pööffff bizden bi halt olmaz arkadaşşöyle ilk aydan hamile kalacaksın ki aahhh ahhh
bebeğim dilerim adet olmaz hamiş olursun ama bu adet yakamızı bırakmıyor ki yahuuu
mrb mgül bende ocaktan beri korunmuyorum benmde son adetm 24 haziran benmde belimde acayip ağrı var ara ara oluyo umarm hamişizdr çok istiyorum
boşuna demedik pedleri mi hazırlayalım testleri mi diye pedler göründü bze toptanTabi inşallah öyle olmaz ben olsam da sizlerin güzel haberlerini duyayım ki ümidimi sevincimi kaybetmiyim
önemli olan eşinin sana olsun veririz ben sana destek veririm çocuğu idare ederim spor yaparsın diyet yaparız diyebilmesi ve seni kırmadan diyebilmesi ... sen evladını beslemek zorundasın . bende şimdiden çalışmalara başlamıştım ne zaman olursa kısmet diye sonbahara kadar anca dedim ama hayırlısıı...
inş en kısa zamanda hayırlısıyla olur yaa.. ben özellikle bu ay çok istiyorum önümüzdekş ay ben memlekete gidecem eşim çalışıyor gelemez 1 hafta tek kalır.. olmaz diye.. öğretmenim de yaz tatili tutturalım diyoruz
Bat yarın ve yüzümde sivilceler bu ay da olmadı galiba ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hormon testi yaptirdin mi canim
kaygılı umarım ama kendimde abartıyo kendimi dinliyo olabilirim belim ağrıyo kasıklarm hafif sancı giriyo sanki dua edin nolur
kısmet kuzum bakalım kimler hamiş kalacak
canim biraz daha bekle ben istiyirdum bi ara esim kismet deyip durdu ama emin ol ikiniz birden kararli ve istekli olunca daha iyi
oluyor. Cunku biz dun doktordayken benden daha heyecanliydi bebegin kalp atislarini duyunca soka girsi resmen
eşimle küçük tatlı bir küçük çocuğaaynı anda baktığımzda o duyguyu hissettim bizde olsa daha da farklı güzel sever biliyorum ama asıl o da benim kadar istemeli doğru diyorsun o yüzden ondan talep gelene kadar korun korunma demeyecğim artık
ayyy deme :18::18::18:tamam hemen devam ediyorum bu akşam içeyim aksatmadanbaya patavatsızlık etti bakalım affettirirse yaparızbi bebiş her şey önce allaha sonra eşime kalmış
Bacılar 2 gün önce verdiğim kan sonuçlarım çıkmış bata 7 kala hcg değerim 0,5 NEGATİFFFFFF
hayirlisi olsun inşallah. Dua edecegim sana
biraz süründür anlasın hatasını
Evet yaptırdım hersey normal cıktı yınede olmayınca klomen denıyelım dedı klomenle yumurtalar baya buyudu dedı sonra ıgne yaptırmamı soyledı ıgneden sonra cagırmadı ama ıgneden 24 ve 36 saat sonralarında ılıskı demıstı o sekılde oldu sonrasıda fakat yıne dun adet oldum napcagımı sasırdım tekrar klomen ıcsem mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?