2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hayirlisi canim da ben de 89 kiloyum ... ne olacak simdi .... 100 kilo olurum ben heralde. Bu arada bizim 4. Ayda oldu gebelik...

önemli olan eşinin sana olsun veririz ben sana destek veririm çocuğu idare ederim spor yaparsın diyet yaparız diyebilmesi ve seni kırmadan diyebilmesi ... sen evladını beslemek zorundasın . bende şimdiden çalışmalara başlamıştım ne zaman olursa kısmet diye sonbahara kadar anca dedim ama hayırlısıı...

Opra arka arkaya gelecek haberler önce senden sonra benden allahın izni ile.

Canım inşallah Allah ın izniyle sende var mı belirtiye benzer durumlar?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım bebiş olmadığına ya da olmıycağına eminmisin folik asiti bırakmak çok büyük bi sorumluluk

değilim yarın bat . ama adet olacakmışım gibi hissediyorum yani yumurtalıklarım ağrımıyo pek ama ne biliyim umudum yok :2: eşimle aramız düzelir de yapmaya karar verirsek bebişi o zaman devam ederim diye düşündüm çalışma yaparken

Kız ben senden daha kiloluyum 71 kiloyum ben ama herşeyden önce sağlık be yavrum inim inim inledim bir hafta şu an düşün kestane şekerine bayılırım yiyemiyorum dolapta bir sürü var düşün artık ne hale geldim sağlıklı ol da sen o kilolar verilir ne olacak sanki

Allah işini gücünü rast getirsin gülüm valla rahatladım, diyorlardı ki kanın cıvıdığı için ilaçlardan,kanaman fazla olur o yüzden sezeryan doğum yapılıyor. ben bir tane dr buldum onunla görüştükten sonra karar vericemiyi bir dr diyorlar, birde erkek var o hepsinden iyi ama ben rahat edemem malesef =(
ama bana ilaç kullanma dedi burda bir dr,hamileliğini öğrendiğinde başlarsındedi,offf bu dr lar farklı mı eğitim alıyor anlamıyorum.dediğini yapıcam canım çok sağol. aslında sitede öyle bir sayfa var diye biliyorum ama korkuyorum olumsuz şeyler moralimi bozuyor çünkü.mesela o iğneler çok acıtıyor demişbir tanesi, morarıyor falan, doğru mu?

Öyle adam nerdeeee

Neyle korundunuz canım sizi

bende öyle düşünüyorum kocamda öyle düşündüğünde bir bebiş istiyorum hemde çok . öyle demezse isteğim hevesim olmaz

canım ben ilk bebeğimi folik asit eksikliği sebebiyle kaybettim doktor 3 ay korunma verdi gerçi biz 6 ay korunduk ama bu sürede bile ben folik asiti hiç bırakmadım en azından adet olana kadar devam et. bende kiloluyum 84 kiloyum geçen ay diyet yapıcam dedim eşim razı olmadı bebişimiz olsun peşinden koştururken zayıflarsın dedi erkekler bazen patavatsız olabiliyorlar çok takılma bikaç güne özür diler affettirir kendini

Merhaba canim dr un dedigi sekilde kullanmalisin bende klomen kullandim dr bana korun demedi korunmak mi gerekiyormus ilac bittikten 3 gun sonrada kontrole cagirdi yumurtaya bakmak icin ondan sonra gun asiri iliskiye girin dedi

ayyy deme :18::18::18:tamam hemen devam ediyorum bu akşam içeyim aksatmadan baya patavatsızlık etti bakalım affettirirse yaparızbi bebiş her şey önce allaha sonra eşime kalmış

BEN DE TAM OLARAK BU AY DŞÜNMEYE BAŞLADIM eşme kalsa çoktan düşünürdüm de 6 aylık evliyim.. 5 yıldır tanışıyoruz.. artık bu ay bıraktık korunmayı bakalım.. ben korunmadım hiç eşim korundu.. hayırlısı inş hepimiz için.. bakalım ne olacak.. bu arada son adetim 30 haziran ve bu ara 3 litre su içerim idrar berraktır, bu ara sapsarı ve sebepsiz ağrılar var bakalım hayırlısı, içimden test yapmak geliyor ama acele etmemekte yarar var

mrb mgül bende ocaktan beri korunmuyorum benmde son adetm 24 haziran benmde belimde acayip ağrı var ara ara oluyo umarm hamişizdr çok istiyorum

hayırlısı olsun

benim bat yarın ama girdim o kafaya yarın olmayacak iki üç gün sonra olacak onu bile hissettim o derece

Pööffff bizden bi halt olmaz arkadaş Şöyle ilk aydan hamile kalacaksın ki aahhh ahhh

Bebeğim dilerim adet olmaz hamiş olursun ama bu adet yakamızı bırakmıyor ki yahuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…