2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

pööffff bizden bi halt olmaz arkadaş şöyle ilk aydan hamile kalacaksın ki aahhh ahhh

bebeğim dilerim adet olmaz hamiş olursun ama bu adet yakamızı bırakmıyor ki yahuuu

boşuna demedik pedleri mi hazırlayalım testleri mi diye pedler göründü bze toptan Tabi inşallah öyle olmaz ben olsam da sizlerin güzel haberlerini duyayım ki ümidimi sevincimi kaybetmiyim

mrb mgül bende ocaktan beri korunmuyorum benmde son adetm 24 haziran benmde belimde acayip ağrı var ara ara oluyo umarm hamişizdr çok istiyorum

inş en kısa zamanda hayırlısıyla olur yaa.. ben özellikle bu ay çok istiyorum önümüzdekş ay ben memlekete gidecem eşim çalışıyor gelemez 1 hafta tek kalır.. olmaz diye.. öğretmenim de yaz tatili tutturalım diyoruz

KAYGILI umarım ama kendimde abartıyo kendimi dinliyo olabilirim belim ağrıyo kasıklarm hafif sancı giriyo sanki dua edin nolur

boşuna demedik pedleri mi hazırlayalım testleri mi diye pedler göründü bze toptan Tabi inşallah öyle olmaz ben olsam da sizlerin güzel haberlerini duyayım ki ümidimi sevincimi kaybetmiyim

Kısmet kuzum bakalım kimler hamiş kalacak

Canim biraz daha bekle ben istiyirdum bi ara esim kismet deyip durdu ama emin ol ikiniz birden kararli ve istekli olunca daha iyi
Oluyor. Cunku biz dun doktordayken benden daha heyecanliydi bebegin kalp atislarini duyunca soka girsi resmen

inş olur seninde benme isteyen herkesin ne kadar zormuş tutturmak

Bat yarın ve yüzümde sivilceler bu ay da olmadı galiba ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya canım kendimi dinlemiyim diyorum ama 17 gün var daha bata benm de yüzümü sivilce bastı resmen hiç adette bile böle olmazdım neden oldu anlamadım

kızlar hangi test ne zaman yapılmalı bilen var mı.. özellikle idrar

Hormon testi yaptirdin mi canim

Evet yaptırdım hersey normal cıktı yınede olmayınca klomen denıyelım dedı klomenle yumurtalar baya buyudu dedı sonra ıgne yaptırmamı soyledı ıgneden sonra cagırmadı ama ıgneden 24 ve 36 saat sonralarında ılıskı demıstı o sekılde oldu sonrasıda fakat yıne dun adet oldum napcagımı sasırdım tekrar klomen ıcsem mı acaba

canim biraz daha bekle ben istiyirdum bi ara esim kismet deyip durdu ama emin ol ikiniz birden kararli ve istekli olunca daha iyi
oluyor. Cunku biz dun doktordayken benden daha heyecanliydi bebegin kalp atislarini duyunca soka girsi resmen

eşimle küçük tatlı bir küçük çocuğaaynı anda baktığımzda o duyguyu hissettim bizde olsa daha da farklı güzel sever biliyorum ama asıl o da benim kadar istemeli doğru diyorsun o yüzden ondan talep gelene kadar korun korunma demeyecğim artık

Hayirlisi olsun inşallah. Dua edecegim sana

Bacılar 2 gün önce verdiğim kan sonuçlarım çıkmış bata 7 kala hcg değerim 0,5 NEGATİFFFFFF

Bende klomen kullandim eger adet olursan 2 . gunu tekrar gel dedi bu sekilde 3 ay deneriz dedi dr ile konus tlfonu yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…