2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

çok sağol inşallah öyle olur bende sana dua edeceğim o ilk kalp atışlarını duyduğunuz andaki heyecan hayatınız boyunca güzel mutluluklar eklenerek yavrunuzla daim olsun diye

Inşallah rabbim butun isteyenler o heyecani hissettirsin. Daha fazla uzulmesinler....

Canım inşallah Allah ın izniyle sende var mı belirtiye benzer durumlar?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kuzum biz daha yeni başladık çalışmaya. Yumurtlama günlerim yeni başladı daha. Belirti aramamaya karra verdim ben bu ay zaten ilk kez deniyoruz, geçtiğimiz ay yanlışlıkla yumurtlama gününde birlikte olmak gibi bir hata yapıp hamileliğe dair ne kadar belirti var ise aramıştım kendimde. Şuan ümitsiz vaka olarak takılıyorum.

bence biz kendimizi dinliyoruz gibime geliyo ama umarım hepimiz hamişizdir

7 kalada belli oluyor mu ki??

bebeğim ben gebelik için kan vermemiştim rutin tahlil yaptırırım 6 ayda bir ve vermişken bi de hcg ye baktırayım dedim ne bileyim belki çıkar dedim ama çıkmadı

bebeğim ben gebelik için kan vermemiştim rutin tahlil yaptırırım 6 ayda bir ve vermişken bi de hcg ye baktırayım dedim ne bileyim belki çıkar dedim ama çıkmadı

işte biliyorum erken demştik o zamanda hatta sanki muhabbeti oldu umarım öyle olmuştur sen değil misin kırmızıyı görene kadar olumsuz düşünmek yok diyen

Ozaman adetın 5. gunu baslamıstım gunde ıkı tane ıcmıstım canım dr ulasamayıncada napcagımı bılemedım sımdı

Bende 5. Gun baslamistim eczaneye sor bakalim onlar bilirler belki benim dr 3 ay deneriz demisti

işte biliyorum erken demştik o zamanda hatta sanki muhabbeti oldu umarım öyle olmuştur sen değil misin kırmızıyı görene kadar olumsuz düşünmek yok diyen

benim bildiğim kanda 5 günlük hamileyken çıkıyomş çnkü bi arkadaş 2 haftalık hamileyken öğrenmşti kan testiyle

Kızlar benim hamile gibi karnım şişti bugunde içime birşey akıyor gibi hissettim arada kasık batmalarım var 6 gün önceden test yapsam varsa silikte olsa çıkarmı acaba

Kızlar benim hamile gibi karnım şişti bugunde içime birşey akıyor gibi hissettim arada kasık batmalarım var 6 gün önceden test yapsam varsa silikte olsa çıkarmı acaba

bence çıkabilir kiminde çıkıyo ama umutsuzlanmaman için adetnn geçmesini bekle derim

kızlar benim hamile gibi karnım şişti bugunde içime birşey akıyor gibi hissettim arada kasık batmalarım var 6 gün önceden test yapsam varsa silikte olsa çıkarmı acaba

yapma derim kesinlikle bat geçsin sonra kötü oluyo bak ben bu ay nasibimi aldım bat geçsin git uça koşa test yap bizd haberini bekleyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…