2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bence çıkabilir kiminde çıkıyo ama umutsuzlanmaman için adetnn geçmesini bekle derim
Anladım canım içimden yapmak geliyor ama bilemiyorum

yapma derim kesinlikle bat geçsin sonra kötü oluyo bak ben bu ay nasibimi aldım bat geçsin git uça koşa test yap bizd haberini bekleyelim

ben zaten bat tan bır gun once yapacagım gecmesnı beklemeyecegım ama duramıyrum tatlım ben en azından salı gunune kadar dur dıyorum kendıme oruc tutuyorum bebegım varsa tutmam aklıma gelıyor aksı bırsey olurmu dıye :26:

işte biliyorum erken demştik o zamanda hatta sanki muhabbeti oldu umarım öyle olmuştur sen değil misin kırmızıyı görene kadar olumsuz düşünmek yok diyen

öyle evet :) kırmızıyı görene kadar yılmak yok

folic plus diye bir marka hamile kalmadan önceyse bunu kullanın dedi eczacı Bırakmıştım bugün ama bırakmıcam içicem akşama

hım bende bugun alayım o zaman baslayım artık yada bekleyım haftayı hamıssem dr yazdıgını kullanırım sende ıhmal etme tatlım bebısını dusun

Bence cikmaz canim adet gununu bekle derim

hım sızler yapma dıyorsunuz salı gunune kadar bekleyım o zaman

yap desek koşa koşa gidip bakacaksın olumsuz bi şey çıksa umudun yine olacak sen nasıl mutlu olacaksan canın denemek istiyorsa bak canım

bebişi düşünüyorum 3 ayı var bu gidişler anca vitamini alırım

Haklısın kuzum ya psikolojik olarakta etkileniyor insan belki adet belirtileri ama hamilelige yoruyor kısmet tatlım bakalım bu ayın sonunda hersey belli olucak :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

folic plus diye bir marka hamile kalmadan önceyse bunu kullanın dedi eczacı Bırakmıştım bugün ama bırakmıcam içicem akşama

yap desek koşa koşa gidip bakacaksın olumsuz bi şey çıksa umudun yine olacak sen nasıl mutlu olacaksan canın denemek istiyorsa bak canım

Sabretmek istiyorum salı gününe kadar bebişimi sabırla beklemek istiyorum

kızlar bugunkü çizgi düne göre daha koyu ama yarın mı daha koyulaşır yoksa bugun mü nasıl olur? bir de iki çizgi aynı renk olunca yumurta çatlamış mı oluyordu :18: yüzümü sivilce bastı dün akşam sağ kasıgımda ağrı vardı bata 17 gün var ..

ovulasyon testinin markası ne canım benmde hep 2. çizgi silik ikiside aynı koyulukta olunca 24 saat içinde yumurtluyomuşsun 3 gün üst üste ilişkiye girmelisin diyolar ama sen bu geceyide boş geçirme gelsin bebişler

Merhaba canim dr un dedigi sekilde kullanmalisin bende klomen kullandim dr bana korun demedi korunmak mi gerekiyormus ilac bittikten 3 gun sonrada kontrole cagirdi yumurtaya bakmak icin ondan sonra gun asiri iliskiye girin dedi

İlaç yanımda yoktu akşamları ilacı kullanamadım günde 1 tane kullanabildim (
ben ayın 8 doktora gittim ilaca başladım hemen bana ayın 17.sinde gel dedi ilaç bittikten bir hafta sonra.

Sende klomen ilk kezmi kullanıyorsun

ben laboquick kullanıyorum canım gittigidiyordan aldım gün aşırı çalışma yapıyorduk artık bu 3 üç günü değerlendircez inşallah çaba boşa çıkmaz

ben laboquick kullanıyorum canım gittigidiyordan aldım gün aşırı çalışma yapıyorduk artık bu 3 üç günü değerlendircez inşallah çaba boşa çıkmaz

bende surelab kullanıyorum hep 2. çizgi silik çıkıyo hiç koyulaşmıyo bozukmudur nedir bzde gün aşırı ama umarım bu ay tutar

selam arkadaşlar. bugün nasılsınız bakalım :)) ya bi sorum olacaktı; hesaplamalarıma göre bugün yumurtlama günümdeyim.. fakat hiç akıntım yok.. yumurtlama zamanında kesin olarak akıntı olur mu? yoksa yumurtlama günüde olsa akıntı olmaması normal mi?? :26:

öyle olacak meselasabahtan beri hiç görüşmedik sormadım hiç ne yapıyo diye anlar o . Akşamda aynısı ne olacak bakalım

bende öyleyim kızdıysam hiç arayıp sormam eve gidincede hiçbir sorduğu soruya cevap vermem çok huysuzsun falan dersede huylusunu alsaydın benden bu kadar diyorum gidip erkenden yatıyorum gelip sırnaşıp özür diliyo ama öyle kolay affetmemen 3 gün sürünür

Hala pozitif değil kuzum ama yarın olur mutlaka

Pozitif sayılması için eşit renk değil t çizgisinin c den koyu olması lazım

Lh pikinden 24 36 saat sonra çatlar yumoş yani koyu çizgiden sonra silikleşmeye başlayınca çalışma yap hatta koyu çizgiyi görünce de yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…