendim doktora gittigimde kese gözüktü hemen o günü igneye baslattılar beni....bunlar trde oldu...ben dogumu almanyada yaptım...almanyada 36 haftamda aspirini bıraktırdılar....dogum olacagı güne kadarda ignemi devam kulandım....canım burda kan pıhtılasması olan arkadaslarımız cok safyasıda var yaz bulursun orda herseyi sorabilirsin ögrenebilirsin bende o sayfaya cok giriyorum arkadasların cogu dogum yaptı onlara danıs sor trde dogum yaptı onlar sana trye göre bilgi verebilirler cünkü doktordan doktorada degisiyormus bu igne aspirin ne zaman alınacagı bırakılacagı felan....mutlaka o kan pıhtılasması olan arkadasların sayfasına sende katıl....cok yardımcı olur sana.....bende trde yasıyorum ama almanyadan geldim 2 yıldır trde yasıyorum dogumu da almanyada yaptım geldim...

Aliyaya katılıyorum canım ben.....

Merhaba, Doktorum banada klomen verdi glukofen + klomen kullanıyorum. Klomeni günde iki kez kullanmam gerekiyordu ben sadece sahurda içebildim. Acaba faydası olmazmı bu şekilde:44:

Birde klomen kullanırken ilişki yasakmı yani ilaç bitincemi gün aşırı ilişki olmalı :44:

ne olur ne olmaz içmiyim yeşilçay şimdilik benim kocam işe yaradı artık stres yapmıyorum ban hiç bi şeye heyecanım kalmadı hayata dair sağolsun sorucam ama bunları inşallah tüm bu gelişmeler bebiştir bekliyoruz bakalım heyecanla

benim bat yarın ama girdim o kafaya yarın olmayacak iki üç gün sonra olacak onu bile hissettim o derece

Opra arka arkaya gelecek haberler önce senden sonra benden allahın izni ile.

Amin canım inşallah senin ne kadar oldu

benim bi şeyim olmadı haziranda 3 kere korunmadık bu ayda iki kere o kadar yarın batım zaten ama ben vazgeçtim bi süre önce kilo vermem lazım kocam bu kiloyla hamile kalır 90 kilo olursan istemem dedi bende vazgeçtim heveslerim hayallerim kaldı

Bat yarın ve göğüslerde ki şişlik gitti Mogami beni direk ağustosa şutla canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende bugün dedim allahım sen biliyorsun öyle demek istemedim çok istiyorum nasip edersen kocama istemiyorum dicem dedim

Şekerim çok hoşsun ya bak hiçbir zaman kötü düşünme eğer eşin bebek istiyorsa sende söyle istediğini bunu bilmeside mutlu eder onu eğer sen dersen istemiyorum diye onunda moralini bozma ya şu akraba olayınada gelince kim olursa olsun baktınız tek başına kalınca sıkıştırıyorlar köşeye ben bir içeri bakim deyin bi tuvalete gideyim deyin aaa çalan benim telefonum mu deyip kaçınnnn

Hayirlisi canim da ben de 89 kiloyum ... ne olacak simdi .... 100 kilo olurum ben heralde. Bu arada bizim 4. Ayda oldu gebelik...

İnşallah canım benim tabiki dileğimiz sorunsuz rahat hamilelik geçirmek inallah Allahım öyle bir hamilelik nasip eder ama olursada bulantı kusma basım ustune bebegıme deger

Canım benim kıyamam sana ya Rabbim bu isteğini mutlaka görüyor ve duyuyordur inşallah güzel haberlerini hep beraber alacağız :)

ben istiyorum hatta dün kocamı yokladım sıkılınca mı yapsak birbirimize doymamız mı laızm dedim sıkılınca mı yapılır çocuk dedi güldü onunda niyeti var benimki gibi ciddi ciddi modda değil yapalım olursa kısmet modunda. dün akşam kiloma takınca bu 90 kilo olursam doğumdan sonra istemiyomuş bu halim bile çocuk doğurmuş kadın kilosundaymış!!!!!!! sana dedim içimden çocuk değil ilişki bile yok bakalım hiç konuşmuyoruz ne olacak hayaller suya düştü

bende 2013 mayıs ayından berı evlıyım artık bır yılıda gectı fakat cocuk sahıbı olamıyorum gecen ay klomen tedavısı yapıldı sonrasında da prenyl 500 ıgnesı oldum fakat sonuc yıne hasta oldum doktorum ızınde acaba tekrar adetımle bırlıkte klomen kullanmamalımıyım bır fıkrı olan varmı yoksa ara verırsem bır ay sorun olurmu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…