bacılar 2 gün önce verdiğim kan sonuçlarım çıkmış bata 7 kala hcg değerim 0,5 negatiffffff
çok sağol inşallah öyle olur bende sana dua edeceğim o ilk kalp atışlarını duyduğunuz andaki heyecan hayatınız boyunca güzel mutluluklar eklenerek yavrunuzla daim olsun diye
Bende klomen kullandim eger adet olursan 2 . gunu tekrar gel dedi bu sekilde 3 ay deneriz dedi dr ile konus tlfonu yok mu
Canım inşallah Allah ın izniyle sende var mı belirtiye benzer durumlar?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Izne cıktıgı ıcın ulasamıyorum canım acaba kendım alıp kullansam mı klomen bugun ıkıncı gunum dırek yarın baslasam :)
neden hep negatif bu testler bizim yüzümüzede gülse ya:2:
Kuzum biz daha yeni başladık çalışmaya. Yumurtlama günlerim yeni başladı daha. Belirti aramamaya karra verdim ben bu ay zaten ilk kez deniyoruz, geçtiğimiz ay yanlışlıkla yumurtlama gününde birlikte olmak gibi bir hata yapıp hamileliğe dair ne kadar belirti var ise aramıştım kendimde. Şuan ümitsiz vaka olarak takılıyorum.
Bilmiyorum ki canim ne desem yanlis olur oncekinde kacinci gun baslamistin
7 kalada belli oluyor mu ki??
Hakkaten yaaa :) umarım bizde pozitifi görürüz bir gün
bebeğim ben gebelik için kan vermemiştim rutin tahlil yaptırırım 6 ayda bir ve vermişken bi de hcg ye baktırayım dedim ne bileyim belki çıkar dedim ama çıkmadı
Ozaman adetın 5. gunu baslamıstım gunde ıkı tane ıcmıstım canım dr ulasamayıncada napcagımı bılemedım sımdı
işte biliyorum erken demştik o zamanda hatta sanki muhabbeti oldu umarım öyle olmuştur sen değil misin kırmızıyı görene kadar olumsuz düşünmek yok diyen
benim bildiğim kanda 5 günlük hamileyken çıkıyomş çnkü bi arkadaş 2 haftalık hamileyken öğrenmşti kan testiyle
Kızlar benim hamile gibi karnım şişti bugunde içime birşey akıyor gibi hissettim arada kasık batmalarım var 6 gün önceden test yapsam varsa silikte olsa çıkarmı acaba
kızlar benim hamile gibi karnım şişti bugunde içime birşey akıyor gibi hissettim arada kasık batmalarım var 6 gün önceden test yapsam varsa silikte olsa çıkarmı acaba
kaygılı canım sen hangi folic asiti kullanıyorsun
Kızlar benim hamile gibi karnım şişti bugunde içime birşey akıyor gibi hissettim arada kasık batmalarım var 6 gün önceden test yapsam varsa silikte olsa çıkarmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?