- 14 Kasım 2012
- 1.502
- 123
- 163
diyosun ama olmaz eşim düzelirse anca olacbilir folikasit alıyorum 5 gündür bugün bıraktım bebek hayalleri suya düşünce
Hayirlisi canim da ben de 89 kiloyum ... ne olacak simdi .... 100 kilo olurum ben heralde. Bu arada bizim 4. Ayda oldu gebelik...
Opra arka arkaya gelecek haberler önce senden sonra benden allahın izni ile.
canım bebiş olmadığına ya da olmıycağına eminmisin folik asiti bırakmak çok büyük bi sorumluluk
ben istiyorum hatta dün kocamı yokladım sıkılınca mı yapsak birbirimize doymamız mı laızm dedim sıkılınca mı yapılır çocuk dedi güldü onunda niyeti var benimki gibi ciddi ciddi modda değil yapalım olursa kısmet modunda. dün akşam kiloma takınca bu 90 kilo olursam doğumdan sonra istemiyomuş bu halim bile çocuk doğurmuş kadın kilosundaymış!!!!!!! sana dedim içimden çocuk değil ilişki bile yok bakalım hiç konuşmuyoruz ne olacak hayaller suya düştü
hayır canım öyle bisey kesinlikle yoooookkkk!!!! ben normal dogum yaptım!!!! cok iyi doktor bulmalısın lütfen buna dikkat et aman normal dogum olmaz degipde seni sezeryana almasınlar yaaaaaaaaaaaaa ben cok duyuyorum hemen sezeryan yapılıyor millete yazık.....insallah normal dogum nasip olur sanada...yani bu hastalıkta sezeryanlı dogum yapcaksın diye bisey kesinlikle yok bunu unutma !!!!! ben normal dogum yaptım tekrarladım bunu iyi arastır normal dogum yaptırcak doktor bul olurmu canım....hamilelikten önce coraspirine bebeaspirine felan basladım hastalıgı ögrendigim günden itibaren baslattılar......zaten ertesi ayda hamile kaldım ben subatta düsük yaptım martta kan sonuclarım cıktı sebebi ögrendim nisan 16 da son adet oldum gebe kaldım :) ben hamile oldugumu 5 hafta 5 günlükken ögrendim doktora gittigimde kese gözüktü hemen o günü igneye baslattılar beni....bunlar trde oldu...ben dogumu almanyada yaptım...almanyada 36 haftamda aspirini bıraktırdılar....dogum olacagı güne kadarda ignemi devam kulandım....canım burda kan pıhtılasması olan arkadaslarımız cok safyasıda var yaz bulursun orda herseyi sorabilirsin ögrenebilirsin bende o sayfaya cok giriyorum arkadasların cogu dogum yaptı onlara danıs sor trde dogum yaptı onlar sana trye göre bilgi verebilirler cünkü doktordan doktorada degisiyormus bu igne aspirin ne zaman alınacagı bırakılacagı felan....mutlaka o kan pıhtılasması olan arkadasların sayfasına sende katıl....cok yardımcı olur sana.....bende trde yasıyorum ama almanyadan geldim 2 yıldır trde yasıyorum dogumu da almanyada yaptım geldim...
önemli olan eşinin sana olsun veririz ben sana destek veririm çocuğu idare ederim spor yaparsın diyet yaparız diyebilmesi ve seni kırmadan diyebilmesi ... sen evladını beslemek zorundasın . bende şimdiden çalışmalara başlamıştım ne zaman olursa kısmet diye sonbahara kadar anca dedim ama hayırlısıı...
bende 2013 mayıs ayından berı evlıyım artık bır yılıda gectı fakat cocuk sahıbı olamıyorum gecen ay klomen tedavısı yapıldı sonrasında da prenyl 500 ıgnesı oldum fakat sonuc yıne hasta oldumdoktorum ızınde acaba tekrar adetımle bırlıkte klomen kullanmamalımıyım bır fıkrı olan varmı yoksa ara verırsem bır ay sorun olurmu ?
Kız ben senden daha kiloluyum 71 kiloyum ben ama herşeyden önce sağlık be yavrum inim inim inledim bir hafta şu an düşün kestane şekerine bayılırım yiyemiyorum dolapta bir sürü var düşün artık ne hale geldim sağlıklı ol da sen o kilolar verilir ne olacak sanki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
değilim yarın bat . ama adet olacakmışım gibi hissediyorum yani yumurtalıklarım ağrımıyo pek ama ne biliyim umudum yok :2: eşimle aramız düzelir de yapmaya karar verirsek bebişi o zaman devam ederim diye düşündüm çalışma yaparken
Merhaba, Doktorum banada klomen verdi glukofen + klomen kullanıyorum. Klomeni günde iki kez kullanmam gerekiyordu ben sadece sahurda içebildim. Acaba faydası olmazmı bu şekilde:44:
Birde klomen kullanırken ilişki yasakmı yani ilaç bitincemi gün aşırı ilişki olmalı :44:
Öyle adam nerdeeee
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım ben ilk bebeğimi folik asit eksikliği sebebiyle kaybettim doktor 3 ay korunma verdi gerçi biz 6 ay korunduk ama bu sürede bile ben folik asiti hiç bırakmadım en azından adet olana kadar devam et. bende kiloluyum 84 kiloyum geçen ay diyet yapıcam dedim eşim razı olmadı bebişimiz olsun peşinden koştururken zayıflarsın dedi erkekler bazen patavatsız olabiliyorlar çok takılma bikaç güne özür diler affettirir kendini
ben de tam olarak bu ay dşünmeye başladımEşme kalsa çoktan düşünürdüm de 6 aylık evliyim.. 5 yıldır tanışıyoruz.. Artık bu ay bıraktık korunmayı bakalım.. Ben korunmadım hiç eşim korundu.. Hayırlısı inş hepimiz için.. Bakalım ne olacak.. Bu arada son adetim 30 haziran ve bu ara 3 litre su içerim idrar berraktır, bu ara sapsarı ve sebepsiz ağrılar var bakalım hayırlısı, içimden test yapmak geliyor ama acele etmemekte yarar var
benim bat yarın ama girdim o kafaya yarın olmayacak iki üç gün sonra olacak onu bile hissettim o derece
mrb mgül bende ocaktan beri korunmuyorum benmde son adetm 24 haziran benmde belimde acayip ağrı var ara ara oluyo umarm hamişizdr çok istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?